Var var ama bunların salladığı şekilde değil... İlk önce Saab yalanıyla oyaladılar beyaz guzuları sonra halkın alabileceği bir şey dediler, şimdi de elektrikli ısmarlama SUV'u övüyorlar...Yok öyle bir araba ?
Hiç inanmıyorum ben. Bu ülkede entegre, batarya vs üreten fabrikami var tamamen yerli olsun ?reis harikalar diyarındaVar var ama bunların salladığı şekilde değil... İlk önce Saab yalanıyla oyaladılar beyaz guzuları sonra halkın alabileceği bir şey dediler, şimdi de elektrikli ısmarlama SUV'u övüyorlar...
Halkın, bu ısmarlama SUV'u alabilecek gücü olsa, bedava patates, soğan ekmek kuyruğunda işi ne?
Martta satış rekoru kırıldı 1 ayda 100.000 araç satıldı. Gelen yeni Golf Leon vs ler tükendi bayilerde araç kalmadı ki bunlar 300.000 TL lerin havada uçuştuğu araçlar. Fiat egea 200.000TL ve bugün bayiye gidin en erken Ağustos ayına teslim tarihi veriyorlar sıraya girmeniz lazım fabrika siparişe yetişemiyor.Var var ama bunların salladığı şekilde değil... İlk önce Saab yalanıyla oyaladılar beyaz guzuları sonra halkın alabileceği bir şey dediler, şimdi de elektrikli ısmarlama SUV'u övüyorlar...
Halkın, bu ısmarlama SUV'u alabilecek gücü olsa, bedava patates, soğan ekmek kuyruğunda işi ne?
Kuruluyor merak etmeyin. Ayrıca %60 Yerli olacak dediler. Batarya da yerli olacak Vestel fabrikayı inşa ediyor. Bu İktidardan önce mermiyi bile ithal ediyorduk Nereden Nereye geldik bugünler hayaldi. Evet bazen anlatıyorlar lakin 2000 lere kadar yan gelip yatanları unutup 20 yılda bu kadar gelişmeyi küçümsemek Komik.Hiç inanmıyorum ben. Bu ülkede entegre, batarya vs üreten fabrikami var tamamen yerli olsun ?reis harikalar diyarında
Wtf ?. Mantığınızı kapıda bırakmışsınız.Martta satış rekoru kırıldı 1 ayda 100.000 araç satıldı. Gelen yeni Golf Leon vs ler tükendi bayilerde araç kalmadı ki bunlar 300.000 TL lerin havada uçuştuğu araçlar. Fiat egea 200.000TL ve bugün bayiye gidin en erken Ağustos ayına teslim tarihi veriyorlar sıraya girmeniz lazım fabrika siparişe yetişemiyor.
Millette para bol. Sadece fakirler daha da fakir hale geldi o kadar. Önemli kısmı parasını borsa Ev arsa üçgeninde değerlendiriyor. Sadece 2020 Mart ayında karantinada 25 günde 46 Ton altın satın alındı. 2020 yılında toplam 78 Ton altın alınmış oldu. Yani millet pusuda yatırım fırsatı kolluyor.
Biz 2 aracımızı satıp 2019 da krizi öngörerek Altın aldık. Piyasa biraz düzelsin ortalık rahatlasın siz o zaman görürsünüz millette para nasıl var
Bir şeyi başarmak üretmek, fayda sağlamak başka, halkına yalan söylemek başkadır... Sap ile saman kadar ayrıdır, karıştırmamak lazım.Martta satış rekoru kırıldı 1 ayda 100.000 araç satıldı. Gelen yeni Golf Leon vs ler tükendi bayilerde araç kalmadı ki bunlar 300.000 TL lerin havada uçuştuğu araçlar. Fiat egea 200.000TL ve bugün bayiye gidin en erken Ağustos ayına teslim tarihi veriyorlar sıraya girmeniz lazım fabrika siparişe yetişemiyor.
Millette para bol. Sadece fakirler daha da fakir hale geldi o kadar. Önemli kısmı parasını borsa Ev arsa üçgeninde değerlendiriyor. Sadece 2020 Mart ayında karantinada 25 günde 46 Ton altın satın alındı. 2020 yılında toplam 78 Ton altın alınmış oldu. Yani millet pusuda yatırım fırsatı kolluyor.
Biz 2 aracımızı satıp 2019 da krizi öngörerek Altın aldık. Piyasa biraz düzelsin ortalık rahatlasın siz o zaman görürsünüz millette para nasıl var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kuruluyor merak etmeyin. Ayrıca %60 Yerli olacak dediler. Batarya da yerli olacak Vestel fabrikayı inşa ediyor. Bu İktidardan önce mermiyi bile ithal ediyorduk Nereden Nereye geldik bugünler hayaldi. Evet bazen anlatıyorlar lakin 2000 lere kadar yan gelip yatanları unutup 20 yılda bu kadar gelişmeyi küçümsemek Komik.
Bu iktidar olmasa hala daha başörtüsü konuşuyor olurduk bilim teknoloji sanayi üretim kelimeleri hayatımızda nasıl geçmişte yoksa yine olmamaya devam ederdi.
Çok değil 2012 ye kadar Üniversiteye başörtüsü ile girilemiyordu çok çabuk unuttunuz daha 9 sene oldu 9. Bu ülkede kızların üniversiteye gitmesi yasaktı ya gören de 2000 den önce Uçak üretiyorduk da iktidar engelledi zannedecek
bi bitmediniz be simdi basörtüsüyle giriliyorda ne oldu o türbanli bacilarin her biri madem curie oldu sanki biz de marsa koloni kurdukÇok değil 2012 ye kadar Üniversiteye başörtüsü ile girilemiyordu
Ben bakliyatı yöresel ürünler satan bir dükkandan alıyorum halis mulis karadeniz bakliyatıbi bitmediniz be simdi basörtüsüyle giriliyorda ne oldu o türbanli bacilarin her biri madem curie oldu sanki biz de marsa koloni kurduk
o üniversitelerde egitim kalitesi düstü türkiye dünya siralamasinda egitim konusunda geriledi ve gerilemeye devam ediyor
eskiden mermiyi disardan aliyorduk simdi mercimegi bulguru princi yani yemek icin gereken seyleri disardan aliyoruz eger burada yani almanyada oldugu gibi bir yasal zorunluluk varsa aldigin ürünlerin nereden geldigi paketin üzerinde yazmak zorundadir bi zahmet mutfaga git eline her hangi bir bakliyat vs paketini al bak bakalim kanadadan mi gelmis amerikadan mi yerli markalarin hepsi sadece paketleme isini yapar hale geldi markette türkiyede üretilmis mercimek vs bulunmuyor artik
dolar olmus 8.5 lira sen simdi dersin benim dolarla isim yok o aldigin yiyecegi dolarla ödüyorsun haberin olsun
anlasilan bu akp 20 yil daha gitmez