Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
teşekkürlerAkşam evde bakar atarım
teşekkürlerAkşam evde bakar atarım
İçinde bulunuyor,bunu usbye kayıt ederseniz, içindeki linkleri notepad programıyla okuyabilirsiniz hemde tamamını.conf/opera_home/global.dat
cd <--- kök dizine geçeriz
ls <--- Kök dizindemiyiz kontrol ederiz
cd /conf/opera_home/ <--- dizinine geçeriz
cp global.dat /mnt/hd0a <--- global.dat dosyasını usbye kopyalarız.
rfve ;
Umarım sağlık-sıhhatin yerindedir,sesin çıkmıyor kaç gündür,merak ettim ... ?
@Herkese:
Bu arada tv tarayıcısında girdiğiniz siteler ve adresleri :
İçinde bulunuyor,bunu usbye kayıt ederseniz, içindeki linkleri notepad programıyla okuyabilirsiniz hemde tamamını.
Telnet veya ftp ile tvye bağlanın :
Telnet ile komut:
FTP ile :Kod:cd <--- kök dizine geçeriz ls <--- Kök dizindemiyiz kontrol ederiz cd /conf/opera_home/ <--- dizinine geçeriz cp global.dat /mnt/hd0a <--- global.dat dosyasını usbye kopyalarız.
Ftp ile tvye bağlanın ve sağ taraftaki önce "conf" içine,sonrada "opera_home" içine girip "global.dat" üzerine gelip 2 kez tıklayın,kaydedecektir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.verildi zanedersem)) ki kapalıda tükkan ulaşılamıyor beta sürümlerini biz beklerken versiyon 7 beklerken :((
hayrlısı artık
Smart tv zaten ama bazı yerlerde kullanıcı adı şifre falan istiyorBen cevaplıyayım:
Portala girmek için tvnin smart olması gerekir,bu linklerde bizim yaptığımız "alternatif" smart portallardır
Şifre isteyen o bazı yerlerin isimleri nelerdir acaba sevgili osman1234 ,ve nerededir bunlar ?Smart tv zaten ama bazı yerlerde kullanıcı adı şifre falan istiyor
Normalde diğer Portal kısmından diğer portallardan birini seçince istiyordu ama düzelmiş gibi istemedi ilerde olursa yazarımŞifre isteyen o bazı yerlerin isimleri nelerdir acaba sevgili osman1234 ,ve nerededir bunlar ?
Normalde diğer Portal kısmından diğer portallardan birini seçince istiyordu ama düzelmiş gibi istemedi ilerde olursa yazarım
İnan tam olarak anlayamadım sevgili ÖzaltayAklıma bir fikir geldi.
Bu smart portallar internet üzerinden çalışıyor.
Tvler de Linux tabanlı, hosts dosyasından yönlendirme yaparak daha iyi deneyim yaşabiliriz.
Tarayıcıdan giriş yapınca mouse imlecinden dolayı iyi bir deneyim olmayabiliyor.
Bu olay genelde pc de browserdan açıldığında aşağıdaki durumlarda istiyorSmart tv zaten ama bazı yerlerde kullanıcı adı şifre falan istiyor
Birinde ulaşılamıyor dedi zaten ama ben bizim orijinal inden görünüm dışında uygulama farkı görmedim. 35 mgps internet var Portal dan film açtım sürekli donuyor. Youtu.be 4k da donma yok ama Portal daki filmler donuyorBu olay genelde pc de browserdan açıldığında aşağıdaki durumlarda istiyor
tv de bu portallar seçildiğindede
"ulaşmak istediğiniz servis şu anda yanıt vermiyor"
bazı portalları acsada bişey seçtiğinde
"malesef cihazınız desteklemiyor" diyor