By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Liste harici üst versiyonlar ota üzerinden tv nin çektiği yazılımdır.1.57.0.0 listede görünmüyor bu yazılımı nasıl temin edebilirim
Liste harici üst versiyonlar ota üzerinden tv nin çektiği yazılımdır.1.57.0.0 listede görünmüyor bu yazılımı nasıl temin edebilirim
MB180Y yazılımı elimizde yok size zahmet cihaz arkasında ki etiketi paylaşır mısınız.Merhaba,
Daewoo 65da75u01 model tv satin aldım mb180y anakarta sahip yazılım bilgisi 2022 gozükmekte. Araştırdım ama güncellemenin yolunu bulamadım. Yeni yazılım varsa nasıl temin ederim. Şimdiden teşekkürler.
Malesef tek kişiyim tv duvara monteli sökemedim ama kutu üzerinde ki bilgileriri ss olarak ekledim. Teşekkür ederimMB180Y yazılımı elimizde yok size zahmet cihaz arkasında ki etiketi paylaşır mısınız.
menü üzerinden güncellemeyi denediniz mi.?Malesef tek kişiyim tv duvara monteli sökemedim ama kutu üzerinde ki bilgileriri ss olarak ekledim. Teşekkür ederim
Denedim yazılım bulunamadı diyor.menü üzerinden güncellemeyi denediniz mi.?
yazılım ota olarak veriliyor olabilir.
menü 4725 yaparak açılan menüyü atarmısın.Denedim yazılım bulunamadı diyor.
Yeni tv, belki yazılımı günceldir ,bu yüzden bulamamış olabilir , tabii şahsi görüşümdürDenedim yazılım bulunamadı diyor.
Yazılım güncel
Cihazın seri bilgisini atın bakalım.65U9700 televizyonuma ( mb180 1.5 gb ) yazılım güncellemesi geldi. Yeni sürüm numarası 1.56. Oluşturulma tarihi 07/2023. Muhtemelen daha güncel sürümü de vardır.