yeni bir ottplay uygulamasi ,meraklilara karistirmak isteyenlere bu da test asamasinda
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Türkiye'den açılmıyor olabilir hocam. Bende açılmadı maalesef.Ücretsiz filmlerin bulundugu bir uygulama test devresinde,
![]()
Ücretsiz filmlerin bulundugu bir uygulama test devresinde,
![]()
Yarın ikiini de denerimyeni bir ottplay uygulamasi ,meraklilara karistirmak isteyenlere bu da test asamasinda
![]()

isterseniz ben size dükkanin anahtarini vereyimYarın ikiini de denerim![]()

ben film izledim az önce kisa bir bölümünü..Türkiye'den açılmıyor olabilir hocam. Bende açılmadı maalesef.
Gece vakti tv ile uğraşmak istemedim açıkçası ,yanımdaki monitörden müzik dinliyorum sadece ,ama filmleri laptoptan açtım ,hatta kovboy filmine başladım ama 1:30 yazınca hadi yarın izlerim dedimisterseniz ben size dükkanin anahtarini vereyim![]()

Sen TR'yemi geldin kiben film izledim az önce kisa bir bölümünü..

Hayir degilim ilk defa bir yaz tatilinde almanyada kalacagim corona yüzünden.Annem babam 80 li yaslarin üstündeler gelip göremedikten sonra gelmenin anlami yok..Sen TR'yemi geldin ki![]()
Bu fena değil gibi hala test aşamasındayım. Benim televizyonda hevc.265 yayınları açmaya çalışırsam televizyon kendini yeniden başlatıyor nedense.yeni bir ottplay uygulamasi ,meraklilara karistirmak isteyenlere bu da test asamasinda
![]()
Hımm,ben cevaptan öyle anlamıştım, doğru göremedikten sonra bir anlamı yok gelmenin ,umarım deprem bölgelerinden birinde değillerdir ,yoksa zor olur .Sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah.Hayir degilim ilk defa bir yaz tatilinde almanyada kalacagim corona yüzünden.Annem babam 80 li yaslarin üstündeler gelip göremedikten sonra gelmenin anlami yok..
Fena değil derken ,diğer ott ile farklı mı kiBu fena değil gibi hala test aşamasındayım. Benim televizyonda hevc.265 yayınları açmaya çalışırsam televizyon kendini yeniden başlatıyor nedense.

aksamki deprem tam da bizim köyün oralarda oldu marmarisliyiz biz.Hımm,ben cevaptan öyle anlamıştım, doğru göremedikten sonra bir anlamı yok gelmenin ,umarım deprem bölgelerinden birinde değillerdir ,yoksa zor olur .Sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah.
ben incelemedim yeni oldugu icin paylasmistim.@hosbulduk ,bu ott de de kayıt olacakmıyız yoksa diğer ott ile devammı edilecek acaba![]()
Xstream kabul ediyor ben şu an o şeklini kullanıyorum. Diğeriyle alakası bile yok diyebilirim.Fena değil derken ,diğer ott ile farklı mı ki
@hosbulduk ,bu ott de de kayıt olacakmıyız yoksa diğer ott ile devammı edilecek acaba![]()