Sorun yok ana sürüm desiniz ses versiyin o bazı modellere geldi, öyle uçurum bı fark değil yani19.3 geldi diyorlar hocam. Bendeki 19.0
Sorun yok ana sürüm desiniz ses versiyin o bazı modellere geldi, öyle uçurum bı fark değil yani19.3 geldi diyorlar hocam. Bendeki 19.0
Sorun yok ana sürüm desiniz ses versiyin o bazı modellere geldi, öyle uçurum bı fark değil19.3 geldi diyorlar hocam. Bendeki 19.0
Usta bana yazar mısın özelden su modlama memc işini halledelim19.3 geldi diyorlar hocam. Bendeki 19.0
görüntüde fark oldumu pixxellince ve memc acıncaYoutube dan 49 uhl 650 modeli icin yapilan video var hocam. Acin izleyin baya fikir sahibi olursunuz. Cok zor degil. Yinede yapamazsaniz yardimci oluruz insallah
SAĞOL HOCAM DENİYEYİM BENDE ŞİMDİEvet bir miktar fark oldu hocam. Suan tv ayarlari gayet iyi...
Evet bir miktar fark oldu hocam. Suan tv ayarlari gayet
hocam pixxelince gördüm videoda ama memc nasıl açtınız
Hı levelin kanser eden bunalikligina biraz çözüm geldi gibi çok kötüydüEvet arkadaşlar dün itibariyle 0.51.19.3 yazılımı benim tv yede geldi. Şimdilik pek bir fark göremedim. TV Regal 58 RH0LU
Hangi modeli var sizdeHı level için banada dün geldi yaptım performans olarak bir fark yok menü siyah Vestel görünümünü aldı hiç beğenmedim insanın içini karartıyor eski menü şekli daha güzeldi logolar menü daha büyük göze hitap ediyordu açıyorsun şimdi ufacık kapkara menü