Deneyim Yepyeni Smart Portal Çalışmaları

yeni bir ottplay uygulamasi ,meraklilara karistirmak isteyenlere bu da test asamasinda
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

20200629_0130291.jpg

isterseniz ben size dükkanin anahtarini vereyim :)
Gece vakti tv ile uğraşmak istemedim açıkçası ,yanımdaki monitörden müzik dinliyorum sadece ,ama filmleri laptoptan açtım ,hatta kovboy filmine başladım ama 1:30 yazınca hadi yarın izlerim dedim :ok

Sen TR'yemi geldin ki :alala
Hayir degilim ilk defa bir yaz tatilinde almanyada kalacagim corona yüzünden.Annem babam 80 li yaslarin üstündeler gelip göremedikten sonra gelmenin anlami yok..

yeni bir ottplay uygulamasi ,meraklilara karistirmak isteyenlere bu da test asamasinda
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

20200629_0130291.jpg
Bu fena değil gibi hala test aşamasındayım. Benim televizyonda hevc.265 yayınları açmaya çalışırsam televizyon kendini yeniden başlatıyor nedense.

Hayir degilim ilk defa bir yaz tatilinde almanyada kalacagim corona yüzünden.Annem babam 80 li yaslarin üstündeler gelip göremedikten sonra gelmenin anlami yok..
Hımm,ben cevaptan öyle anlamıştım, doğru göremedikten sonra bir anlamı yok gelmenin ,umarım deprem bölgelerinden birinde değillerdir ,yoksa zor olur .Sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah.

Bu fena değil gibi hala test aşamasındayım. Benim televizyonda hevc.265 yayınları açmaya çalışırsam televizyon kendini yeniden başlatıyor nedense.
Fena değil derken ,diğer ott ile farklı mı ki :alala
@hosbulduk ,bu ott de de kayıt olacakmıyız yoksa diğer ott ile devammı edilecek acaba :alala

Hımm,ben cevaptan öyle anlamıştım, doğru göremedikten sonra bir anlamı yok gelmenin ,umarım deprem bölgelerinden birinde değillerdir ,yoksa zor olur .Sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah.
aksamki deprem tam da bizim köyün oralarda oldu marmarisliyiz biz.

Fena değil derken ,diğer ott ile farklı mı ki :alala
@hosbulduk ,bu ott de de kayıt olacakmıyız yoksa diğer ott ile devammı edilecek acaba :alala
Xstream kabul ediyor ben şu an o şeklini kullanıyorum. Diğeriyle alakası bile yok diyebilirim.
Bir de yetişkin kanal şifresi ne acaba ?

Geri
Üst Alt