newrophat
Süper Üye
- 31 Ağu 2018
- 1,036
Sevgili azizim forumdaki en önceliğimsin herdaim
Ben sizin birkaç söyleminizi okudum ve zaten sizinle hemfikirim sistem tam brick olmamış ama belli ki ufak bug almış yani hasar görmüş yazılım,stabilitesi bozulmuş sanki. Çökmemesine şaşırdım açıkçası.
Mevcut MB130 yazılımları bu tv lere yüklemeyin diye bilerek uyardımazizim zira aynı durum MB110 ve MB110S anakartlarda da söz konusu.
MB211 ve MB211S de de bizzat yüklemeye çalışarak test ettim bu nedenle bundan sonraki yazılım yüklemelerimde bu konuya daha çok vurgu yapmam gerektiği yönde de üzerimde bir baskı hissettim açıkçası.
Sizin tv için servis çağırabilirsiniz lakin bölgenizdeki servisin ne denli yetkin arkadaşlardan oluşan bir ekip olduğu konusunda bilgim yok.
VESTEL i severim ancak çamaşır makineciye tv yazılımı attırıp, televizyonculara klima taktırmalarını ve bunu KONSEPT SERVİS YAPISI altında dayatmalarını sevmiyorum açıkçası.
Ben daima branş esaslı çalışma düzeninden yana olmuşumdur. Tamam herkes herşeyi bilmeli, ama sadece kendi işini yapmalı.
Şimdi size kim gelir diye kara kara düşünüyorum ister istemez zira sizin bizim gibi hassas yaklaşan arkadaşlar omayacağı korkusu her zaman var içimde.
Gelen arkadaşın ''Bu modeller böyle'' diyerek gidecek olması düşüncesi ise beni uyutmaz bu gece.
O nedenle en iyisi siz bana seri verin, ben kontrol edeyim, yazılımı size nasıl yükletebiliriz ona bakalım
baştacısın üstadım eyvallah
zaten olaylara ve hayata bakış açımız çoğu meselede aynı, o yüzden her tespitinin altına imzamı atarım
tvye gelince, üşenmedim gittim garajdaki boş kolinin resmini çektim ;
buda mevcut yazılım ve uygulama sürümü ;