Vicdan o diyarlarda çoktan gitmiş ama hiç birisinin haberi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meebbe Çevrimiçi

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,464
32
Merhaba Adem bey birde şu beyaz eşya sektörüne el atsanız.Servislerde çok üçkağıtçılıklar dönüyor.Seneler önce biraderin arkadaşının çamaşır makinesi arızalanmış.Servis çağırmışlar.Motor yanmış demişler.Tamam değiştirin demiş.Ama biraz kendisi uyanık olduğundan motorun kendi göreceği bir yerine işaret koymuş.Tekrar yeni motoru takmaya geldiklerinde aynı motoru getirdiklerini görmüş.X markanın müşteri hizmetlerini ve ana merkeze mail atmış.Servisi kapatmışlar.

Benzer olayı lise yıllarımda ilk vestel bilgisayarımın anakartı bozulduğunda olmuştu. Anakarttan kaynaklı sorun vardı henüz lise 2. sınıfta olsam bilgisayar bölümü okuduğuma birşeyler kapmış arızayı tespit etmiştim.Neyse zar zor adamları ikna ettim anakartın sorunlu olduğuna , kasayı götürdüm bana merkezden yeni anakartın bir hafta içinde geleceğini söylediler .Tabi bende uyanıklık yeni yeni başlıyor ? kasa içini de garanti bantından açamadığıma ps 2 girişlerine küçük işaret koydum.Kasa 1 hafta sonra geri gelmiş baktım aynı o gene aynı anakart , sonra kavga gürültü götürdüm . Kabullenip tamam bu sefer değiştireceğiz dediler.Sonra yine aradılar baktım bu seferde anakart arka girişleri tozlu falan , direk resim çektim mail attım vestele.Aradılar servis gelip kasayı alacak bu sefer kesin değiştirecekler falan .Kasa gelmiş sıfır anakart takılmış. Tabi bu sefer kasayı gıcıklığına çizmişler uzatmadım tabii.Gelen çocuğun dediğine göre sıfır anakartı benim bilgisayara takmaya kıyamamışlar.Ellerinde 2. el kalanı takmışlar .Çocuk stajyer olduğuna ağzından kaçırmıştı.O gün bugündür güvenim kalmadı.Hatta en son gittiğimde bana sıfır takacaklarını söylememişler takmak zorunda değilmişler falan uydurmuşlardı.Sonra o adam birkaç sene sonra birdaha vestel servisini alamadı şuan ki edirne vestel servisi ne yalan söyleyim çok iyi.Adam kendi dükkanı satın aldı , elemanları seçmece ,kılık kıyafet diksiyonu düzgün insanlar hepsi.Her gün önlerinden geçiyorum.Bekleme salonu vs. çok güzel.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu güne kadar hiç bir yerde veya forumda ne bir küfür ne de bir kötü kelime kullanmadım..beni tanıyanlar bilenler bilir.herkesede telefonumu kapımı açık tuttum elimden gelen tüm yardımı yaptım esirgemedim.
ordada bir tek cevap yazdım ve nacizene görüşümü yazdım.tekrar okuyun bence...

çıkmış herkes diyorki 3lira 5 lira 40 lira malzeme takıyor alıyor 400 500 600 lira..buna sayın Adem bey de dahil.
bende orda sordum sen niye ozaman 42 inç panel tamirine 800 tl istiyorsun..madem halkı vatandaşı tüketiciyi bukadar çok düşünüyorsunda niye 800 tl istiyorsun insaf dedim..20 tl lik cof takıyorsun 800 tl istiyorsun..oldumu şimdi Adem bey.. bütün panel tamircileri 42inç paneli 400tl maksimum 500 tl yaperken siz niye milletten 800 tl istiyorsunuz.

bakın ordada yazdım görüşlerimi..bu zaman bilgi belge döküman saklanacak gizlenecek zaman degil.bu engellenemez..hatta mahkeme yolu ile bile erişim engellense dahi biliyorsunuzki bir yolunu bulup insanlar girerler oraya erişirler..
benim hazmedemedigim burda memeleketteki tüm ustaları tüm servisleri kötülemeniz..yapmayın gözünüzü seveyim insaf yahu..
eeee bak sende ustasın Adem bey seninde işyerin var sende tamir yapıyorsun..yani sende bu trenin içindesin..o vakit sende kötüsün öylemiii.yada şunumu diyorsun TÜRKİYE CUMHURİYETİ içinde bir tek ben varım bir tek usta benim...bumudur...
SAYGILAR....

meto2ca792bc1c08f353.png

800.jpg
yazılanı tam okuyun servis 1900 istemiş hocamız yarısından azını oda tahmini olarak zaten en üst rakam.Hem sıvı teması olan cof ile normal arıza bir olur mu ? Usta değilim ama hocamızın çektiği videolardan işin ne kadar zor , hangi durumlarda tek taraflı , hangi durumlarda çift taraftan müdahale gerektiğini az bucuk anladık çok şükür.

