17mb230 Yeni Yazılım

Sizce hangi versiyon daha iyi ?

• V0.51.5.0

Oy: 43 29.9%
  • V0.43.6.0

Oy: 5 3.5%
  • fabrika çıkış hali

Oy: 41 28.5%
  • V0.51.19.0

Oy: 18 12.5%
  • V0.51.22.0

Oy: 23 16.0%
  • V0.51.38.0

Oy: 14 9.7%

• Kullanılan toplam oy
    144
Cok tesekkur ederim hocam. Modlayalim o zaman :)

Youtube dan 49 uhl 650 modeli icin yapilan video var hocam. Acin izleyin baya fikir sahibi olursunuz. Cok zor degil. Yinede yapamazsaniz yardimci oluruz insallah

Youtube dan 49 uhl 650 modeli icin yapilan video var hocam. Acin izleyin baya fikir sahibi olursunuz. Cok zor degil. Yinede yapamazsaniz yardimci oluruz insallah
görüntüde fark oldumu pixxellince ve memc acınca

Evet bir miktar fark oldu hocam. Suan tv ayarlari gayet iyi...

Son düzenleme:
emeği gecen herkesten allah razı olsun pixxelince ve memc açtım tvnin görüntü süper oldu

Evet arkadaşlar dün itibariyle 0.51.19.3 yazılımı benim tv yede geldi. Şimdilik pek bir fark göremedim. TV Regal 58 RH0LU

Evet arkadaşlar dün itibariyle 0.51.19.3 yazılımı benim tv yede geldi. Şimdilik pek bir fark göremedim. TV Regal 58 RH0LU
Hı levelin kanser eden bunalikligina biraz çözüm geldi gibi çok kötüydü

Hı level için banada dün geldi yaptım performans olarak bir fark yok menü siyah Vestel görünümünü aldı hiç beğenmedim insanın içini karartıyor eski menü şekli daha güzeldi logolar menü daha büyük göze hitap ediyordu açıyorsun şimdi ufacık kapkara menü

Hı level için banada dün geldi yaptım performans olarak bir fark yok menü siyah Vestel görünümünü aldı hiç beğenmedim insanın içini karartıyor eski menü şekli daha güzeldi logolar menü daha büyük göze hitap ediyordu açıyorsun şimdi ufacık kapkara menü
Hangi modeli var sizde

0.51.19.3 Beğenmedim bu sürümün picasso menü olanı var mı siyah Qui menü olmamış insanın göz zevki denen birşey var vestel iş olsun diye iş yapıyor Böyle baştan savma iş olmaz kanal listesi soldan sağ tarafa kaymış eski sürümü geri yükleceğim

Geri
Üst Alt