meebbe
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,464
- 32
Merhaba Adem bey birde şu beyaz eşya sektörüne el atsanız.Servislerde çok üçkağıtçılıklar dönüyor.Seneler önce biraderin arkadaşının çamaşır makinesi arızalanmış.Servis çağırmışlar.Motor yanmış demişler.Tamam değiştirin demiş.Ama biraz kendisi uyanık olduğundan motorun kendi göreceği bir yerine işaret koymuş.Tekrar yeni motoru takmaya geldiklerinde aynı motoru getirdiklerini görmüş.X markanın müşteri hizmetlerini ve ana merkeze mail atmış.Servisi kapatmışlar.
Benzer olayı lise yıllarımda ilk vestel bilgisayarımın anakartı bozulduğunda olmuştu. Anakarttan kaynaklı sorun vardı henüz lise 2. sınıfta olsam bilgisayar bölümü okuduğuma birşeyler kapmış arızayı tespit etmiştim.Neyse zar zor adamları ikna ettim anakartın sorunlu olduğuna , kasayı götürdüm bana merkezden yeni anakartın bir hafta içinde geleceğini söylediler .Tabi bende uyanıklık yeni yeni başlıyor ? kasa içini de garanti bantından açamadığıma ps 2 girişlerine küçük işaret koydum.Kasa 1 hafta sonra geri gelmiş baktım aynı o gene aynı anakart , sonra kavga gürültü götürdüm . Kabullenip tamam bu sefer değiştireceğiz dediler.Sonra yine aradılar baktım bu seferde anakart arka girişleri tozlu falan , direk resim çektim mail attım vestele.Aradılar servis gelip kasayı alacak bu sefer kesin değiştirecekler falan .Kasa gelmiş sıfır anakart takılmış. Tabi bu sefer kasayı gıcıklığına çizmişler uzatmadım tabii.Gelen çocuğun dediğine göre sıfır anakartı benim bilgisayara takmaya kıyamamışlar.Ellerinde 2. el kalanı takmışlar .Çocuk stajyer olduğuna ağzından kaçırmıştı.O gün bugündür güvenim kalmadı.Hatta en son gittiğimde bana sıfır takacaklarını söylememişler takmak zorunda değilmişler falan uydurmuşlardı.Sonra o adam birkaç sene sonra birdaha vestel servisini alamadı şuan ki edirne vestel servisi ne yalan söyleyim çok iyi.Adam kendi dükkanı satın aldı , elemanları seçmece ,kılık kıyafet diksiyonu düzgün insanlar hepsi.Her gün önlerinden geçiyorum.Bekleme salonu vs. çok güzel.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yazılanı tam okuyun servis 1900 istemiş hocamız yarısından azını oda tahmini olarak zaten en üst rakam.Hem sıvı teması olan cof ile normal arıza bir olur mu ? Usta değilim ama hocamızın çektiği videolardan işin ne kadar zor , hangi durumlarda tek taraflı , hangi durumlarda çift taraftan müdahale gerektiğini az bucuk anladık çok şükür.bu güne kadar hiç bir yerde veya forumda ne bir küfür ne de bir kötü kelime kullanmadım..beni tanıyanlar bilenler bilir.herkesede telefonumu kapımı açık tuttum elimden gelen tüm yardımı yaptım esirgemedim.
ordada bir tek cevap yazdım ve nacizene görüşümü yazdım.tekrar okuyun bence...
çıkmış herkes diyorki 3lira 5 lira 40 lira malzeme takıyor alıyor 400 500 600 lira..buna sayın Adem bey de dahil.
bende orda sordum sen niye ozaman 42 inç panel tamirine 800 tl istiyorsun..madem halkı vatandaşı tüketiciyi bukadar çok düşünüyorsunda niye 800 tl istiyorsun insaf dedim..20 tl lik cof takıyorsun 800 tl istiyorsun..oldumu şimdi Adem bey.. bütün panel tamircileri 42inç paneli 400tl maksimum 500 tl yaperken siz niye milletten 800 tl istiyorsunuz.
bakın ordada yazdım görüşlerimi..bu zaman bilgi belge döküman saklanacak gizlenecek zaman degil.bu engellenemez..hatta mahkeme yolu ile bile erişim engellense dahi biliyorsunuzki bir yolunu bulup insanlar girerler oraya erişirler..
benim hazmedemedigim burda memeleketteki tüm ustaları tüm servisleri kötülemeniz..yapmayın gözünüzü seveyim insaf yahu..
eeee bak sende ustasın Adem bey seninde işyerin var sende tamir yapıyorsun..yani sende bu trenin içindesin..o vakit sende kötüsün öylemiii.yada şunumu diyorsun TÜRKİYE CUMHURİYETİ içinde bir tek ben varım bir tek usta benim...bumudur...
SAYGILAR....
Son düzenleme: