3 AYLIK KISA SÜRELİĞİNE TANITIM AMAÇLI ÜCRETSİZ SİNEMA KANALLARI.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
İsterseniz stremio linkini vereyim.
Herşeye kuruluyor.
Var link ,teşekkür ederim :ok
Ama bunlar linux 64 bit, bendekiler ,debian8, debian9 ,centos7,pclinuxos hepsi 32 bit, 64 bit yüklemedim.Sadece centos serverim 64 bit,ama bakarım olmadı kurarım ancak benim şimdi merak ettiğim "ben neden açamıyorum" cevabını bulmak :)

S Çevrimdışı

sefabey

Yeni Üye
26 Nis 2019
21
43
bu kanallar şu an benim aldığım serverde de mevcut.

sanırım donup donmama farkını gözetmemizi istemişsiniz.

adetli üyelik için fiyat teklifi alabilir miyim_?
(+ malum kanal test verir misiniz_? e tabii zamanında izlenebilir şekilde_?)
donup donmama farkını gözetmenizi istemedik: yayınlarımız bazı çalıştığımız iptv'ci arkadaşalrımızda mevcuttur sizde bu çalıştığımız kişilerden iptv hizmeti alıyorsanzı zaten yayınlarımıza ulaşmış olursunuz. burda paylaşma sebebimiz hem tanıtım amaçlı olup hemde yayınlarımızı izleyemiyenlere kısa sürelide olsa bir izlenim imkanı sunmaktır. burda paylaştıgımız yayınlar free server üzerinden paylaşılmaktadır 500 kişi kapasitelidir donma sorunları 500 kişi sonrasında yaşanabilir. ücretli serverlerimizde bu gibi sorunlar ile karşılaşmazsınız detaylı bilgi için yayınlarımızdaki reklamları takip ediniz.. keyifli seyirler

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
766
İnternet üzerinden çok test aldım herkes mükemmel diye veriyor.
Ama şurada hata yapılıyor farkında değiller. Herkesi futbol izliyor sanıyorlar. Ben futbol izlemiyorum, +18 izlemiyorum, yerli kanalları izlemiyorum.
Belgesel, diziler, 4k filmleri izliyorum hepsinde ön belleğe alınıyor yazıyor 10 - 15 saniye de bir donuyor.
Söylüyorum bana hala futbol kanalına bak diyor. ???
Bunu bir kişiye anlatabildim şimdiye kadar. Onunla karışıklı yazışarak bin küsür kanalı düzelttik.
Hemen alıcının internetine bahane bulunuyor.
Evim telekom müdürlüğü olduğu yerde. Sokağımda iki saha dolabı var.
Tam evimin 3 metre ilerisinde kablo dağıttım alanı var.
İnternetim tam 35mb.

S Çevrimdışı

sefabey

Yeni Üye
26 Nis 2019
21
43
İnternet üzerinden çok test aldım herkes mükemmel diye veriyor.
Ama şurada hata yapılıyor farkında değiller. Herkesi futbol izliyor sanıyorlar. Ben futbol izlemiyorum, +18 izlemiyorum, yerli kanalları izlemiyorum.
Belgesel, diziler, 4k filmleri izliyorum hepsinde ön belleğe alınıyor yazıyor 10 - 15 saniye de bir donuyor.
Söylüyorum bana hala futbol kanalına bak diyor. ???
Bunu bir kişiye anlatabildim şimdiye kadar. Onunla karışıklı yazışarak bin küsür kanalı düzelttik.
Hemen alıcının internetine bahane bulunuyor.
Evim telekom müdürlüğü olduğu yerde. Sokağımda iki saha dolabı var.
Tam evimin 3 metre ilerisinde kablo dağıttım alanı var.
İnternetim tam 35mb.
IPTV'de mükemmel olan hiç birşey yoktur bunu unutmayın. Tüm sistemler serverler üzerinden yapıldığı için server firmalarında oluşan olumsuzluklar bile malumunda sizlere yansıyabiliyor bu gibi sorunlarıda ört bas edebilmek için bircok ıptv ci internetinizi bahane edebiliyor tabiki bazen internetinizdede olan sorunlarda yayın izlemenize engel olabiliri bunuda unutmamalıyız. Diğer bir konu ise birçok kişi tek paket halinde hizmet vermektedirler yani bunların içerinde spordan sinemaya belgeselden yerel tv kanallarına kadar hepsi vardır bunu tek bir paket olarak sunmaları hem zahmetli hemde karsız olduğu için bircok iptv firmaları bu gibi paketler ile ugrasmazlar amacımız kimseyi kötülemek değildir ıptv hizmeti gerçekten %100 sorunsuz bir hizmet değildir ama en iyi deneyimleri olanlar piyasada bulunuyor örnek kendi yayınlarımızdan farkımızı az çok görebilirsiniz yayınlarımızla alakalı daha detaylı bilgi almak istiyorsanız yayınlarımızda belirtilen reklamları takip ediniz forum kuralları gereği iletişim bilgilerimizi paylaşamıyoruz. Keyifli seyirler

