Panel isimlerine tıklarsanız detaylarına ulaşırsınızSelamlar
50U9600 modelinde ve 55U9600 modelinde kullanılan panellerin COB sayısı nedir acaba direct led kullanılıyor diye biliyorum
Panel isimlerine tıklarsanız detaylarına ulaşırsınızSelamlar
50U9600 modelinde ve 55U9600 modelinde kullanılan panellerin COB sayısı nedir acaba direct led kullanılıyor diye biliyorum
hkc
Canlı pikselBu seriden sanırım yüzümüz gülmeyecek bundada hatalı pixel var, testte sadece siyah ekranda belli oluyor diger renklerde bir sorun yok pixel sıkışmasımı acaba?
Hocam 1 saate yakın sıkışmış pixel testi yaptım ama hiçbir şekilde düzelmediCanlı piksel
Bu büyüklükte bir tv için bence çok büyük bir sorun değil. Genel performanstan memnunsanız hiç değiştirmeyin.Evet bu sabah servisi aradım 3 taneye kadar birşey yapamıyoruz dedi, fabrika değişmez bunu dedi, Ben de gayriihtiyari bunu dedim daha dün akşam geldiler kurdular İade ederim değişim yapılmazsa çok zor degil dedim, cihazı getirene de yazık kurana da yazık alıp götürene de yazık hep dedim maliyet, Aldığım bayi'yi aradım durumu izah ettim saolasun bayi yetkilisi bölge müdürlüğü ile falan görüşmüş yardımcı olacaklar yüksek ihtimal rica ettim dedi, vallahi dedim kendileri bilir vestel'in parası çoksa paraya ihtiyacı yoksa ben de gerekeni yapar iade ederim bir daha da dedim önünden geçmem bunuda dedim sosyal medyada bahsederim İyi kötü ne olduysa herkes görür, Alıp bu cihazı aylarca kullanıp böyle bir şey var demiyorum sonuçta daha dün kuruluma geldi test yaptım bu şekilde de ister dedim değiştirirler beni mutlu memnun ederler yoksa dedim direk iade edeceğim bakalım cevap bekliyorum ne şansız adamız ben anlamadım 21 inden beri uğraşıyorum bu ikinci cihaz
Hocam sonuç itibari ile sıfır ürün açıkçası kabullenemiyorum kendi içimde bu durumu, elektronik eşyayı kullanırken gerçekten çok hassasım çok dikkatliyimdir gözüm gibi bakarım korurum kollarım ama ne biliyim böyle direk fabrika hatalı bir ürüne de ısınanmıyorum kafamı kurcalıyor, şimdi sağ olsun Aldıgım bayi Bölge müdürlüğü ile falan görüşmüştü 2 saat önce Manisa fabrikadan çözüm merkezi aradı yeni cihaz göndereceklerini söylediler, Aldık kullandık 3 5 ay sonra olsa tamam diyeceğim Ama daha eve geliniyor kuruluyor ve kutudan çıkıyor 2 saat sonra bakıyorum test ediyorum böyle bir durum var bilmiyorum bir çok insan bence bu ürünü böyle kabullenmezdi, İnşallah yeni gelen cihazda yoktur baska bir sıkıntı zaten servisi göndermeden bütün testleri yapacağım o şekilde adamları göndericem bir sıkıntı problem varsa zaten direk servise rapor tutturup paramı geri isteyecegimBu büyüklükte bir tv için bence çok büyük bir sorun değil. Genel performanstan memnunsanız hiç değiştirmeyin.
Bu ürünlerin fiyatının görece düşük olmasının bir sebebi var. o da üretim kalitesinin görece düşük olması. Kaldı ki LG ve Samsung un Alt serilerinde de benzer problemler var. Neyse. Canınız sağolsun. Bu kadar takmayın kafanıza.Hocam sonuç itibari ile sıfır ürün açıkçası kabullenemiyorum kendi içimde bu durumu, elektronik eşyayı kullanırken gerçekten çok hassasım çok dikkatliyimdir gözüm gibi bakarım korurum kollarım ama ne biliyim böyle direk fabrika hatalı bir ürüne de ısınanmıyorum kafamı kurcalıyor, şimdi sağ olsun Aldıgım bayi Bölge müdürlüğü ile falan görüşmüştü 2 saat önce Manisa fabrikadan çözüm merkezi aradı yeni cihaz göndereceklerini söylediler, Aldık kullandık 3 5 ay sonra olsa tamam diyeceğim Ama daha eve geliniyor kuruluyor ve kutudan çıkıyor 2 saat sonra bakıyorum test ediyorum böyle bir durum var bilmiyorum bir çok insan bence bu ürünü böyle kabullenmezdi, İnşallah yeni gelen cihazda yoktur baska bir sıkıntı zaten servisi göndermeden bütün testleri yapacağım o şekilde adamları göndericem bir sıkıntı problem varsa zaten direk servise rapor tutturup paramı geri isteyecegim