Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
Canlı renkler kullanılmış, arayüzde değişme var mı.?Bugün gelen güncellemeyle Regal 65R854UQ tvmin teması tamamen değişti karanlık tema seven biri olarak ben beğendim.
Canlı renkler kullanılmış, arayüzde değişme var mı.?Bugün gelen güncellemeyle Regal 65R854UQ tvmin teması tamamen değişti karanlık tema seven biri olarak ben beğendim.
İlave özellik gibi işlevsel bir değişiklik yok ya da ben henüz farketmedim. Ancak tema sadece renk olarak değişmemiş, öğelerin yerleri ve menülerin stilleri de farklı. Bir de geçişler arası çok basit animasyonlar eklenmiş. Önceki tema beyaza yakın pembeydi gece tv izlerken kanal değiştirince vs. birden flaş patlamış gibi oluyordu bunda daha rahat izleniyor. Örnek olarak yukarıda "Ekran" kısmını koymuştum bu da aynı menüdeki "Ses" kısmının eski hali.Canlı renkler kullanılmış, arayüzde değişme var mı.?
Menü görseli dışında ek özellik, uygulama vs geleceğini sanmıyorum smart portalde "TRT izle" Vardı. TRT desteği kesildiği için yazılım ile kaldırıldığını düşünüyorum.Canlı renkler kullanılmış, arayüzde değişme var mı.?
Bunu duymuştum ama inanasım gelmemiştiMenü görseli dışında ek özellik, uygulama vs geleceğini sanmıyorum smart portalde "TRT izle" Vardı. TRT desteği kesildiği için yazılım ile kaldırıldığını düşünüyorum.
Yeni yazılmışBunu duymuştum ama inanasım gelmemişti
Yazılımı nasıl indirdiniz?Merhabalar
Televizyonda YouTube Netflix gibi uygulamaların donduğunu ve açılmadığını fark ettim ve bu yüzden site üzerinden seri numarasını yazıp güncellemesini indirdim yapmak istedim ama televizyon Çöktü sadece Vestel yazısı çıkıyor yardımcı olabilecek var mı?
Klasik bir cevap olacak kumanda pillerini yenileyip deneyin.vestel 50u9700 model tvye 1.57.0 yazılımı geldi güncelledikten sonra tv kumandayı algılamıyor bu sorunu yaşayan varmı. Sıfırlama yaptım düzeliyor geri eski haline geliyor özellikle tv güçten kesilince bu sekile oluyor.
malesef ondan değilmiş. Servis geldi v1.48.1 versiyonu yükledi sorun düzeldi.Klasik bir cevap olacak kumanda pillerini yenileyip deneyin.
YAPMANIZ GEREKENLERmalesef ondan değilmiş. Servis geldi v1.48.1 versiyonu yükledi sorun düzeldi.
vestel 50u9700 model 8967130300143 seri nolu tvnin güncel hatasız sürümü hangisi acaba admin kontrol edebilirmisin. yazılım güncelleme diyince 1.56.1 versiyon çıkıyor. Hata aldığım versiyon 1.57.0 dı
YAPMANIZ GEREKENLER
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
Şu an tv de manuel yüklenebilen en güncel sürüm yüklü