Sizce hangi versiyon daha iyi ?

• V0.51.5.0

Oy: 37 28.2%
  • V0.43.6.0

Oy: 5 3.8%
  • fabrika çıkış hali

Oy: 36 27.5%
  • V0.51.19.0

Oy: 17 13.0%
  • V0.51.22.0

Oy: 23 17.6%
  • V0.51.38.0

Oy: 13 9.9%

• Kullanılan toplam oy
    131
F Çevrimdışı

Ferh@t 

Aktif Üye
7 Mar 2020
133
39
Hangi modeli var sizde
55uhl950
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

0.51.19.3 Beğenmedim bu sürümün picasso menü olanı var mı siyah Qui menü olmamış insanın göz zevki denen birşey var vestel iş olsun diye iş yapıyor Böyle baştan savma iş olmaz kanal listesi soldan sağ tarafa kaymış eski sürümü geri yükleceğim
Bende hiç beğenmedim bu nasıl menudur Allah aşkına içine edip bırakmışlar

F Çevrimdışı

Ferh@t 

Aktif Üye
7 Mar 2020
133
39
Görüntü önemli o nasıl
Valla sizde hangi model var belmiyorum bendekinin görüntüsü çok iyi ips panel olduğu için sanırım görüntüsünden yana şikayetim yok eve gelen misafirler bile görüntüsünün kendi evdeki TV lerinden bile iyi olduğunu suloyorlar fakat hareketli sahnelerde ki pozulma malesef bu modelde de var göz alıştı artık takmıyorum bundan sonra çıkan 960-670 gibi modellerde görüntünün daha kötü olduğunu görünce iyiki bu modeli almışım diyorum

M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
242
36
Hadi menüyü siyah yapıyorsun bari rengini değiştirme seçeneği olsun. Eski uydularda bile var. Bir de tv logoları gitmiş. O da tatlı bir özellikti.

Hakande9 Çevrimdışı

Hakande9 

Aktif Üye
28 Eyl 2020
213
31
Valla sizde hangi model var belmiyorum bendekinin görüntüsü çok iyi ips panel olduğu için sanırım görüntüsünden yana şikayetim yok eve gelen misafirler bile görüntüsünün kendi evdeki TV lerinden bile iyi olduğunu suloyorlar fakat hareketli sahnelerde ki pozulma malesef bu modelde de var göz alıştı artık takmıyorum bundan sonra çıkan 960-670 gibi modellerde görüntünün daha kötü olduğunu görünce iyiki bu modeli almışım diyorum
Benim 670 modeli evet çok kötüydü bu yazılımla bı tık iyi

T Çevrimdışı

tabula rasa

Yeni Üye
6 May 2020
48
36
İki gece önce benim Regal 58R7540UA'ya da geldi, önceki yazılımdan çok memnundum ama otomatik güncelleme açık kaldığından yeni yazılıma geçmiş bulundum ve açıkçası benim açımdan her yönüyle eksi yönde bir güncelleme oldu!

En önemli iki sıkıntı benim açımdan hayati derecede önemli:

1- CI Modül kullanıyorum ve tv elektrikten kesilip de yeniden açıldığında "video yok" uyarısı veriyor, aç kapa vs. uğraşıp şifreli olmayan kanallardan birisini açarak tv'yi çalışır hale getirebiliyorum (saçma sapan bir durum!) Ben evde olmadığımda başka birisinin bu sorunu çözmesi neredeyse imkansız, gelsin artık "yahu bu tv'nin neyi var" telefonları!

2- Kanallarda bir fark görmedim ama video oynatma kalitesi ciddi anlamda düşmüş, siyahlar puslu ve görüntü netliği azalmış gibi geldi bana, bir gün önce izlediğim videoyu tekrar açtığımda bariz fark olduğunu hissetim.

Önceki yazılıma dönmenin yolunu arıyorum, en ağrısız sızısız yol nedir, bilgi veren olursa çok memnun olurum.

Merlot Çevrimdışı

Merlot 

Aktif Üye
26 Ara 2018
272
50
Arkadaşlar tv vestel u9500 üzerinde (v.0.51.5.5) yazılım yüklü taratınca yeni yazılım çıkmıyor hareketli sahnelerde bulanıklık var herkes sitede ki yeni 5.19 yazılımdan şikayetci ama yüklesem faydası olur mu

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Arkadaşlar tv vestel u9500 üzerinde (v.0.51.5.5) yazılım yüklü taratınca yeni yazılım çıkmıyor hareketli sahnelerde bulanıklık var herkes sitede ki yeni 5.19 yazılımdan şikayetci ama yüklesem faydası olur mu
4725 Menü diagnostıc fabrika ayarına sıfırla sonra güncellemeye çalış

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Hareketli sahnelerde fluluk sadece yazilimla ilgili degil kullanilan panel ve yayin kalitesi ile de alakali.Bende hicbir zaman bahsedilen tipte sorun olmadi ama renk doygunlugu ve ten renkleri hep sorunluydu..Yüklemeyi sorguladiginiz yazilim benim görüntü anlaminda en kötü görüntü aldigim yazilim..

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hareketli sahnelerde fluluk sadece yazilimla ilgili degil kullanilan panel ve yayin kalitesi ile de alakali.Bende hicbir zaman bahsedilen tipte sorun olmadi ama renk doygunlugu ve ten renkleri hep sorunluydu..Yüklemeyi sorguladiginiz yazilim benim görüntü anlaminda en kötü görüntü aldigim yazilim..
Panel farkı ve hmr değeri bunu ortaya koyuyor abi. U9500 de çok patlak veriyor veya mb230 hı level Ler. Ama misal 65ul2063dat ve 55ud9281 de o kadar göze çarpmıyor

Merlot Çevrimdışı

Merlot 

Aktif Üye
26 Ara 2018
272
50
Panel lg hocam geçen ay daha önce vestel ud9300 kullanıyordum aynı panel ve aynı yayında bu yoktu F fikoloji nin yazdığı gibi mb230 anakartan mı yoksa yazılımla mı ilgili

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Bende ki panelde lg marka.Ben ayni panele mb130s anakart takip ikis anakartin fotografini forumda paylastim.Mb130 mb230 a göre görüntü anlaminda kesin olarak benim kriterlerime ve sorun olarak tespit ettiklerime göre daha üstün
Mb230 ve mb130s arasindaki görüntü farkliligi.ayni panel kullanilarak aradaki farklliligi ve mb230 goruntu problemindeki sikayetlerin ne kadar hakli oldugu fotograflardan belli olabiliyor sanirim.Belki daha sonra ayrintili kiyaslama yaparım.

20201031_171327.jpg
20201031_102722242f44b0dc062d76.jpg

anakart degisimi yapildi..

Geri
Üst Alt