Samurai
Moderatör
- 3 Ağu 2021
- 2,735
- 40
Hocam haklısın ama bugün ''AVForums, AVS Forum, Reddit'' gibi saygın yerlere gidin bakın, işten anlayan çoğu kullanıcı Stream hizmetleri için Apple TV kullanır. Hani burada ''Apple, Media Player kısmında iyi değil'' demek bana garip geliyor. Hangi veriye göre ve ne ile kıyaslandığında iyi değil mesela ? Biri bana bunu anlatsın eyvallah diyeyimSayın Unforgotten üstadım. Buraya bir yumuşatma getirmek adına "Mantıktan" kelimesini " Tanımdan" olarak değiştirmek isterim müsaadenle. Çünkü tam olarak multimedya player tanımı söz konusu medyayı (Bir zamanlar çoklu ortamdı, sizin yaşınız yetmez o zamanlara ) en uygun performansta oynatabilen (Burada da aklıma Sayın teraspy Emmi geldi. Profesyonel mesleklerinden biri gereği ) cihaz, yazılım v.b. ne verilen isim ki zaten bu yan özellikleri barındırması için tanımının genişlemesi gereken bir durum.
Yaşasın ayosçular diyerek sözlerime son verirken zamanında imac' lere çok iç geçirmiş ihtiyar bir üyeniz olarak hiç bir ısırıklı elma sahibi olmadığımı belirtmek isterim.