M
- 26 Şub 2020
- 52
Sanırım youtube premium yolu göründü. 10 dk da 1 reklam. A71 görmekten sıkıldım :(TV üzerinden DNS girince tarayıcıda engelliyor. Ama Youtube'da işe yaramıyordu.
Sanırım youtube premium yolu göründü. 10 dk da 1 reklam. A71 görmekten sıkıldım :(TV üzerinden DNS girince tarayıcıda engelliyor. Ama Youtube'da işe yaramıyordu.
Aynen tv üzerindeki işe yaramıyor.TV üzerinden DNS girince tarayıcıda engelliyor. Ama Youtube'da işe yaramıyordu.
Ben ,youtube reklamlarının video ,telefon yada tabletten açıp tv'ye yansıttığım da reklamların oynamadığını fark ettim ettim. Sizde olur mu bilmem ama bir deneyin derim.Aynen tv üzerindeki işe yaramıyor.
Ama modem üzerinden girilen dns şuanda işe yarıyor mu bilmiyorum ama eskiden işe yarıyordu(en azından 1 sene önce çalışıyordu ondan eminim)
eğer inkanım olursa 1-2 hafta içinden deneyip yazacağım(eski router'ımı bulmama bağlı)
Android de zaten vanced kullanılıyor onda sorun yok da. Televizyonda premium haricî çözüm yok şimdilikBen ,youtube reklamlarının video ,telefon yada tabletten açıp tv'ye yansıttığım da reklamların oynamadığını fark ettim ettim. Sizde olur mu bilmem ama bir deneyin derim.
tv'ye yansıttığım da reklamların oynamadığını fark ettim
ülen bende bıktım özellikle YT deki reklamlardan,eskiden böyle değildi! son bir kaç aydır neredeyse
adama paneli kırdıracak hallere geldim yaw
bir ara "Smart YT" diye program yükledim(elimdeki 2 adet Box lara)ilk zamanlar şak diye reklamlar kesilmişti
ama bir kaç aydır yine başladı! Smart YT de yemedi yaw varmı başka bir YT uygulaması reklamsız
30dk. veya 1saat arayla filan olsa yine iyi,sanırım 10 veya 15/20dk. ancak sürüyor reklamsız izleme
sonra şak diye reklam giriyor neyseki 5sn.içinde atlanıyor ama çok can sıkıcı,YT de sanırım bu yolla
köşeyi acaip dönmüştür
Router üzerinden reklam engelleme bile işe yaramıyor malesef. Openwrt kurulu router üzerine Adblock kurup youtube ve smarttv listelerini aktif ettim. Youtube reklamları oralı bile olmuyor.
Biraz daha araştırma yapmak lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
SmartYT sürekli güncelleme alıyor. Bende herhangi bir reklam çıkmadı albanez hocam. Güncelliyorsunuz değil mi?
merhaba mb100de tcl portalı zip olarak da zipdekileri çıkartarak da usbye attım fakat smart tv butonuna bastığımda normal menü gleiypr