teşekkürler kuralım bakalım![]()
belki de acaba ozaman mb130 un connectini cnnect olmayana denesek n olur ?Ben bir kere denedim yazılım almadı, sonra çok da üzerinde duracak zamanım olmadı
Attığım binlerce yazılım içerisinde nadiren çöken tv ler olmuştur. Bilinçli farklı yazılım attığım halde çalışan tv ler de olmuştur ancak bunlar rastgele seçilmiş farklı yazılımlar değildi elbette.
Aynı anakarta farklı yazılım atmak istediğimde almadığı da olmuştu mesela toshiba tv ye mb130 yazılımı gibi.
Fakat Başka bir mb130 da 3.44 den 2.62 ye geçmek istediğimde daha geçen hafta elimde kaldı anakart, farklı yollardan kurtardım ve yine 3.62.13 ile şu an çalışıyor tv.
Yani yazılım dünyasında bazı soruların cevabını %100 ben de bilmiyorum bu soruları yazılımcı arkadaşların cevaplaması daha doğru olur.
Bir gün bizim gibi meraklı bir kardeşimiz aramıza katılır sorularımıza cevap verir belki![]()
belki de acaba ozaman mb130 un connectini cnnect olmayana denesek n olur ?
a olmaz
b olabilir
c coker
d anakart pert
e full yazilim kurtarir
f servislik yolu ve ucreti var
e hic dokanma calisan sisteme![]()
Ado üstadım aklıma birşey takıldı şimdi, müsait olunca bir ara bakarsın acelem yok. geçen toshiba 50u5863dat konusunda söylemiştim, tvyi fabrika ayarlarına geri döndürürken elektrikler gitti geldi fakat tvde görüntüde kayda değer bir sıkıntı yok fakat power/standby ışığı tvyi her açıp kapatmada 30sn boyunca sanki güncelleme yapıyormuş gibi yanıp sönüyor. birde ekran yansıtmada tv kasılıp renkler çizgi çizgi oluyor. bu şikayetler fabrika ayarları öncesi yoktu ama tv izlemeye engel bir durum yok diye fazla kurcalamakta istemiyorum açıkçası.
kafama takılan soru şu ; şimdi bu yazılımları gözü karartıp yüklesem diyorum benim tvye ama bu yazılımlar mb130 için yazıyor. sizin diğer konuda belirttiğiniz üzere toshiba 50u5863dat üzerinde mb130s var. bu yazılımlar mb130s ile uyumlu mudur, birde bahsettiğim sıkıntı yazılımsal mıdır, hiç kurcalamadan direk servisi çağırıp onlara mı baktırsam ?
çok değil hiç anlamadığım şeyler bu tv yazılım konuları, birde çalışan aleti kurcalamayı pek sevmem, telefona bile stabil çalıştığı sürece güncelleme yükseltme vs... yapmam. fakat anladığım daha doğrusu hissettiğim kadarıyla bizim alette fabrika ayarlarına dönüş yaparken enerji kesilince yarım kalan birşeyler oldu, daha sonra factory reset yapsamda düzelmedi.
Ado en çok bana cevap vereceksin en çok benim sorularımı okuyacaksın
saygılar sevgiler hocam![]()
En ucuz alternatif 4 bin liralara çıkmışken asıl maksat nedir önce onu konuşalım şahsi fikrim
teşekkürlerSelamlar MB130 kullanıcıları.
Uzun süredir beklediğiniz yeni yazılımınız geldi.
31 Ağustosta gelen yazılımı 1-2 gün kurcaladım. Biraz da siz kurcalayın bakalım
[Gizli içerik]
Evet sol kanattan çok sert bir sol kroşe geldiiiiiiiiiiiii
Mehmetim çok doğru ve yerinde bir soru bu, Tamam ben cevabı biliyorum da, neyse![]()