Açıkçası güzel bişey gibi de bunu 49-50 tlye bile veriyolardı hatta ve hatta 6.48 tldiye satışı var adamlara ulaşınca diyoki uygun bi paket secerek izleyebilirsin peki uygun paket fiyatı nedir hepsi ayrı ayrı aylık güzel bir kelime oyunu ile pazarlama taktiği bu bi avuç fıstık dağıtır kahvede adam masalara ardından sesler yükselir usta ver bakalım ordan şukadar diye
)) onun gibi bide uyanıklar zaten hali hazırdaki üye olanlara verdiği yok 1 ay boyunca hepsi açık yok 2 ay şu kanallar açık hatta dsmart ilk ay ücretsiz neysede kampanyayı sanki o paket satılmış gibi lanse ediyolar biraz şikayetleri aratınca aghhh ahhh.. bu beyni insanları kandırma üzerine kurulmadan hakkıyla kazanç gözetilse ticareti yapanlar adına sözüm...
Platformlar bunu aylık 38 48 yok şukadar diyeceğine yap bunu düşük fiyatla bak o zaman millet iptv vs. peşine düşermi ama onda bile benim bildiğim bi platform ve satıcısı vardı bu olaydan bile para kazanma yoluna gitmişler kendi legal yayınını illegal veriyomuş gibi kendisi piyasaya sürüyo belli bi süre sonra da bu paraları kaptırdık dediğimiz olayı gerçekleştiriyolar ki sanki gerçektende illegal miş olayı yayılıyo ee zaten kaçak izliyosun bide para kaptırdım diye hak peşine düşemez diye ve bu anlamda aylık alacağından fazla illegalden kazanç sağlıyorlar wayki dünyanın çivisine
))) neysede herzaman diyorum
keşkee sadece 50 yok 80 tlye 1 yıl izleyebilsek de kendi dsmart bile veremiyoken
)) piyasada çok çakal var çook .. aman dikkat edin ip tv de olsa platformlarda olsa dimedi demeyin...
20 TL ,30,38,48
n11 deki fiyatlar aylık paket için
adamlar bunu bile güncelleme gereği duymuyor...
ee eskiler nede güzel demiş ""ucuz etin yahnisi yavan olur""
sadece bilginiz olsun