hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
deneyebilirsiniz.dns ayarlarini kontrol edin isterseniz..aynı sürümü tekrar atsam olur mu
deneyebilirsiniz.dns ayarlarini kontrol edin isterseniz..aynı sürümü tekrar atsam olur mu
deneyebilirsiniz.dns ayarlarini kontrol edin isterseniz..
zaman zaman modem unutuyor cihazı bağlantıda sorun oluyor bağlantı kopuyor
downgrade denemesi basarisiz oldu ,büyük ihtimalle eski sürümü yüklemeye izin vermiyor..
Birazdan tekrar farkli yazilim indirip deneyeyim,sen denediysen basarili olduysa dogrudur..Daha önce ben mb230 da downgrade yaptım bir sorun teşkil etmedi
Yeni versiyon da denemedim yapılamaması için bir işlem yapılmış olabilir mi kısıtlama gibi
downgrade oluyor sorun yok..kısıtlama gibi
Ya onlar vestel tv kullanmıyorlar ki,yazılımı düzeltsinler 2014 yılından beri yazıyorum bunu.Vestel Mühendislerinin forumu takip ettiklerini biliyoruz , hatta gecen hafta bir konuda nazikce uyarilari da oldu,büyük ihtimalle sorundan haberdar olmalari lazim.Biz cikan sonuca göre yorum yapiyoruz ,neden/nasil sorusuna cevap bulmasi gereken onlar.Fakat simdiye kadar yayinlanan güncelleme yazilimlarin görüntü anlaminda olumlu katkisi maalesef olmadi.
Uzun süredir bluetooth icin ugrasiyorum,modlama ile eklenmiyor,mb130da calisan modüller mb230 a taktigim zaman sagir oluyor ..Do vi bir geliyor bir gidiyor..Bu yazilim biraz köse kapmaca sanki,basinca calismiyor"bas tuşa,çalıştımı... çalıştı,
Çalışıyor işte,basınca tv açılmıyormu mubarek ,BT kimin umurunda ,veya altyazı ,veya çift ses ,"bas tuşa çalıştır" tvsi bunlarDo vi bir geliyor bir gidiyor..Bu yazilim biraz köse kapmaca sanki,basinca calismiyor
Boşuna uğraşma o sorun arada oluyor sonra kendiliğinden düzeliyor dün aynı şekilde bendede oluyordu ssiptv açmak için ne kadar ugrastiysam app açmadı yazılımla falan alakası yok kurcalama kendiliğinden düzeliyor bı sure sonraArkadaşlar fabrika ayarlarına sıfırladım güncelleme gelmedi ama başka bir sorun çıktı tüm uygulamalar açılıyor fakat APP store uygulaması açılmıyor, bir kaç defa sıfırladım sonuç yine aynı , nasıl düzeltebilirim