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
766
Mükemmel tabii olmaz, yada şimdi olamaz. İlerleyen teknoloji neler getirir bilinmez.
Söylemek istediğim alırken belgesel diyorum. 22 belgesel kanalı var.
8 i çalışmıyor.
10 tanesi 540p yayın yapıyor.
4 tanesi arada doğru çalışıyor.
Aradığım, yazdığım zaman bahaneleri şunlar.
7.000 kanal var hepsine yenişemem.
İnternetin bozuk.
Çakal koşuyor, ceylan kaçıyor ne yapcan bunları izleyip (adam samanyolu izlemiş hayatı boyunca).
Futbola bak.???
Baştan ben demişim ki alma amacım belgesel. 100 bin kanal beni bağlamaz.
Yıllık ne kadar 300 TL.
Al 300 TL sadece belgesel için diyorum onuda beceremiyorlar.

S Çevrimdışı

sefabey

Yeni Üye
26 Nis 2019
21
43
Mükemmel tabii olmaz, yada şimdi olamaz. İlerleyen teknoloji neler getirir bilinmez.
8 i çalışmıyor.
İnternetin bozuk.
Çakal koşuyor, ceylan kaçıyor ne yapcan bunları izleyip (adam samanyolu izlemiş hayatı boyunca).
Futbola bak.???
Yıllık ne kadar 300 TL.
Bizde zaten 1000 kanal 5000 kanal yok 10000 kanal kadar saçma bir sistem üzerine konuşanlara çok kızıyoruz zaten serverler emanet ve 365 gün 4x4 kalitede olmadığı olabiliyor bu sebeple hiç bir kimse bu kadar yayını 7/24 kesintisiz veremez biz bunun bilincindeyiz çöp kanalları listemizde barindurmiyoruz. Diğer bahsettiğiniz konuya değinirsek birçok ıptv adı altındaki kişiler genellikle yayın satın alıp sizlere sunar yani yaptığı yayınlar kendilerine ait değildir satın aldığı yayinin aynısından herhangi bir tanıdığı varsa bide yedekte yayın tutarlar örnek verecek olursak yedek yayın 540p yayındır. Iptv adi altindaki kisi eger Satın aldığı yayinin ücretini ödemediği taktire yayıncı yayını keser ve mevcut yayın 540p kalitesine düşer yani yedek yayına geçer bu durumda elinde yedeği yoksa kanal hiç açılamaz... ıptv aleminde en önemli unsur bizler gibi yayinin gerçek sahiplerini bulmaktır böylelikle %80 sorunsuz bir hizmet almış olursunuz bir çok ıptv ci yayınlarının tümünün kendi yayınları olduğunu belirtsede bu tamamiyle yalandır. Bizimde sinema belgesel bazı spor kanallari disinda satın alarak kullandığımız yayınlarımız mevcuttur ama biz bunu müşterimize inkar etmeden belirtiyoruz hizmetimizdende %80 garanti veriyoruz.

