1.000 TL daha bütçeniz olsaydı Apple TV 4K Gen 2 önerecektim; bahsettiğiniz her iki cihaza da performans ve görüntü kalitesi olarak tur bindirir ve ömürlük olurdu.
Homatics Plus modeli olsa daha iyi olurdu, bu durumda Xiaomi almak daha mantıklı duruyor. Kullandığınız televizyon modeli nedir, Dolby Vision'ın hakkını verebilecek bir tv mi ?
Homatics derim.
Reklam vs değil, Xiaomi Homatics ile aynı işlemci kullansa bile olsa depolama kapasitesi düşük.
Xiaomi'de Ethernet yok, USB 3.2 de yok.
Homatics'de Ethernet, USB 3.2, SD kart okuyucu mevcut.
Bir adet de USB 2.0 mevcut.
Homatics sanırım daha yüksek fiyatlı ama Xiaomi'den daha uzun ömürlü olur.
Xiaomi'nin bu kadar popüler olmasının nedeni hem reklam hem de o dönem lisanslı rakiplerinin piyasada fazla olmamasıydı.
Rakipler çoğaldı, Xiaomi bu ürünü mecbur çıkarttı bence.
Homatics tüm cihazlara Google TV güncellemesini getirir mi bilemem, gelirse Xiaomi'den daha tatlı olur.
8gb depolamaya sahip Xiaomi yi evden içeri sokmam, burada çok netim. Homatics Box R 4K da Dolby Vision hariç Hdr-Atmos mevcut. İlla da Dolby Vision isterim derseniz Homatics Plus bir seçenektir, ancak pahalı bir seçenektir. Dolby Vision-Atmos u bir arada sunan tam lisanslı Next Start 4K uygun fiyatıyla çok iyi bir seçenek olabilir.
Aşağıdaki konuda önerim geçerli km2 plus'tan daha kaliteli.Televizyonum Vestel 65Q9900 , apple tvyi kasım ayında son çıkan modelini aldım. 2 hafta içerisinde geri iade ettim. Çünkü tvde yaptıklarımın aynısını yapıyordum onda da . Android tv box olarak çok daha özgür inat box olsun farklı uygulamalar olsun. Apple tv den o yönden memnun kalmadım eşim kullanmadı bile. Ve samimiyetle söylüyorum görüntü kalitesi olarak ne ben ne de eşim hiçbir şey farketmedik.
Mecool KM2 Plus nasıl bir seçenek ? Açıkçası markalar saçma sapan olduğu için pek güvenesim gelmiyor. Yada benim cahilliğimdir hiçbirini duymadım.
Apple mi taracısı bile yok TV'box kullanıcısı uygulama yüklemek ister.1.000 TL daha bütçeniz olsaydı Apple TV 4K Gen 2 önerecektim; bahsettiğiniz her iki cihaza da performans ve görüntü kalitesi olarak tur bindirir ve ömürlük olurdu.
Homatics Plus modeli olsa daha iyi olurdu, bu durumda Xiaomi almak daha mantıklı duruyor. Kullandığınız televizyon modeli nedir, Dolby Vision'ın hakkını verebilecek bir tv mi ?
Bende bir elma severim hatta yetkili servisinde teknisyenlik yapmaktayım, ama ben bile beğenemedim..Apple mi taracısı bile yok TV'box kullanıcısı uygulama yüklemek ister.
Apple herkese gelmez Elma severler hariç
Xiaomi'yi kimseye tavsiye etme aldırma ilk cihazları güncelleme ile pert oluyordu ikinciye yine 2/8 cihaz çıkarttılar isme markaya bakarak cihaz alınmaz.
Sadece Ücreli platformları kullanmak için olursa Apple alınabilir.
Media player kısmında iyi değil Apple seven yine seviyorBende bir elma severim hatta yetkili servisinde teknisyenlik yapmaktayım, ama ben bile beğenemedim..
TV'de yaptıklarınızdan farklı ne yapabilirsiniz ki ? Cihazla karşılıklı minyatür kale maç yapmayacaksınız hocamTelevizyonum Vestel 65Q9900 , apple tvyi kasım ayında son çıkan modelini aldım. 2 hafta içerisinde geri iade ettim. Çünkü tvde yaptıklarımın aynısını yapıyordum onda da . Android tv box olarak çok daha özgür inat box olsun farklı uygulamalar olsun. Apple tv den o yönden memnun kalmadım eşim kullanmadı bile. Ve samimiyetle söylüyorum görüntü kalitesi olarak ne ben ne de eşim hiçbir şey farketmedik.
Mantıktan çok uzak bir cümle olmuş. Mesela ne açıdan iyi değil ? Player'dan beklenen kaçak yayın izlemek, illegal programlar kurmak veya tarayıcı kurup pc gibi kullanmak mıMedia player kısmında iyi değil Apple seven yine seviyor
Sayın Unforgotten üstadım. Buraya bir yumuşatma getirmek adına "Mantıktan" kelimesini " Tanımdan" olarak değiştirmek isterim müsaadenle. Çünkü tam olarak multimedya player tanımı söz konusu medyayı (Bir zamanlar çoklu ortamdı, sizin yaşınız yetmez o zamanlara ) en uygun performansta oynatabilen (Burada da aklıma Sayın teraspy Emmi geldi. Profesyonel mesleklerinden biri gereği ) cihaz, yazılım v.b. ne verilen isim ki zaten bu yan özellikleri barındırması için tanımının genişlemesi gereken bir durum.Mantıktan çok uzak bir cümle olmuş. Mesela ne açıdan iyi değil ? Player'dan beklenen kaçak yayın izlemek, illegal programlar kurmak veya tarayıcı kurup pc gibi kullanmak mı
Yani Media Player'dan beklenti tam olarak nedir önce ona bir bakmak lazım. Ses desteği ile ilgili bir sıkıntısı var, bir de tarayıcı yok ki bu bana göre bir kusur değildir, onun dışında bir eksikliği olduğunu hatırlamıyorum.
Kaçak maç illagal değil konu sen çok yanlış anlamışın adamlar herşey için $ ateşle diyor paramla rezil olmaya eziyet çekmeye kıvranmaya hiç gerek yok .Mantıktan çok uzak bir cümle olmuş. Mesela ne açıdan iyi değil ? Player'dan beklenen kaçak yayın izlemek, illegal programlar kurmak veya tarayıcı kurup pc gibi kullanmak mı
Apple TV kullanırken herhangi bir abonelik veya cihaz ücreti istemiyor ki, paranla neden rezil olacaksın. Cihazın yeterli giriş/çıkış portu (ses&video, usb, optik vs.) olmaması, tarayıcı desteklememesi, bazı ses kodeklerini desteklememesi gibi eksikliklerini anlarım, onları ben de eleştiriyorum.Kaçak maç illagal değil konu sen çok yanlış anlamışın adamlar herşey için $ ateşle diyor paramla rezil olmaya eziyet çekmeye kıvranmaya hiç gerek yok .
Media player denince akla gelen çok fazla seneçek var ücretli platformlar ile Media player olmuş olmuyor o cihaz.