selodonanım
Aktif Üye
- 4 Ara 2017
- 248
Bu yeni yazılımlar neden aşağıdaki ilgili konuda güncellenmiyor? Çok dağınık oluyor böyle.
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/
Yok maalesef azizim :(emeğine sağlık üstad.
bu arada 9090 için güncel yazılım yok sanırım.
Ado
Bu yeni yazılımlar neden aşağıdaki ilgili konuda güncellenmiyor? Çok dağınık oluyor böyle.
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/
Şimdi kafam karıştı arkadaşlar çekirdek yazılımı garantisi devam eden bir tv ye yüklersek garanti dışı mı kalacak tv miz şimdi
cihazın serino yazarmısınAdem bey merhaba vestel 55ud 8400 tv mde internetten film izlerken bu arada modem üzerinden giriyorum evde modem var son hızla girmekte filmi izliyorum aradan 10 dakika sonra seste kesilme gerçekleşiyor internetten çıkıp yeniden giriyorum düzeliyor film izlerken her on dakikada bu sıkıntıyı yaşıyorum son güncelleme mevcut bu durum ne ile alakalı durum ne yapmalıyız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca internete girdiğimde ornegin 10 dakika film izliyorum 11.dakika da kumandaya bastigimda kumanda işlemiyor
Ayrıca internete girdiğimde ornegin 10 dakika film izliyorum 11.dakika da kumandaya bastigimda kumanda işlemiyor
Çok net bilgim olan bir konu değil, bu tarz bir arızaya da denk gelmedim. Servise bilgi verirseniz yerinde kontrol sağlamaları daha makul olur.Adem bey merhaba vestel 55ud 8400 tv mde internetten film izlerken bu arada modem üzerinden giriyorum evde modem var son hızla girmekte filmi izliyorum aradan 10 dakika sonra seste kesilme gerçekleşiyor internetten çıkıp yeniden giriyorum düzeliyor film izlerken her on dakikada bu sıkıntıyı yaşıyorum son güncelleme mevcut bu durum ne ile alakalı durum ne yapmalıyız
Adem bey en bilgili servisten daha iyisiniz bende o yüzden size sormak istedim
Adem bey en bilgili servisten daha iyisiniz bende o yüzden size sormak istedim
Sayın Ado bey veya teknovest ustalarım hdmi girişlerinde düzenli ve gelişmiş seçenekleri var gelişmiş seçeneği ne işe yarar acaba?