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
bu güne kadar hiç bir yerde veya forumda ne bir küfür ne de bir kötü kelime kullanmadım..beni tanıyanlar bilenler bilir.herkesede telefonumu kapımı açık tuttum elimden gelen tüm yardımı yaptım esirgemedim.

çıkmış herkes diyorki 3lira 5 lira 40 lira malzeme takıyor alıyor 400 500 600 lira..buna sayın Adem bey de dahil.
bende orda sordum sen niye ozaman 42 inç panel tamirine 800 tl istiyorsun..madem halkı vatandaşı tüketiciyi bukadar çok düşünüyorsunda niye 800 tl istiyorsun insaf dedim..20 tl lik cof takıyorsun 800 tl istiyorsun..oldumu şimdi Adem bey.. bütün panel tamircileri 42inç paneli 400tl maksimum 500 tl yaperken siz niye milletten 800 tl istiyorsunuz.

bakın ordada yazdım görüşlerimi..bu zaman bilgi belge döküman saklanacak gizlenecek zaman degil.bu engellenemez..hatta mahkeme yolu ile bile erişim engellense dahi biliyorsunuzki bir yolunu bulup insanlar girerler oraya erişirler..
benim hazmedemedigim burda memeleketteki tüm ustaları tüm servisleri kötülemeniz..yapmayın gözünüzü seveyim insaf yahu..
eeee bak sende ustasın Adem bey seninde işyerin var sende tamir yapıyorsun..yani sende bu trenin içindesin..o vakit sende kötüsün öylemiii.yada şunumu diyorsun TÜRKİYE CUMHURİYETİ içinde bir tek ben varım bir tek usta benim...bumudur...
SAYGILAR....

meto2ca792bc1c08f353.png

800.jpg

Değerli ustacım Hoşgeldin;

Orada da yazdığımı inkar edemezsiniz ki ''İşini hakkı ile yapan ustalarımı tenzih ederim'' diye belirttim. Orada sanırım Ahmet Ustam dı kendisini üslubundan dolayı tebrik ettim burada gıyabında kendisine teşekkür ettim. Adamdan güzel fırça yedim, ama yine de ustamdır ellerindne öper saygılarımı sunarım kendisine zira o HAK EDENLERDEN.

Sevgili ustam hemen sorduğun soruya cevap vereyim.

Aramızdaki fark şu. Açık yüreklilik.

Evet 800tl alıyorum, ama son kullanıcıdan. En önemlisi ise kendisine bunu belirtiyor, ne kadar masraf olacağını ve aslında ne kadar ucuz bir malzeme kulalnıldığını ancak bu teknoloji için yapılan yatırımın bir şekilde karşılanması gerekliliğinden dolayı Panel onarım merkezlerinin oturmuş sistemlerine de zarar vermemek adına onların önceden uyguladığı listeye elimden geldiğince sadık olmaya çalışıyorum.

Açık ve net herkes biliyor ki panel onarım merkezleri esnafa ayrı tarifeden, tüketiciye ayrı tarifeden işlem yapar.
Bunun sebebi de bellidir zira son kullanıcı hayatı boyunca en faza 2 kere panel onarım merkezine gelir, esnaf arkadaş ayda 10 kere gelir ve bu ayrıcalığı kesinlikle hak eder.

Yani insanlara durumu izah ettiğinizde inanın ki bunu anlıyorlar.

800tl nin açılımını da yapmıştım size. Kargo dahil, yedek parça dahil ve size yedek parça ile ilgili de açıklama yapmıştım ki benim karakterimde birisinin böyle şeyleri saklaması benden pek beklenmez, zaten sizin kızdığınız konu da bu. Bu nedenle eğer bulunamayan, elimizde olmayan, zaman sorunu yaşanan bir konu ise elbette çıkma cof kullanıyorum.

