tesekkurlerSelamlar MB130 kullanıcıları.
Uzun süredir beklediğiniz yeni yazılımınız geldi.
31 Ağustosta gelen yazılımı 1-2 gün kurcaladım. Biraz da siz kurcalayın bakalım
[Gizli içerik]
Ado Can mesaj attim kac kere ama sallamiyorsun Ben forunu birakiyorum sanirim burasi pek ise yaramayacak kolay gelsin sizlere
Abi ii aksamlar kac defa denedim tv nin uydusundan hic goruntu alamiyorum artik guncellemeyi yaptiktan sonra uydu gitti frekanslari bile gormez oldu servisi cagirsam nasil olur ado abi
Eğer bir aparmanın ortak uydu sşstemine bağlı iseniz arama ayarlarından direk bağlantı yerine a b c d seçenekli dayzek seçeneğini seçetek arama yaptırmalısınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Abi ii aksamlar kac defa denedim tv nin uydusundan hic goruntu alamiyorum artik guncellemeyi yaptiktan sonra uydu gitti frekanslari bile gormez oldu servisi cagirsam nasil olur ado abi
Eğer bir aparmanın ortak uydu sşstemine bağlı iseniz arama ayarlarından direk bağlantı yerine a b c d seçenekli dayzek seçeneğini seçetek arama yaptırmalısınız
Tesekkur ederim baya ugrasmistim bulamamistim bundan sonra ellemiyecem su anda sadece 4k yayin cikmiyor ne yapabilirim tkgs ye gore ayarladim herseyiEğer bir aparmanın ortak uydu sşstemine bağlı iseniz arama ayarlarından direk bağlantı yerine a b c d seçenekli dayzek seçeneğini seçetek arama yaptırmalısınız
O da orda 700 lerfe aeama yaprırınca ismi dğişiyor uzun bir ismi varTesekkur ederim baya ugrasmistim bulamamistim bundan sonra ellemiyecem su anda sadece 4k yayin cikmiyor ne yapabilirim tkgs ye gore ayarladim herseyi
Tkgs ile trt4k bende 101 nolu kanalda, bilginize.Tesekkur ederim baya ugrasmistim bulamamistim bundan sonra ellemiyecem su anda sadece 4k yayin cikmiyor ne yapabilirim tkgs ye gore ayarladim herseyi
tesekkurlerTkgs ile trt4k bende 101 nolu kanalda, bilginize.