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
Bizde zaten 1000 kanal 5000 kanal yok 10000 kanal kadar saçma bir sistem üzerine konuşanlara çok kızıyoruz zaten serverler emanet ve 365 gün 4x4 kalitede olmadığı olabiliyor bu sebeple hiç bir kimse bu kadar yayını 7/24 kesintisiz veremez biz bunun bilincindeyiz çöp kanalları listemizde barindurmiyoruz. Diğer bahsettiğiniz konuya değinirsek birçok ıptv adı altındaki kişiler genellikle yayın satın alıp sizlere sunar yani yaptığı yayınlar kendilerine ait değildir satın aldığı yayinin aynısından herhangi bir tanıdığı varsa bide yedekte yayın tutarlar örnek verecek olursak yedek yayın 540p yayındır. Iptv adi altindaki kisi eger Satın aldığı yayinin ücretini ödemediği taktire yayıncı yayını keser ve mevcut yayın 540p kalitesine düşer yani yedek yayına geçer bu durumda elinde yedeği yoksa kanal hiç açılamaz... ıptv aleminde en önemli unsur bizler gibi yayinin gerçek sahiplerini bulmaktır böylelikle %80 sorunsuz bir hizmet almış olursunuz bir çok ıptv ci yayınlarının tümünün kendi yayınları olduğunu belirtsede bu tamamiyle yalandır. Bizimde sinema belgesel bazı spor kanallari disinda satın alarak kullandığımız yayınlarımız mevcuttur ama biz bunu müşterimize inkar etmeden belirtiyoruz hizmetimizdende %80 garanti veriyoruz.

Sizde fiyatlar nedir ? kanal listenizi iletebilirseniz bende belgesel odaklı olarak test yayını almak isterim.

S Çevrimdışı

sefabey

Yeni Üye
26 Nis 2019
21
43
Sizde fiyatlar nedir ? kanal listenizi iletebilirseniz bende belgesel odaklı olarak test yayını almak isterim.
Detaylı bilgi için lütfen yayın linkimizdeki yayınları takip edin film aralarında iletişim reklamlarımız yer alıyor ordan bizlere ulaşabilirsiniz forum kuralları gereği burdan reklam yapamıyoruz

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
766
İndirdim baktım iletişim adresi göremedim.
Bilen varsa özelden yazabilir mi.

S Çevrimdışı

sefabey

Yeni Üye
26 Nis 2019
21
43
Arkadaşlar iletişim adreslerimiz için ek kanal bilgisi eklenmiştir kanal listenizi yeniden yükleyiniz

Teşekkürler

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sevgili S sefabey, ben ne yaptıysam kanalların hiç birisiilk günden sonra oynamıyor ,oğlanın pcde de denedik(win7) bağlanmıyor ,dünkü tereddütümü tekrarlıyayım, acaba ip banlandımı kablotv tarafından :)
Bu arada ,kodi v16 ve kodiv17 dede oynatmadı ,ikiside ayrı ayrı yüklüdür iptv olarak bağlı tvde ,eski dell 1525.
İp değiştirdik,dns değiştirdik olmadı :)
Aklıma en son gelen "sefabey benim ipmi banladı" dır :haha1 <--- Tamamen şakadır :ok

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
8 i çalışmıyor.
İnternetin bozuk.
Futbola bak.???
Yıllık ne kadar 300 TL.

madem sadece belgesel seyredeceksin televizyonunda modül desteği varsa şöyle birşey satın al yıllık 70-80 liraya belgesel spor kanallarını seyret sorunsuzca iptv vs... boşuna kanser olma hemde 300 liradan çok daha ucuz.

not ; googleda ilk aramada bu ilan çıktı belki çok daha ucuzada satanlar vardır araştırmak lazım.

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
766
Stremio üzerinden dünyadaki bütün filmleri, belgesellerin, dizileri izliyorum.
Merak dan'da diğer şeyleri deniyorum.

Geri
Üst Alt