17MB130 Connected TV Güncel yazılım, EYLÜL 2018 3.62.24

teşekkürler @Ado hocam..

Selamlar MB130 kullanıcıları.

Uzun süredir beklediğiniz yeni yazılımınız geldi.

31 Ağustosta gelen yazılımı 1-2 gün kurcaladım. Biraz da siz kurcalayın bakalım :ok

[Gizli içerik]
tesekkurler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tesekkürler Deneyeceğim hemen

Ado Can mesaj attim kac kere ama sallamiyorsun :) Ben forunu birakiyorum sanirim burasi pek ise yaramayacak kolay gelsin sizlere

Azizim;

Defalarca yazdık sebebini ve hiç mecbur olmadığım halde aksaklıklar için defalarca özür diledim.

Yine de GÖNÜLLÜLÜK ESASINA BAĞLI OLARAK yardımcı olmaya çalıştığımız forumdan gitmek isterseniz, arzu ederseniz hesabınızı da silebilirim.

Siteminize rağmen uslubunuzu bozmamanızdan ötürü teşekkür eder, Bundan sonraki hayatınızda sağlık ve esenlikler dilerim :ok

Abi ii aksamlar kac defa denedim tv nin uydusundan hic goruntu alamiyorum artik guncellemeyi yaptiktan sonra uydu gitti frekanslari bile gormez oldu servisi cagirsam nasil olur ado abi

Selamlar MB130 kullanıcıları.

Uzun süredir beklediğiniz yeni yazılımınız geldi.

31 Ağustosta gelen yazılımı 1-2 gün kurcaladım. Biraz da siz kurcalayın bakalım :ok

[Gizli içerik]
Teşekkürler @Ado Hocam

Abi ii aksamlar kac defa denedim tv nin uydusundan hic goruntu alamiyorum artik guncellemeyi yaptiktan sonra uydu gitti frekanslari bile gormez oldu servisi cagirsam nasil olur ado abi

image70afb6ba878b2140.jpg

Son düzenleme:
image70afb6ba878b2140.jpg

Eğer bir aparmanın ortak uydu sşstemine bağlı iseniz arama ayarlarından direk bağlantı yerine a b c d seçenekli dayzek seçeneğini seçetek arama yaptırmalısınız

Özetleyelim ki durmu anlayabileyim (Geçmiş mesajları okuyacak kadar vaktim olmuyor çünkü)

Sizin bir tv vardı ve çalışıyordu, siz çekirdek yazılım yüklediniz artık kanalları çekmiyor

durum bu mu?

Öyle ise Seri verirmisiniz lütfen

Eğer bir aparmanın ortak uydu sşstemine bağlı iseniz arama ayarlarından direk bağlantı yerine a b c d seçenekli dayzek seçeneğini seçetek arama yaptırmalısınız

Desteğin için teşekkür edrim azizim, sen ilgileniyorsun nasılsa ben bir diğer kardeşimizin sorusuna bakayım :ok

Tesekkur ederim baya ugrasmistim bulamamistim bundan sonra ellemiyecem su anda sadece 4k yayin cikmiyor ne yapabilirim tkgs ye gore ayarladim herseyi

Tesekkur ederim baya ugrasmistim bulamamistim bundan sonra ellemiyecem su anda sadece 4k yayin cikmiyor ne yapabilirim tkgs ye gore ayarladim herseyi
O da orda 700 lerfe aeama yaprırınca ismi dğişiyor uzun bir ismi var

Tkgs ile trt4k bende 101 nolu kanalda, bilginize.

Geri
Üst Alt