Aynen ?F fikoloji Hocam cihazların tamamında direct led mi bulunmakta?
Aynen ?F fikoloji Hocam cihazların tamamında direct led mi bulunmakta?
merhaba; Vestel 65u9600 ile Toshiba 65UL3C63DT arasında farklar nelerdir bilgi verir misiniz. Vestelde 65'' güncel modellerde gerçek 100hz model var mıdır????? 65 panelleri seviyorum ben.
Bir birine eşdeğer tv Ler. Vestelde 100 Hz panel bulunmuyormerhaba; Vestel 65u9600 ile Toshiba 65UL3C63DT arasında farklar nelerdir bilgi verir misiniz. Vestelde 65'' güncel modellerde gerçek 100hz model var mıdır?
181 değil ki MB180 e kullanılıyor ikisindedeF fikoloji ustanın videolarına istinaden anakartının mb181 olduğunu öğrendim ve 9510 almıştım panel kırık çıkınca Vestel 9600 ile değişim sağlayabileceğini ve anakartın aynı olduğunu söylediler ancak şimdi foruma bakınca 9600 de mb180 anakart olduğunu öğrendim.
F fikoloji usta 180 ile 181 anakartlar arasında ki farklar hakkında bilgisi varsa paylaşırsa sevinirim.
İmla hatası yapmışım mb180e anakart var. Siz bu cihazlar arasında yorum istiyorsanız ilk sayfadaki video tam size göre43U9510 50U9510 55U9510 58U9510 65U9510 Teknik Özellikler
Görüntü 4K 3840 x 2160 MİCRO DİMMİNG HDR HDR10+DOLBY VISION D-LED YENİLEME HIZI 1000(yazılımsal) PANEL GERÇEK HIZ 60HZ SES DTS Virtual X + DTS HD DOLBY AUDIO PROCESSING ATMOS SUBWOOFER YOK SES CIKIS GUCU 2x10W SPEAKER BOX VAR German + Nicam Stereo Bağlantı PC IN(VGA) YOK SMART-ETHERNET VAR USB...tavsiyeforumu.com
Bu linkte mb181e yazıyor? F fikoloji o yüzden sordum
Teşekkürler.İmla hatası yapmışım mb180e anakart var. Siz bu cihazlar arasında yorum istiyorsanız ilk sayfadaki video tam size göre
Hdd yi tanımamıştır ,muhtemelen ntfs formatlıdır ,fat32 ister tv yazılımı diye hatırlıyorum.1tb wd hdd yi usb girişinden bağladım. Ancak okudumu okumadımı anlayamadım. Hdd içine nereden hangi menüden gireceğim, bulamadım. Hdd yi taktığımda otomatik ona geçmesi gerekmiyor mu. Gerekmiyorsa hdd nerede
Şimdi siz yazınca hatırladım, exfat formatlıydıHdd yi tanımamıştır ,muhtemelen ntfs formatlıdır ,fat32 ister tv yazılımı diye hatırlıyorum.
Tv ile bir gün vakit geçirdim.Beğenmedim.
Vestel 65u9600 , renkler doygun ve canlı değil. Çok cansız ,bir şeyler eksiz. Parlaklıkta çok az.
Siyah desen panel yapısı gereği hiç yok.Her yer gri.
Tv ye zidoo z9s mediaplayerı i taktım. Zidonun menüsüne şaştım kaldım. Diğer televizyonumda koyu ve canlı olan menü , bu tv de çok açık gri ve cansız oldu.Aynı şey tv den youtube a bağlantığımızda açılan menüdede var.
Uydu alıcısı görüntüsü vasat, hele kanal 360 hd de yayınlanan aileler yarışıyordaki soru panosunda ki yazılar rakamlar sanki 480p gibi çıkıyor.neredeyse okunamacak
Youtube 4k görüntüsü vasatın biraz üstünde .60hz videolarda donma yok ancak akıcılıkta çok az takılma var
Netfilix 4k gösterimi idare eder, dolby vision gösterimi ise dv normal, dv parlak , dv koyu modlarının tamamında berbat.
Bu tv hdr ve dolby vision gösterebilecek teknik özelliklere sahip değil. Var mı, var daha öteye gidemiyor. üstelik fiyatıda ucuz değil.
Bu model yerine philips , lg veya samsung un 65 değilde 55 inclerinin alınmasını öneririm. İlla 65 alacaksanız üstüne para koyun başka bir tv alın
Daha düşük inchlerde görüntü , büyüklük farklılığından dolayı biraz daha iyi olabilir.Ama hdr ve dv nin aynı olacağını düşünüyorum
Daha önce iyi görüntü verdiği düşünülen tv lerin üst modellerini kullandım. Pioneer plazma, panasonic lcd, samsung (6fn, nu8000)65u9600'den önce kullandığınız marka model neydi? Demek istediğim hangi marka modeli referans alarak bu yorumlarda bulundunuz ? Aynı paraya alacağımız farklı marka bir 55" tv nin (lg samsung philips vs) bundan iyi olacağının garantisi var mı üstadım ? Model bazında örnek verebilir misiniz ?