ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Cevaplariniz icin cok tesekkurler arkadaslar...
Birde goruntu ayarlarindaki de-contour ozelligi ne ise yariyor tam olarak bilen varmi? Google da arattim tam bi sonuca ulasamadim.
Yaptigim denemelerde memc acikken de-contour ozelligi de aciksa insanlarin ve bazi objelerin etrafinda blurlanma gozlemliyordum.ozellikle insan kafasina yapilan yakin cekimlerde. De-contour u kapatinca bu ciddi miktarda azaldi yada bana oyle geldi. Denemelere devam edecegim.
Gurultu engelleyiciyi de otomatikte kullaniyorum. Sizce hangi ayarda kullanmak daha iyidir. Tesekkurler...
Memc kapatın blurlanma dediğiniz sıkıntı ortadan kaybolacaktır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
MB130S'te MStar marka işlemci varken, MB230'da Novatek'e geçildi. Doğal olarak yazılım tabanı da değişti. Yani donanımsal farkların yanında, yazılımsal farklılıklar da var diyebiliriz.
MB230'un görüntüsü ileride yazılımla geliştirilebilir mi? Bilmiyoruz.
MB230'da yazılımsal bir sıkıntı mı var? Bilmiyoruz.
MB230'un yapabilecekleri bu kadar mı? Bilmiyoruz.
Yalnız MB130s'te bile son 2-3 yazılımda görüntüde muazzam gelişim olmuştu. MB230'ta da aynı gelişim beklenebilir de, beklenmeyebilir de... Çok bilinmeyenli denklem.
Yazılımdan ziyade öncelikle kartın komple revizyondan geçmesi gerekli bence
Bu revizyondan sonra tamamen açık kaynak kodlu linux tabanlı bir işletim sistemine geçmeliler veya google ile ortak çalışma yapıp adam gibi bir android sürümüne geçmeliler
Başarılı sonuç için bütün kartlara movie sense chip eklemeleri gerekli ayrıca dv de lazım
Birde ram kapasitesi artmalı netflix de problem çıkmasının sebebi bence ram yetersizliği olabilir 30 dk lik çekimleri izlerken vs çok problem yok ama 2 saatlik 4k bir filmde bazen tv yi fişten çekmek bile gerekebiliyor özellikle ses komutlarına geç tepki veriyor bazen durdurunca tekrar oynatamıyor
Kartla birlikte gelen Wifi dongle veya anten kısmıda revizyon görmeli Gigabit network ve usb 3.0 da gelmeli
Birde adam akıllı yeni nesil bir kumanda erinmedim saydım 43 tane tuş var 10 tanesini anca kullanıyoruz
Panel ses çıkışları falan filan
Daha çok kusur buluruz vs vs
Duy sesimizi Vestel efendi
Son düzenleme: