ne olursa olsun led ampüllerin kendini amorti etmesi için en az 5 sene çalışması gerekli.Daha aşağısı ekonomik ve doğaya saygı açısından faydadan çok zarar demek.bende aldım aynı yerden aynı marka ama 1 senede bozuldu.
Bu ay fazla gelir artık elektrik. Şu 1 haftada olan soğuklar yeterde artar elektrik faturasının şişmesi için.Kombi kapalı ,bu arada bana ha bire doğalgaz firmasından sms geliyor ' doğalgazınızı kapatmak için artık evden çıkmanıza gerek yok' falan diye,sadece ocakta kullanınca 2 yıldır bana "kapat" diyorlar sanki
Biz 2 yıldır klima kullanıyoruz ,320 tl geldi geçen ay,(320 elk.+30 Dg=350) ,bu ay ne gelecek bakalım diyeceğim ama ,tabii çoğul "bakalım" yazınca siz de girdiniz devreye sanıyorsanız aldanıyorsunuz,pandemi nedeniyle misafir kabul etmiyoruz
Ampuller de artık kullan at ürünler gibi oldu. Uzun süre dayansa satış azalır Yıllar önce aldığımız Polonya malı Philips tasarruflu ampul yıllarca dayanmıştı onun gibisini bir daha bulamadım.osram dan çoğu kişi şikayetçi hocam.Bağlantı telleri bile bakır yerine demir miş.
12 watt üstü genelde ısınıyor ve led lerin en büyük derdi düşmanı ısınması malasef.Birde ısınma arttıkça ışık miktarı azalıyor.
Şans işimi artık bilmiyorum. Kapalı armatür içinde mi kullanıyordunuz? Bu tür kullanımlarda ampuller çok ısınıyor.bende aldım aynı yerden aynı marka ama 1 senede bozuldu.
205 ₺ geldi... ?Ekim Kasım Aralık faturaları ortalama 170 ₺ geldi... Önümüzdeki hafta gelecek Ocak ayı faturasını bu konu sayesinde merak etmeye başladım...
İçimden 200 ₺ olsa bari diyorum. ?
Allah doğal gazı göstermesin efendim )Ve faturamız geldiiiiiii
448.25 krş elektrik ,hanım "yarın battaniyeleri çıkaralım alo" dedi
Ben de "ne gerek var ,9bin tl maaş alıyorum ,dereceyi yükseltiriz" dedim
Eee,az gelmiş Bursa gibi ildedün bende apartmanda faturayı gördüm bakarken böyle kulağımın arkasından mucukkk sesi geldi :(275tl
balıkesir ama evde Bi tv çalışıyor bide buzdolabı doğalgaz 552 geldi onu görünceye aklımda şu simge canlandı ?Eee,az gelmiş Bursa gibi ilde
Doğal gaz ne geldi o zaman , bizim doğalgaz ile beraber 482 geldi ,klima ile ısınıyoruz
trt payını unutmayın sayın teraspyEee,az gelmiş Bursa gibi ilde
Doğalgaz la beraber 478 tl ,klima ile ısınıyoruz
EK:
478 miş ,hanım nasıl hesaplıyorsun dedi
balıkesir ama evde Bi tv çalışıyor bide buzdolabı doğalgaz 552 geldi onu görünceye aklımda şu simge canlandı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
trt payını unutmayın sayın teraspy
Bende işsizlik vergisinde var galiba neyse konuyu dağıttık iyiceEh ,B yi tutturmuşum
Trt payını unutmadım ,unuturmuyum hiç,sadece o olsa yine iyi
Evet, fırçayı yiyeceğiz muhtemelenBende işsizlik vergisinde var galiba neyse konuyu dağıttık iyice