teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Güle güle kullanınıHerkese iyi bayramlar diliyorum. Vatan bilgisayar %15 indirim kampanyasından 70U9600 yakaladım 9.750 TL ye. Sipariş verdim. Mibox 4K ile kullanacağım. Yorumlarımı yazarım.
Güle güle kullanınıHerkese iyi bayramlar diliyorum. Vatan bilgisayar %15 indirim kampanyasından 70U9600 yakaladım 9.750 TL ye. Sipariş verdim. Mibox 4K ile kullanacağım. Yorumlarımı yazarım.
Kanallar yüklenmiyor derken link mi yapıştırıyorsun yoksa m3u disyasimi yüklemeye çalışıyorsun biraz detay verir misinizMerhaba, 65U9600 satın aldım, SSIPTV uygulaması sağlıklı çalışmıyor,(kanalları yükleyemiyor) mibox/laptop/telefonda sıkıntısız kullandığım linki televizyonda kullanamadım, başka bir uygulama yükleme ya da SSIPTV deki problemi çözmek için ne önerirsiniz, saygılar.
Kanallar yüklenmiyor derken link mi yapıştırıyorsun yoksa m3u disyasimi yüklemeye çalışıyorsun biraz detay verir misiniz
Farklı bir firmadan test yayını alın ve TV nizde denermisinizZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.sitesinde m3u yu içeren linki yapıştırarak TV yi eşledim, böylelikle televizyonda da linki görmeye başladım; ancak kanalların ses ve görüntüsü gelmiyor.
Hkc vestelde genelde va dir panel yandan solma yapar. Ben baktığım zaman daha panel bilgisi panelook sitesinde dahi yoktu o yüzden model numarasından Google eklemiştim. Bilemiyorum55 inç modelde HKC VA panel demişsiniz fakat bir bilgi yok, verdiğiniz linkte çıkan tek sitede de IPS görünüyor. Galiba site hatalı ya da panel kodu hatalı.
Videonuzda gördüğüm kadarıyla anakart mb180, mb189e değil? Arasında fark var mıdır varsa hangisini önerirsiniz?İmla hatası yapmışım mb180e anakart var. Siz bu cihazlar arasında yorum istiyorsanız ilk sayfadaki video tam size göre
Mb189e diye bir anakart yok. Yanlış yazılmış. Bütün anakartlar mb180eVideonuzda gördüğüm kadarıyla anakart mb180, mb189e değil? Arasında fark var mıdır varsa hangisini önerirsiniz?
yanlış olmuş..mb180e demek istedim. videonun sonunda ki özellikler listesinde mb180 yazıyor sanki o yüzden sordumMb189e diye bir anakart yok. Yanlış yazılmış. Bütün anakartlar mb180e
Ben de ikisi aynı diye biliyorum.yanlış olmuş..mb180e demek istedim. videonun sonunda ki özellikler listesinde mb180 yazıyor sanki o yüzden sordum