Sizce hangi versiyon daha iyi ?

• V0.51.5.0

Oy: 37 28.2%
  • V0.43.6.0

Oy: 5 3.8%
  • fabrika çıkış hali

Oy: 36 27.5%
  • V0.51.19.0

Oy: 17 13.0%
  • V0.51.22.0

Oy: 23 17.6%
  • V0.51.38.0

Oy: 13 9.9%

• Kullanılan toplam oy
    131
Merlot Çevrimdışı

Merlot 

Aktif Üye
26 Ara 2018
272
50
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
baska bir üye daha ayni sorundan bahsetmis,sorunun neden kaynaklandigini bende anlamamistim,ful yazilim yükledikten sonra düzeldi diye hatirliyorum gecici bir sorundan kaynaklaniyor olabilir.Menü/sistem/cerezleri silmeyi deneyin isterseniz..

Merlot Çevrimdışı

Merlot 

Aktif Üye
26 Ara 2018
272
50
yaptım kapatıp açtım değişmedi, bütün uygulamaların açılıp da sadece app store açılmaması ilginç bi durum

tahir40 Çevrimdışı

tahir40 

Aktif Üye
7 Haz 2018
96
41
Önceki kullandığım TV yine vestel üretimi JVC 50VU73T idi. MB130 anakart olması lazım. Sonrasında 55u9500 Vestel aldım MB230. Ben TVyi çoğu zaman TV olarak kullanmıyorum, hatta smart özelliklerini(Bu TVlerin pek smart tarafı da yok açıkçası) de kullanmıyorum o açıdan değerlendirmem herkese hitap etmeyebilir. Bilgisayara bağlı olarak bir monitör gibi kullanıyorum. 4K HDR filmler izlemek, görsel tarafı sağlam bilgisayar oyunları, youtube videoları izlemek için kullanıyorum. Bir de optik çıkıştan bağladığım Z5500 ses sistemim var. Eski MB130 JVC TVyi satmadan yeni Vestel MB230 IPS ekranlı TV ile yanyana koydum, şunu gönül rahatlığıyla söylüyorum yeni olan çok daha güzel görüntü vermekte. Tabi ki 55U9500 de öyle ahım şahım bi TV değil. Özellikle siyah görüntülerde sıvıyor, kare kare köyü bir görüntü. ilk versiyon yazılımlarda durum daha da kötüydü, siyahların içinde sürekli karıncalanma gibi beyza ışıklar patlıyordu, bunlara rağmen eski MB130 kartlı JVC TVimden bariz daha iyi görüntü vermekte. Sebebi belki anakart değil, yazılım ya da paneldir, orasını bilemem. Kullandığım TVleri hep güncel yazılımı ile kullandım.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Vestel Mühendislerinin forumu takip ettiklerini biliyoruz , hatta gecen hafta bir konuda nazikce uyarilari da oldu,büyük ihtimalle sorundan haberdar olmalari lazim.Biz cikan sonuca göre yorum yapiyoruz ,neden/nasil sorusuna cevap bulmasi gereken onlar.Fakat simdiye kadar yayinlanan güncelleme yazilimlarin görüntü anlaminda olumlu katkisi maalesef olmadi.
Ya onlar vestel tv kullanmıyorlar ki,yazılımı düzeltsinler :) 2014 yılından beri yazıyorum bunu.
Fabrikada ise :"bas tuşa,çalıştımı... çalıştı,tamam gönder kutulayıp satışa sunalım" havasındalar, ne yazılımı :)

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
"bas tuşa,çalıştımı... çalıştı,
Uzun süredir bluetooth icin ugrasiyorum,modlama ile eklenmiyor,mb130da calisan modüller mb230 a taktigim zaman sagir oluyor ..Do vi bir geliyor bir gidiyor..Bu yazilim biraz köse kapmaca sanki,basinca calismiyor :)
BT li ful yazilim indirmistim onu yüklüyorum simdi, az önce taktigimda tanimadigi wifi yi ilk kurulumda tanidi, bakalim BT menüde cikacak mi,sirf ses ayari oluyor mu BT de diye merak ettigim icin deniyorum...
yine olmadi ses cikis secenekleri ikiye düstü,demek ki güncelleme ile 4 e cikmis daha önce..

F Çevrimdışı

Ferh@t 

Aktif Üye
7 Mar 2020
133
39
Arkadaşlar fabrika ayarlarına sıfırladım güncelleme gelmedi ama başka bir sorun çıktı tüm uygulamalar açılıyor fakat APP store uygulaması açılmıyor, bir kaç defa sıfırladım sonuç yine aynı , nasıl düzeltebilirim
Boşuna uğraşma o sorun arada oluyor sonra kendiliğinden düzeliyor dün aynı şekilde bendede oluyordu ssiptv açmak için ne kadar ugrastiysam app açmadı yazılımla falan alakası yok kurcalama kendiliğinden düzeliyor bı sure sonra

Geri
Üst Alt