Hocam uygulama sürümü V. 2.60.00 yazıyorşuan servis menüsünde yüklü versiyon kaç gözüküyor. 1.44.2.0 mi.?
Hocam uygulama sürümü V. 2.60.00 yazıyorşuan servis menüsünde yüklü versiyon kaç gözüküyor. 1.44.2.0 mi.?
Resmin en önemli kısmı yok.Hocam uygulama sürümü V. 2.60.00 yazıyor
Bu menü fotosunu kırpmadan vermelisin-okunaklı olmalı mutlakaHocam uygulama sürümü V. 2.60.00 yazıyor
Pardon hocam dikkat etmemişim.Bu menü fotosunu kırpmadan vermelisin-okunaklı olmalı mutlaka
V1.68.0.0 yazılımını bildirim olarak gönderdim.Pardon hocam dikkat etmemişim.
Çok teşekkür ederim hocam. Eksik olmayın.V1.68.0.0 yazılımını bildirim olarak gönderdim.
Üstad iyi günler şuan kullandığım yazılım bu güncelmi rica etsem bakarmısnızV1.68.0.0 yazılımını bildirim olarak gönderdim.
Bu en güncel TiVo yazılımdır. Vestel smart tvlerin yeni menü ara yüzüdür.Üstad iyi günler şuan kullandığım yazılım bu güncelmi rica etsem bakarmısnız
Teşekkür ederim cevabınız için.Bu en güncel TiVo yazılımdır. Vestel smart tvlerin yeni menü ara yüzüdür.
Rica ederim.Teşekkür ederim cevabınız için.
Rica ederim.
Toplama tv biraz uğraştırır maalesef ben ilgilenmiyorum.Slm vesyel TV var kirmizi ışık sürekli yanıp sönüyor 17mb82s uydulu kartlı yada md140 var ikiside olabilirler uazilim 140 takınca cihaz açıyor panel yok yazlim olmadigi için 2 hdm daha iyi olur 17md82s uzerinki yazıya kanmayın daha önce değişmiş yaşlı bir adamın
Panel yazılımı varsa oda olurToplama tv biraz uğraştırır maalesef ben ilgilenmiyorum.
Ustam sen yolla olmazsa olmaz yapapacak birşey yok canın sağ olsun yarın yeni TV alırım adama bende eski TV tamircilerdenimPanel yazılımı varsa oda olur
Panel yazılımını bulabilmek için panelin takılı olduğu tv arka kapak etiket resmi gereklr.Panel yazılımı varsa oda olur
Ustam sen yolla olmazsa olmaz yapapacak birşey yok canın sağ olsun yarın yeni TV alırım adama bende eski TV tamircilerdenim