17MB130 Connected TV Güncel yazılım, EYLÜL 2018 3.62.24

R Çevrimdışı

renji

Yeni Üye
12 Nis 2018
1
32
netflix internet sorunu yaşıyorum inşallah düzelir bu yazılım ile birlikte hocam, sağolun.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhaba Adem Hocam
49Ud9300 kullanıyorum. Aldığımdan beri televizyonumda ayarlar menü de, smart tv menüsünde filan çok donma sorunu yaşıyordum. Fişini çekip takmam gerekiyordu. Geçen hafta bu paylaştığınız yazılımı yükledim. Bu sorunum ortadan kalktı. Tv geçişleri biraz yavaşladı ama kilitlenme sorunum ortadan kalktığı için pek önemsemiyorum. Bu aralar ise wi-fi tarafında sorun yaşıyorum. Cihazım internete bağlanmaz olmaya başlıyor. Ağ ayarlarından baktığımda ise kablosuz ayarının seçeneklerde olmadığını görüyorum. Sadece menüde kablolu bağlantı ve devredışı seçenekleri oluyor. Kapatıp açmama rağmen düzelmiyor. Fişi çekip takmam gerekiyor. Ardından televizyon kendine geliyor. Ağ ayarlarından tekrar kablosuz seçeneğine getirip sorunsuz netflix den filmimi izliyorum. Bu durum için ne tavsiye edersiniz.

Eski yazılım sürümünün olduğu servis ekranını aşağıda tarafınıza sunuyorum. Panel bilgisinin ne olduğunuda söylemeniz çok mutlu eder beni. Şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

12AFC6A3-635A-4781-B2BA-785753005F0F.jpg

Selamlar azizim;

Önce belirteyim paneliniz samsung va
Kopma sorunu ile ilgili 3.62.13 sürümü yükleyerek denemenizi ve bana bilgi vermenizi rica ediyorum :ok

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
emeğine sağlık üstad.
bu arada 9090 için güncel yazılım yok sanırım.

P Çevrimdışı

Poseidon

Yeni Üye
28 Eyl 2018
6
41
Ado hocam benım bir sıkıntım var ya, smart tv de browser den video veya film izlerken 5-10 dakika sonra çok donmalar oluyor (videodan kaynaklı değil) çok ağırlaşıyor. Buna bır sözüm yolu varmıdır ? Tam köklü bir güncelleme yazılım ile bu sorun çözülürmü sizce ? Tv 65ud8900

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
U unlu51, tvnin garantisi varsa vesteldriver sitesi vestelin kendi sitesi değil, oradan değil tv üzerinden güncelleme bekleyin. yok illa güncelleme yapacaksanızda forumda tüm vestel anakartları için yazılımlar mevcut

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Hocam sizin cihaz ne oldu ?

çok şükür çözdük sayılır . bundan sonra çekirdek fındık fıstık yazılım mı aman aman aman, ne güzel televizyonum varmış meğer :hihi

bu arada genel bir bilgi vereyim, tvnin yazılımını kendi isteğim ile değiştirdikten ve sorun yaşadıktan sonra vestel müşteri hizmetlerini aradım. telefon numarası kayıtlı olduğu için daha sonra bir problem olmaması adına başkasının tvsi olarak konuştum telefonun ucundaki temsilciyle. dedim ki ; arkadaşımda benimle aynı tvden aldı ama bu vesteldriver üzerinden güncelleme yapmış tvnin renkleri bozuldu yazılım desteğiniz var mı istediğimiz sürümü nasıl temin edeceğiz ? söyledikleri vesteldriver bizim sitemiz değil, yazılıma müdahale ettiğiniz için tvniz garanti kapsamında kalır, servis müdahale edersede, tamiri mümkün durumdaysa ücreti karşılığında yaparlar.

o yüzden tvsi yeni olan, yazılımda görüntüde problem yaşamayanlara boş yere macera aramamalarını tavsiye ederim, tv üzerinden yayınlanan güncellemede sorun olursa bile servise bu işlemi garanti kapsamında ücretsiz yaptırabilirsiniz ama benim gibi fantazi yapıp çalışan tvyi kurcalarsanız soğuk terler dökersiniz.

bydublor Çevrimdışı

bydublor 

Aktif Üye
10 Ara 2017
242
çok şükür çözdük sayılır . bundan sonra çekirdek fındık fıstık yazılım mı aman aman aman, ne güzel televizyonum varmış meğer :hihi

bu arada genel bir bilgi vereyim, tvnin yazılımını kendi isteğim ile değiştirdikten ve sorun yaşadıktan sonra vestel müşteri hizmetlerini aradım. telefon numarası kayıtlı olduğu için daha sonra bir problem olmaması adına başkasının tvsi olarak konuştum telefonun ucundaki temsilciyle. dedim ki ; arkadaşımda benimle aynı tvden aldı ama bu vesteldriver üzerinden güncelleme yapmış tvnin renkleri bozuldu yazılım desteğiniz var mı istediğimiz sürümü nasıl temin edeceğiz ? söyledikleri vesteldriver bizim sitemiz değil, yazılıma müdahale ettiğiniz için tvniz garanti kapsamında kalır, servis müdahale edersede, tamiri mümkün durumdaysa ücreti karşılığında yaparlar.

o yüzden tvsi yeni olan, yazılımda görüntüde problem yaşamayanlara boş yere macera aramamalarını tavsiye ederim, tv üzerinden yayınlanan güncellemede sorun olursa bile servise bu işlemi garanti kapsamında ücretsiz yaptırabilirsiniz ama benim gibi fantazi yapıp çalışan tvyi kurcalarsanız soğuk terler dökersiniz.
geçmiş olsun, ama sen yanmazsan ben yanmazsan buyazilimlar nasil kavusacak full olarak :))))

Geri
Üst Alt