D
darkblue47
Yeni Üye
- 23 Ağu 2022
- 2
- 41
Merhaba guncel versiyon rica edebilirmiyim saygılar.
Yazılım verildi bildirimin kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Merhaba guncel versiyon rica edebilirmiyim saygılar.
Teşekkürler sonucu yazacağım. Sürüm değişiklikleri konusunda bilgi var mıdır?Yazılım verildi bildirimin kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
cihazın seri numarasını atarmısın.MERHABA VESTEL 50U9600 504K SMART TV SAHİBİYİM YAZILIM BİLGİLERİNDE SERVİCE MENÜ QuiGon)(V.1.56.1.0 ) yazıyor BİR DE MODEL BİLGİSİ OLARAK DA (MB180)(1.5GB) ŞEKLİNDE YAZIYOR.İNTERNET ÜZERİNDEN YAZILIM BULUNAMADI DİYOR.YENİ YAZILIMI OLDUĞUNU DUYDUM.EĞER CİHAZIMA UYGUN İSE TARAFIMA GÖNDERMENİZİ RİCA EDİYORUM.İYİ ÇALIŞMALAR.
MERHABA VESTEL 50U9600 504K SMART TV SAHİBİYİM YAZILIM BİLGİLERİNDE SERVİCE MENÜ QuiGon)(V.1.56.1.0 ) yazıyor BİR DE MODEL BİLGİSİ OLARAK DA (MB180)(1.5GB) ŞEKLİNDE YAZIYOR.İNTERNET ÜZERİNDEN YAZILIM BULUNAMADI DİYOR.YENİ YAZILIMI OLDUĞUNU DUYDUM.EĞER CİHAZIMA UYGUN İSE TARAFIMA GÖNDERMENİZİ RİCA EDİYORUM.İYİ ÇALIŞMALAR.
8851559200227cihazın seri numarasını atarmısın.
tv'nin arkadasındaki etiket.8851559200227
indirebilir yazılım sizin cihazdakinde bile eski, yeni yazılımın ota olarak dağıtılmasını bekleyeceksiniz.
TEŞEKKÜR EDİYORUM..İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM...indirebilir yazılım sizin cihazdakinde bile eski, yeni yazılımın ota olarak dağıtılmasını bekleyeceksiniz.
Az önce ota üzerinden V.2.48.0.0 sürümüne güncellendi. Değişikliklere henüz bakmadım. Bilgi amaçlı yazıyorum.Merhaba,
Verdiğiniz 1.48.1.0 sürümünü başarılı bir şekilde güncelledim. Az önce tvde güncel yazılım indirildi dedi ve 1.57.0.0 sürümüne güncelledi otomatik. Kullandıkça deneyimlerimi paylaşırım.
Teşekkür ederim ilginize