arkadaşım 10.000 binden fazla izleyicimizden belitrtiğiniz şekilde bir şikayet almadığımız için yaşadığınız sorunun yanlızca sizden kaynaklı oldugunu düşünüyoruzhocam, yayınları bizzat yaptığınız için söylüyorum filmlerin neredeyse tamamı 16:9 ekrana tam oturması için stretch edilmiş, bu durumda insan yüzlerinin uzamasına sebep oluyor. altta ve üstte boşluk bırakıp filmi orijinal formatta yayınlarsanız daha keyifli bir seyir sunabilir.
mrb aylık ücret nedir?
diğer iptv'cilerden çok çok farklıyız3 ay da kısa süreliymiş çoğu yer günlük veriyor
Bende hiç sosyal medya yok sadece forum varbendede face twit yok iymi bi ara insta açtım onu bile kullanmadığımdan şifre için bile uğraşmıyom.. en kötü özelden fiyat alcaz
Web serverde sorun var sanırım,dün girdiğimde "ubuntu apache test sayfası" vardı,bende oraya bir fiyat listesi sayfası yapın veya yaptırın diyecektim ama şimdi baktım maalesef artık girilmiyor sayfaya sevgili sefabey.arkadaşım 10.000 binden fazla izleyicimizden belitrtiğiniz şekilde bir şikayet almadığımız için yaşadığınız sorunun yanlızca sizden kaynaklı oldugunu düşünüyoruz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Evet,hiç sorma ,sanırım teknik bir sorun var,siteye de erişilmyorAbi sansa bak bende uygulama calismiyor ya izleyemeyecegim.
Sendemi wevd app calismiyorEvet,hiç sorma ,sanırım teknik bir sorun var,siteye de erişilmyor
Sen wevd'den mi bahsettin sevgili nctemiz bende bu iptv serverden bahsediyorsun sanmıştım ,yoooo bende süper çalışıyor ,kendi yaptığım uygulamayı kullanıyorumSendemi wevd app calismiyor
Abi hatirlarsan modlaman sonra gitti.Yapan arkadasa sorsammiSen wevd'den mi bahsettin sevgili nctemiz bende bu iptv serverden bahsediyorsun sanmıştım ,yoooo bende süper çalışıyor ,kendi yaptığım uygulamayı kullanıyorum
Haydaa,ee,orjinaller sende vardır,profil dosyasından bahsediyorum,yokmu elinde?Abi hatirlarsan modlaman sonra gitti.Yapan arkadasa sorsammi
Var digi play gidecekHaydaa,ee,orjinaller sende vardır,profil dosyasından bahsediyorum,yokmu elinde?
wevd mb120 de şimdi bendede denedim açılıyor hatta bu 21 kanalı ssiptvye yükleyip onuda açtık sıkıntısız çalışıyor
Saat 15'e kadar izliyordum zaten sevgili teknolojix ,ama artık çalışmıyor,en azından bende çalışmıyor şimdi bak bakayım belki sende çalışıyordurDemiştim ,tabii maç bitti ,Göz-Göz'üm nihayet gelibiyet aldı çok şükür ,ardından listeyi ottye yükledim,sıkıntısız izliyorum ,kendi yaptığım ott ile teşekkür ederim,3 ay film izlerim artık