kısayol eklenmiş
hosbulduk hocam bu ott yi açtım ben fakat sizin resmini paylaştığımız dan çok daha farklı bişey geldi ekrana..Dil zaten Rusça hiç bişey anlaşılmıyor..Anakart MB 120 dolayısıyla start URL ile açılmadı..tarayıcıya link yazdıktan sonra çıktı..sadece bunda böyle sorun oldu...yeni bir ottplay uygulamasi ,meraklilara karistirmak isteyenlere bu da test asamasinda
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hosbulduk hocam bu ott yi açtım ben fakat sizin resmini paylaştığımız dan çok daha farklı bişey geldi ekrana..Dil zaten Rusça hiç bişey anlaşılmıyor..Anakart MB 120 dolayısıyla start URL ile açılmadı..tarayıcıya link yazdıktan sonra çıktı..sadece bunda böyle sorun oldu...
.
webapptester uygulamasına yazıldığında daha duzgun cikiyor.sol taraf video oynatici pencere sol taraf degerlerin girildigi bir menu ama rusca oldugu icin anlasilmiyor.normalde starturl mb120 de calisiyor.hosbulduk hocam bu ott yi açtım ben fakat sizin resmini paylaştığımız dan çok daha farklı bişey geldi ekrana..Dil zaten Rusça hiç bişey anlaşılmıyor..Anakart MB 120 dolayısıyla start URL ile açılmadı..tarayıcıya link yazdıktan sonra çıktı..sadece bunda böyle sorun oldu...
.
Hocam ayarlarda gözükmüyor sadece kablolu var dediğiniz doğru ise nasıl aktif hale getiririmVestel tv lerde veezy 200 marka dongle kullaniliyor ,(bu markayi üreten firmanin baska ürününü biliyorsaniz o da calisir büyük ihtimalle) baska dongle calistiramazsiniz.Mb97 kartta zaten dahili wifi var,aramanizin sebebi nedir?
servis menüye girip options 3 ü kontrol edin wifi seceneginde ne yaziyor.birsey yazmiyorsa wifi yoktur....Hocam ayarlarda gözükmüyor sadece kablolu var dediğiniz doğru ise nasıl aktif hale getiririm
Hocam ayarlarda gözükmüyor sadece kablolu var dediğiniz doğru ise nasıl aktif hale getiriVestel tv lerde veezy 200 marka dongle kullaniliyor ,(bu markayi üreten firmanin baska ürününü biliyorsaniz o da calisir büyük ihtimalle) baska dongle calistiramazsiniz.Mb97 kartta zaten dahili wifi var,aramanizin sebebi nedir?
Normal ayarlar menüsünden mi bahsediyorsunuz yoksa toolbox ta profili açıp ordan mı bakıyoruzservis menüye girip options 3 ü kontrol edin wifi seceneginde ne yaziyor.birsey yazmiyorsa wifi yoktur....
"menü 4725 " ile servis menüsüne girin,cikan seceneklerden options 3 e bakinHocam ayarlarda gözükmüyor sadece kablolu var dediğiniz doğru ise nasıl aktif hale getiri
Normal ayarlar menüsünden mi bahsediyorsunuz yoksa toolbox ta profili açıp ordan mı bakıyoruz
"menü 4725 " ile servis menüsüne girin,cikan seceneklerden options 3 e bakin
SIz su anda sadece servis menüdesiniz ,options 3 seceneginin üstüne gelip ok tusuna basin,resim paylasmaniza gerek yok wifi secenegi varsa dahili wifiniz var demektir.