aBİ ORJ profil dosyası ile Wevd çalıştı ıp işi tamam demekki modlama ile ilgili bir sorunVar digi play gidecek
Ha anladim.Dene diyorsun evet aslinda dogru diyorsun ???
aBİ ORJ profil dosyası ile Wevd çalıştı ıp işi tamam demekki modlama ile ilgili bir sorunVar digi play gidecek
Ha anladim.Dene diyorsun evet aslinda dogru diyorsun ???
Yayın yok zaten artık sevgili trkkrsy ,veya en azından ben izleyemiyorum artıkbu kanallar şu an benim aldığım serverde de mevcut.
sanırım donup donmama farkını gözetmemizi istemişsiniz.
adetli üyelik için fiyat teklifi alabilir miyim_?
(+ malum kanal test verir misiniz_? e tabii zamanında izlenebilir şekilde_?)
PC'de vlc player ile baktım şuan açık.Yayın yok zaten artık sevgili trkkrsy ,veya en azından ben izleyemiyorum artık
Aaa,hemen bendeki vlcden deneyeyimPC'de vlc player ile baktım şuan açık.
Mobilden bakmadım,ama kodi ile bakmayı düşündüm,ben 2.ci günden beri izleyemiyorum,hata veriyor,mobil iiçin program kurulacak mı acaba ?Valla hocam ben sadece denemek için baktım, free olduğu için kullanımda fazla muhtemelen o yüzden donmalar vardı diye üstünde durmadım. mobilden link'e erişebiliyormusunuz?
Bende yayin hic kesilmedi paylasildigi günden beri..2.ci günden beri izleyemiyorum,
Aha,sen buralardamıydın sevgili hosbulduk ,bende yok maalesef,aslında dns değiştirip denemek lazımBende yayin hic kesilmedi paylasildigi günden beri..
Bende hiç oynamıyor,ilk gün film izledim,süperdi,sonra da hiç açılmadı,bende "acaba ip engelimi var" diye düşündüm şimdi ,yazılanları okuyunca kablonet var bizde."Ön belleğe alınıyor" yazarak 10 saniyede bir duruyor.
mb95m de kanal gecisleri yavas ,mb110 sorunsuz olmak üzere ikisinde de oynuyor kablolu internet ve sabit ip var ..Bende hiç oynamıyor