Hemen izah edeyim merak edenlere, Çıkma cof lar sıfır veya kullanılmış hurda panellerden alınır. hurda panel piyasasında cam başına 15TL ödersiniz yani 300tane hurda panel için 4500tl öder bu hurda panelleri alır, üzerlerinde cof ları tek tek ısı uygulayarak çıkartır, 1TL olarak küçümsediğiniz o cof , toplu olarak sökülerek yaklaşık 1500 adet cof mikroskop altında saatlerce, belki günlerce temizlenir.

Ben kesinlikle ama kesinlikle sıfır cof taraftarıyım zira gözümün nuruna acırım, tüketiciyi düşünürüm ancak şartlar bunu gerektiriyor ise tüketicinin bilgisi dahilinde elbette hurda panelden çıkartılmış cof kullanırım.

Kullanılmazsa ne olur? Panel hurda olur, tv çöp olur.

Bizim genel ve temel amacımız ne? Mümkün olduğunca az ürün hurday açıksın, çevre kirliliğine engel olalım, vatandaşın cebinden az para çıksın, bizim işletmemiz de ayakta durabilecek kadar para kazansın.

Şimdi,
800tl fiyat verdim, gidiş geliş kargo malzeme vs 200tl , 120tl devlete kdv , 105 tl gelir vergisi, kaldı bana 375tl para.
Savunduğunuz ilkeler karşısında aldığım parada sizce haram bir lokma var mı?

Esnaf kardeşim gelseydi alacağım para 400tl, benim kazanacağım para 200tl bile kalmayacak, esnaf kardeşim oturduğu yerden 400tl kazanacak haksızmıyım?

Buna itiraz ettiğim tek bir mecra gördünüz mü?

Eğer bu, vatandaşa kurulan bir kumpas olsaydı buna da itiraz ederdim ancak burada anormal bir durum yok.

Aç gözlü davranıp esnafı aradan çıkartıp bulunduğum bölgede bilboard ilanları verip ''Panel onarımı 400tl'' dedim mi? hayır demedim zira o kardeşimizin de evine götüreceği ekmeğe kan doğrayacak kadar şerefsiz değilim ben.

Yani değerli ustam, forumunuzda isnat ettiğiniz gibi ''bedava çalış o zaman'', ''Herkese parasız yap o zaman'' gibi söylemler mesnetsiz iddialar olur.

Benim kalkıp da bu forum üzerinden ücretsiz hizmet verdiğimiz insanların ismini vermem ciddi derecede ayıp olur, kendileri yazmak isterse gönül rızaları ile yazarlar lakin şunu bilmenizi isterim ki, kargo ücretini dahi cebimden ödeyerek şahsen, masraflarını birlikte üstlenerek Forumca ücretsiz hizmet verdiğimiz yüzlerce insan var.

Bunları bu mecrada reklam amaçlı kullanacak karakterde insanlar da değiliz biz değerli ustam.

Elbette para kazanacağız, elbette işletmelerimiz ayakta kalacak ve bunun için bir bedel tahsil edilecek ancak ben LİSTE uygulama taraftarı bir insan hiç bir zaman olmadım.

Her olayın kendi özelinde bazı koşulları vardır, ona göre analiz eder, ona göre değerlendirme yapar, ona göre sonuca ulaşırız.

Aynı mal, aynı arıza, aynı işçilik olmasına rağmen birisinden 800tl olan hakkımızı almakla birlikte, diğerinde o özel koşullar nedeniyle hakkımızdan feragat edebiliriz.

Yani burada şu algı oluşmamalı. ''Keyfi hareket ediyor, kafasına göre birinden yüksek, diğerinden düşük ücret alıyor'' Bu tamamen algıda yönlendirme olur başka bir şey olmaz.

Nasıl ki led bar değişiminde paneline göre örneğin 200tl işçilik hak dır diyorsak, Panel işinde de bu bedel hak dır, Alıp almama inisiyatifi bizdedir (veya sizdedir) o kadar.

:ok

M Çevrimdışı

meto26

Yeni Üye
23 Tem 2019
11
52
sizler ile alakası yok bu durumun zaten size de sormadım.sayın Adem beye hitap ettim okursanız..

hatta var ise panel tamir fiat listesinide yayınlasın buradan görelim..bizlerde gerektiginde panel yollarız kendisine..bellimi olur..22 inç ila 65inç arası fiat nedir listeniz Adem bey..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Şimdi şuna da açıklık getirelim;

Siz burada yine beni suçlayıcı tarzda ''onlar 400 e yapıyor siz neden 800'' der ve benim yüksek fiyat uyguladığım algısı yaratırsanız ben de ister istemez hemen ekteki şu listeyi paylaşırım.

