Üç zamanlı tarife değil sanırım, çünkü birim fiyat hepsinde aynı.Üç zamanlı tarife kullanıyorsunuz ama kullanımlarınız üç zamanlı tarifenin tek zamanlı tek terimli birim fiyatına göre daha yüksek olduğu gündüz ve puant dönemlerinde yoğun. Bu kullanım alışkanlıkları ile hangi mantıkla üç zamanlı tarifeye geçtiniz merak ettim doğrusu...
Elime bir ayın faturası geçmedi. Apartmanın faturası kaybolup gitmiş işte. Farketmedim ben de. Mesaj falan gelmeden uyarı notu falan olmadan şakkadanak kesmişler elektriği. Gittim sordum bildirim yapmadınız neden kesiyorsunuz elektriği diye. Artik kapiya not yazmiyoruz sadece mesaj atiyoruz diyor. E mesaj gelmedi ama . Numara yanlıştır guncelleyelim falan filan. Yanlış degil kardeşim aynı numara işte. Elektriği uzaktan bi dugmeye basıp kesiyor. Tekrar o düğmeye basmak için 60 lira para aliyor. Bi personel gelip elektrik saatinde bir islem yapmıyor yani.Birde elektrik kesme açma bedeli 58 TL.. Ülen zaten elektriği kesiyorsun birde niye ücret alıyorsun.. Alıyorsun madem bu ücret nedir?
Üç zamanlı tarife kullanmıyorum , birim fiyatı gündüz , puant , gece hepsinde aynı.Üç zamanlı tarife kullanıyorsunuz ama kullanımlarınız üç zamanlı tarifenin tek zamanlı tek terimli birim fiyatına göre daha yüksek olduğu gündüz ve puant dönemlerinde yoğun. Bu kullanım alışkanlıkları ile hangi mantıkla üç zamanlı tarifeye geçtiniz merak ettim doğrusu...