Güncel siniz
Bugün tv kendisi yükleme yapmak istemiş ve bu versiyonu yüklemiş son versiyon bumudur acaba?
Güncel siniz
Bugün tv kendisi yükleme yapmak istemiş ve bu versiyonu yüklemiş son versiyon bumudur acaba?
Hala bluetooth lu kulaklığımı cihaza bağlayabilmiş değilim başka bluetoothlu cihaZım yok deneyemiyorum da ama telefona bağlanıyor kulaklık tv görmüyor bile evin minik canavarı da optik kabloyu koparmış deneyemiyorum aynı anda tv ve ses sisteminden ses alabiliyordum vestel in farklı cihazından ama bu tv de bunu başaramadım bakalım belki bu yazılımda bu aşılmıştır ama bluetoothlu kulaklığımla yine hüsrana uğradım :(Güncel siniz
Yayınlamadı ama dün bende yaptı bu güncellemeyi basit bişey il başta 19.1 geldi şimdi de 19.3 geldi ama henüz yayınlanmadıGecenin bu saatinde tv güncelleme aldı enteresan ?
0.51.19.3 oldu
F fikoloji bununla iligi sürüm notu yayınladımı vestel
Yayınlamadı ama dün bende yaptı bu güncellemeyi basit bişey il başta 19.1 geldi şimdi de 19.3 geldi ama henüz yayınlanmadı
Hangi sürüm yüklü acaba paylaşırmısınız?Bende Internet aramasi yaptirinca güncellemeyi buldu,menü görüntüsü degisti, smart menüde kitlenmeler baslayinca fabrika ayarlari yapip yeniden yükledim ülke almanya sectim ; bu sefer smart menü icerigim 200 kusurdan 10 a düstü..görüntü kalitesi yine kötülesti hatta berbat oldu diyebilirim.Ayrica usb op ta takilmalar var.Vestel bu güncelleme ile bir cok seyi bozdu , neyi iyilestirdi merak ettim..
Bazen bozar abi, daha iyisini yapabilmek için ?O.51.19.3 nolu yazılım tv den arattirdigimda kendisi bulup yükledi.
Son sürümün kulaklık çıkışı ses kontrolü için bir düzenleme var mı?
Ses sistemi kulaklık çıkışına bağlı ve kumandadan ses kontrolü yapamıyorum. Daha önce burada gördüğüm bir yöntemi uygulayarak sorunu çözmüştüm ama konuyu bulamıyorum.Bi önceki sürümde düzeltme yapılmıştı sizin ne gibi bir sorununuz var
Ses sistemi kulaklık çıkışına bağlı ve kumandadan ses kontrolü yapamıyorum. Daha önce burada gördüğüm bir yöntemi uygulayarak sorunu çözmüştüm ama konuyu bulamıyorum.
Ses ayarlarından ses çıkışını kulaklık olarak seçiyormusunuz
Bu işlemi yaptığınız halde ses kontrol edilemiyor ise modlama yapmanız gerekli