Sizce hangi versiyon daha iyi ?

• V0.51.5.0

Oy: 37 28.2%
  • V0.43.6.0

Oy: 5 3.8%
  • fabrika çıkış hali

Oy: 36 27.5%
  • V0.51.19.0

Oy: 17 13.0%
  • V0.51.22.0

Oy: 23 17.6%
  • V0.51.38.0

Oy: 13 9.9%

• Kullanılan toplam oy
    131
B Çevrimdışı

bydadaloglu 

Aktif Üye
17 May 2020
73
43
App store açılmama sorunu tahminimce yazılımla alakalı değil ilk güncelleme yaptığım da sorun yoktu bu dünden beri var Vestel in serverlarında sorun var galiba

Merlot Çevrimdışı

Merlot 

Aktif Üye
26 Ara 2018
272
50
Zaten orada işe yarayan bi ssiptv var ben de onu kullanmak için girmeye çalışıyordum, umarım düzelir
Boşuna uğraşma o sorun arada oluyor sonra kendiliğinden düzeliyor dün aynı şekilde bendede oluyordu ssiptv açmak için ne kadar ugrastiysam app açmadı yazılımla falan alakası yok kurcalama kendiliğinden düzeliyor bı sure sonra

Bak bu olabilir, defalarca sıfırladım, yazılım değiştirdim bütün ayarları kurcaladım ama olmadı dediğin gibi tv den değil de sunucuyla alakalı olabilir, bunu servise sorucam?
App store açılmama sorunu tahminimce yazılımla alakalı değil ilk güncelleme yaptığım da sorun yoktu bu dünden beri var Vestel in serverlarında sorun var galiba

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Olay vestel serveri ile alakalı değil,vestel sadece link verir,app store serverinde veya yazılımında sıkıntı vardır ki sevgili tekno yazmış :)
Yani vestel smart içindeki uygulamalr sadece birer linktir :)

A Çevrimdışı

andante1907

Yeni Üye
8 Eki 2020
37
37
Konunun uzmanin arkadaslar net bir yorumda bulunabilirlermi? Mb130s ile mb230 arasindaki bi goruntu farki oldugu asikar... Bunun asil nedeni yazilim oldugu soyleniyor. Peki mb130s ile mb230 ayni islemci ailesini mi kullanıyor? Yani iki cihazin uzerinde bulunan donanim farklari neler? Vestel bu karti kullanali epey bi zaman gecti. Sorunun yazilimsal olmaktan ziyade islemci degisikliginden kaynaklanan bir sorun olabilecegi tartisildimi hic? Belki de bu kartin uzerindeki islemcinin yapabilecegi maksimum is budur?

Dusunuyorum yani bundan sonra cikan yeni cihazların cogunda kullanacaklari yeni bir kartin yazilimini yapmalari bu kadar zor olamaz. Peki ya sorun yazilimla alakali degilse...?

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Konunun uzmanin arkadaslar net bir yorumda bulunabilirlermi? Mb130s ile mb230 arasindaki bi goruntu farki oldugu asikar... Bunun asil nedeni yazilim oldugu soyleniyor. Peki mb130s ile mb230 ayni islemci ailesini mi kullanıyor? Yani iki cihazin uzerinde bulunan donanim farklari neler? Vestel bu karti kullanali epey bi zaman gecti. Sorunun yazilimsal olmaktan ziyade islemci degisikliginden kaynaklanan bir sorun olabilecegi tartisildimi hic? Belki de bu kartin uzerindeki islemcinin yapabilecegi maksimum is budur?

Dusunuyorum yani bundan sonra cikan yeni cihazların cogunda kullanacaklari yeni bir kartin yazilimini yapmalari bu kadar zor olamaz. Peki ya sorun yazilimla alakali degilse...?
Farkliligin yazilim ile alakali oldugunu hangi konuda okudunuz bilmiyorum .Donanim farki var öncelikle iki kartta.Ben iki karti tak cikar olarak kullaniyorum.Kiyaslama ile ilgili konu hazirlamistim ama video yuzunden paylasmadim...

20201117_085657.jpg
20201117_085703.jpg
20201117_085706.jpg

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109

MB130S'te MStar marka işlemci varken, MB230'da Novatek'e geçildi. Doğal olarak yazılım tabanı da değişti. Yani donanımsal farkların yanında, yazılımsal farklılıklar da var diyebiliriz.

MB230'un görüntüsü ileride yazılımla geliştirilebilir mi? Bilmiyoruz.
MB230'da yazılımsal bir sıkıntı mı var? Bilmiyoruz.
MB230'un yapabilecekleri bu kadar mı? Bilmiyoruz.

Yalnız MB130s'te bile son 2-3 yazılımda görüntüde muazzam gelişim olmuştu. MB230'ta da aynı gelişim beklenebilir de, beklenmeyebilir de... Çok bilinmeyenli denklem.

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

andante1907

Yeni Üye
8 Eki 2020
37
37
Cevaplariniz icin cok tesekkurler arkadaslar...

Birde goruntu ayarlarindaki de-contour ozelligi ne ise yariyor tam olarak bilen varmi? Google da arattim tam bi sonuca ulasamadim.

Yaptigim denemelerde memc acikken de-contour ozelligi de aciksa insanlarin ve bazi objelerin etrafinda blurlanma gozlemliyordum.ozellikle insan kafasina yapilan yakin cekimlerde. De-contour u kapatinca bu ciddi miktarda azaldi yada bana oyle geldi. Denemelere devam edecegim.

Gurultu engelleyiciyi de otomatikte kullaniyorum. Sizce hangi ayarda kullanmak daha iyidir. Tesekkurler...

Geri
Üst Alt