Ümit Hocam, inan sebebini bilmiyorum. Bu grafiği flatpanelshd paylaşmıştı,Bu arada birşey aklıma takıldı @Unforgotten üstat. Apple TV' nin 3d mark skoru neden yok?![]()
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ümit Hocam, inan sebebini bilmiyorum. Bu grafiği flatpanelshd paylaşmıştı,Bu arada birşey aklıma takıldı @Unforgotten üstat. Apple TV' nin 3d mark skoru neden yok?![]()

BendenHerkes çayını aldı mı?![]()

Yalnız Xiaomi ile Homatics arasında 1.000 TL civarı fiyat farkı var;Box R 2/32 Full lisanslı X4 işlemcili atmos Hdr10 usb 3.0 Type-c Tuner uyumlu cihaz varken xiaomi tavsiye ediyor tv'nin dolby vision u keyif vermez diyor e işte.
Sei Robotics Netflix'e Hailstorm lisansı çıkartmasını hızlandırdı Google için android test cihazı üreti iki dev ile ortak işler yapan firma varken ezbere Mi-box dersen TV'boxlarla Media player vs alakalı olmadığı belli oluyor.
Hep bu testo mesto ondan oluyor geriliyorlar
Konumuz Apple değil arkadaş rahat rahat kullanabileceği cihaz tavsiyesi istemiş.
Nasıl bir dev, ''Biz type-c çıkışı koyduk ama sakın kullanmayın'' diyen bir dev mi,Sei Robotics Netflix'e Hailstorm lisansı çıkartmasını hızlandırdı Google için android test cihazı üreti iki dev ile ortak işler yapan firma varken ezbere Mi-box dersen TV'boxlarla Media player vs alakalı olmadığı belli oluyor.
Tamam, ben bundan sonra yorum yapmam, o engin bilgilerinle aydınlat herkesi.Mi-box dersen TV'boxlarla Media player vs alakalı olmadığı belli oluyor.
Öyle birşey demiyor kocaman etiket var 12v1a amper yüksek voltaj diye uyarıyor süpriz giriş.Biz type-c çıkışı koyduk ama sakın kullanmayın'' diyen bir dev mi,
Mesela yorum vs değil televizyon desen tepeden bakıyorsun o kadarlık cihaz diye inat diye ilagal diye bi oraya bi buraya sardın konuyu keçi inatı var netflix Disney prime video lisanslı platformlar kullanmayacak adama en adi cihaz bile yeter.Tamam, ben bundan sonra yorum yapmam, o engin bilgilerinle aydınlat herkesi.
8 gb yı ben kapının önünden de geçirmem.8gb depolamaya sahip Xiaomi yi evden içeri sokmam, burada çok netim. Homatics Box R 4K da Dolby Vision hariç Hdr-Atmos mevcut. İlla da Dolby Vision isterim derseniz Homatics Plus bir seçenektir, ancak pahalı bir seçenektir. Dolby Vision-Atmos u bir arada sunan tam lisanslı Next Start 4K uygun fiyatıyla çok iyi bir seçenek olabilir.

Box'a bağlı ama dv alamazsınız TV'niz desteklemediği için hdr sdr olarak tv desteğine göre açar izlersiniz Kodi yada benzer uygulama ile yüksek bitrate yada raw yüksek gb'li filmlerde box donanımı işlemci Ram e bağlı takılma donma da olabilir Nvidia homatics Box R plusta 280 gb raw film açtım takılma donma olmamıştı buraya link bırakırım geri kalanı test etmediğim için birşey diyemem bu konuyu @@The_SreT açmış olduğu Telegram grubunda biraz irdelelik buna benzer soru geldi film arşivim olmadığı detaylı test yapmadığım için kesin herşey şu cihazda olur sorun çıkmaz diyemiyorum bazı içerikler sıkıntılı olabilir arşiv işi yapanlar kaliteli içerik istediği için arşiv yapıyor içeriğe göre değişir işler Nvidia Cube 3 Box R Plus gibi cihazları tercih edebilirsiniz hdd takıp kendi tv nizde test ettiniz mi belki box almanıza gerek olmaz.Bu başlığı görmeden başka bir başlığa daha yazdım, umarım forum kurallarına aykırı değildir.
MErhabalar, Burada yeniyim ve bilgiye ihtiyacım var. Donanım habere de yazdım iki taraftanda artık ustalar cevap verir diye. Yazmam gereken başlık burası mı bilemedim ama şansımı bir demeke istedim.
Merhabalar,
Samsung q80c veya samsung daha üst seviye tv lerde Bluray Remux 4 k filmlerizn DV olan versiyonları izlenebilir mi? Yani arşivdeki filmleri 4 k olarak güncelleyeceğim ve bazı filmlerde HDR yanında birde DV yazıyor ve samsung tvler Dolby Vision desteklemiyor diye okudum. Durum böyle olunca o filmleri Mediabox aracılığıyla bile olsa izleyemezmiyim? yoksa izlenir ancak asıl alınması gereken renk derinliği mi alınmaz?
Bunun için hangi android box'ı almak gerekir?
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Valla bende TV'boxlar ile uğraşmıyordum 2/16 lisanslı cihazlar cıkınca sonra 4/32 4/64 onlar bunlar geldi test için hepsini aldım test etmeye başladım bildiğim kadarı ile anlatıyorum elimden geldiğince ne aktara biliyorsam bildiğm kadarı ile.Bilgiler için teşekkürler. TV tavsiyesi ana başlığında geriye doğru sayfaları okuyorum. Orayada yazacağım önce okumalarımı bitirmem lazım ama ben bu foruma nasıl bu güne kadar ulaşmamışım hayret ediyorum. Galiba işlerden dolayı eskisi gibi zaman ayıramadığımdan sadece donanım haberde takılı kalmışım. Orayıda çok severim ama nedendir bilinmez orada paylaşımlar biraz azalmış gibime geldi. Yanılıyorda olabilirim tabi. Neyse konuyu dağıtmayayım yine, forumu daha detaylı incelemeye devam edeceğim. Bir kaç gün içinde galiba istediğim bilgilere erişeceğim sayenizde.