Tv ile bir gün vakit geçirdim.Beğenmedim.
Vestel 65u9600 , renkler doygun ve canlı değil. Çok cansız ,bir şeyler eksiz. Parlaklıkta çok az.
Siyah desen panel yapısı gereği hiç yok.Her yer gri.
Tv ye zidoo z9s mediaplayerı i taktım. Zidonun menüsüne şaştım kaldım. Diğer televizyonumda koyu ve canlı olan menü , bu tv de çok açık gri ve cansız oldu.Aynı şey tv den youtube a bağlantığımızda açılan menüdede var.
Uydu alıcısı görüntüsü vasat, hele kanal 360 hd de yayınlanan aileler yarışıyordaki soru panosunda ki yazılar rakamlar sanki 480p gibi çıkıyor.neredeyse okunamacak
Youtube 4k görüntüsü vasatın biraz üstünde .60hz videolarda donma yok ancak akıcılıkta çok az takılma var
Netfilix 4k gösterimi idare eder, dolby vision gösterimi ise dv normal, dv parlak , dv koyu modlarının tamamında berbat.
Bu tv hdr ve dolby vision gösterebilecek teknik özelliklere sahip değil. Var mı, var daha öteye gidemiyor. üstelik fiyatıda ucuz değil.
Bu model yerine philips , lg veya samsung un 65 değilde 55 inclerinin alınmasını öneririm. İlla 65 alacaksanız üstüne para koyun başka bir tv alın
Daha düşük inchlerde görüntü , büyüklük farklılığından dolayı biraz daha iyi olabilir.Ama hdr ve dv nin aynı olacağını düşünüyorum