gercekrambo
Süper Üye
- 2 Şub 2020
- 1,778
maaş olarak 3-4 bin arası kazananların elektrik ve doğalgaz faturaları geldiğinde, Allah yardımcıları olsun.
Amin haklısınız, Doğalgaz ve Elektrik faturaları başlarını almış gidiyor. Yazık günah bu millete , Asgari ücretle geçinen var daha altında maaş alıp evini geçindiren var, üzerine Kira , Su , Çocuk okul masrafı , mutfak , ihtiyaç derken elde hiç bir şey kalmıyor. Uygun olarak gördüğümüz Bim ve A101 ile ayçiçek yağında haftada 5 - 6 tl zam yaptı. Olacak iş değil.maaş olarak 3-4 bin arası kazananların elektrik ve doğalgaz faturaları geldiğinde, Allah yardımcıları olsun.
Batıyoruzfakat hala bu durumda olan kişilerle görüşmelerim sonucunda düzeltirse akp düzeltir diyorlar yorumsuz.
buzdolabı mı? zenginsiniz bakıyorum.Benim de 490 geldi. Eee normal, bu kadar her evde buzdolabı olursa elektrik yüksek gelir. 2002 öncesi her evde buzdolabı yoktu elektrik faturası düşük geliyordu.
Buzdolabımı elimden çıkarayım bari çok lüks bir eşya.
Hakkını helal et lütfen... İlk paragrafı okurken "aha geldi bi yenisi daha" dedim... Yazının sonundaki uyarıyı iyi ki koymuşsun, ben ironi olduğunu ilk okuyuşta sinirden anlayamadım... Saygılar.Buzdolabı, kombi, termosifon, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, klima, cattle vs bilimum lüks tüketim eşyalarını doldurmuş eve şikayet ediyor faşikler.
Birinde aç kapağı soğuk içecek hazır, birinde aç musluğu sıcak su gelsin, birinde bas kumandaya ev ısınsın, bulaşığı çamaşırı makine yıkasın, hanım çekyatta yatıp netfilikiz neyim izlesin.
Sonra fatura yüksek bla bla.
Kur kuzineyi salona kardeşim ev ısınsın.
Üstünde suyunu kaynat, çaya, çorbaya, banyoya kullan.
İçinde yemeğini pişir, arada lüks olsun diye patates at içine, şımart kendini.
Üstünde sabah ekmeğini kızart, sanayağ sür üstüne. Terayağı falan der bu faşikler şimdi.
Al sana faturaların %80 i gitti. Nankörler sizi. Lahanayı yerken kıtır kıtır, sapına gelince meeeee.
Karun gibi yaşarım, memur gibi öderim. Ne ala memleket.
Sanki yıl 2020, tarım toplumundan sanayi toplumuna, hatta bilim toplumuna atlamışız gibi takılıyorlar.
Çekyatla bütünleşen netfilikiz bağımlısı hatun 200 kg olup sağlık sorunları başlayınca sağlık sistemi kötü, bütün gün elinde tablet youtube da gezen çocuk mal olunca eğitim sistemi kötü, tv, tel, pc, psx interneti sömürünce altyapı kötü. Bitmez sizin derdiniz. Cık cık.
Allahtan AHABER var, yoksa memleket batıyor diye bizi de kandıracak bu faşikler.
Neyse, ben biraz daha AHABER izleyeyim, moralim düzelsin.
Ps: Mesaj ağır ironi içerir.
Ve faturamız geldiiiiiii
448.25 krş
Ülkedeki enflasyon buradan belli abi sen iki tane mesaj yazana kadar paran 30 lira erimiş bile...478 miş ,hanım nasıl hesaplıyorsun dedi
Ne prim yapmıştır şimdi o... Ufak çaplı arsa ev bakmaya başla bence.Buzdolabımı elimden çıkarayım bari çok lüks bir eşya.
Ani helal i hoş olsun. Anlaşılmaması normal. İş yerinde stres dolu saatlerden sonra nefes aldığım ufak bir boşlukta yazınca, ironiyle kalmamış sağa sola da giydirmişim. Yazmamış patlamışım resmen. Şimdi okuyunca farkettim ben de.Hakkını helal et lütfen... İlk paragrafı okurken "aha geldi bi yenisi daha" dedim... Yazının sonundaki uyarıyı iyi ki koymuşsun, ben ironi olduğunu ilk okuyuşta sinirden anlayamadım... Saygılar.
evet hocam ya, benim gibi zengin evinde buzdolabı olan üyeler için ''tavsiye forumu vip'' açılsın ben normal üye girişinden giriş yapmak zorunda kalıyorum foruma evimizde buzdolabımız var ama bir ayrıcalığımız yok şu forumda.buzdolabı mı? zenginsiniz bakıyorum.
bill gates ile pazarlık sürecindeyim. buzdolabıyla microsoft u takas edeceğimNe prim yapmıştır şimdi o... Ufak çaplı arsa ev bakmaya başla bence.