Eylül 2018 fiyat listesidir ki firmanın da adını kestim saygısızlık olmasın kendilerine. Ben neden bu listeyi talep ettim? Kimsenin düzenini bozmamak için. Kendi listemi oluşturdum mu? Hayır. Ancak kendi inisiyatifimi kullanıyormuyum? Elbette kullanıyorum.

Listedeki fiyatların kimin için geçerli olduğunu ve yazıların tamamını okuyun diyeceğim ancak bu listeler zaten hepinizin çekmeceleri veya bilgisayarlarında var siz biliyorsunuzdur.

Ekran alıntısı paylaştığınız youtube sayfasındaki arkadaşımız kim? Vatandaş
Bu bahsettiğiniz 400tl gibi rakamlar kimin için geçerliymiş? Esnaf
O zaman ben nerede nasıl bir hata yapmışım?

Merak ettim :alala

panel-onarim-fiyat-listesi.png

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
sizler ile alakası yok bu durumun zaten size de sormadım.sayın Adem beye hitap ettim okursanız..

hatta var ise panel tamir fiat listesinide yayınlasın buradan görelim..bizlerde gerektiginde panel yollarız kendisine..bellimi olur..22 inç ila 65inç arası fiat nedir listeniz Adem bey..
Bu mesajınızı listeyi yayınladıktan sonra gördüm ama tesadüf olmuş, liste yayınladım listeyi ve yazdıklarımı okumanızı rica ederim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
M meto26 Ustacım sana sıcak sıcak , taze taze daha 5 dakika önce tarafıma Bodrumdan ulaşan bir bilgi ile yazıyor ve seninle istişarede bulunmak istiyorum.

Önce şu resimlere bakalım, tüketici wp den ulaştırdı bana, ürün de birazdan yollayacağım iletişim bilgileri ile tarafıma gelecek, tüketiciden izin alarak bunun da videosunu çekip sizlerle seve seve paylaşacağım.

Konuya geçmeden evvel görsellere bakalım.

WhatsApp-Image-2019-09-12-at-13.45.55-1.jpg

WhatsApp-Image-2019-09-12-at-13.45.55.jpg

1,5 yaşında 65'' Samsung tv, Tüketici beyanı doğrultusunda yetkili veya yetkisiz haydi orasını geçelim X bir teknik servis tarafından önce bu hale getirilip sonra da tüketiciye ''Bu tv hurda'' bilgisi paylaşıyor. Panel için verdikleri fiyat araba parası. Tüketici ile yaptığım görüşmede vatandaş tv sini neredeyse hurdaya ayırmaya razı ve kendisine ilk cümlem ''Aklınızdan dahi geçirmeyin, elimizden ne geliyor ise o tv yi kurtarmak için kullanacağız'' dedim.

Halbu ki bana teklif edilen şu, ''Adem bey size güveniyorum, tv kurtulursa kurtulur, kurtulmaz ise sizde kalsın parçalarını kullanırsınız''

Ne yapmalıydın yani, ''Allaaaaahhh 65'' tv sahibi oldum'' diye zil takıp oynamalımıydım?

Ustam ne olur anlayın mücadelemi/mücadelemizi.

Şimdi bu X servis arkadaşımızın , bu ülkede panel onarımı yapıldığından haber yokmudur sence?

Vatandaş ile görüştüm, Daha sonra tv ye müdahale eden X servis tüketici ricası ile beni aradı ki o da usta aramıyor nedense, yanında çalışan kardeimize aratıyor kendisi muhatap olmuyor benimle, aldığım bilgi şu;

''Anakart arızalı, cof kısadevre, panelde de arıza olabilir''

Diyorum ki ''sevgili kardeşim panelde kırık var mı? Ayrıca vatandaş sadece ses arızası vardı diyor siz ekran komple yok diyorsunuz?''
Cevap ise ''E onu ustam bilir ben bilmem, dışarıdan bir şey görünmüyor''

Bunlar mı yani vatandaşa reva görülen hizmet şekli sevgili ustam?

TV geldiğince söz, kamera eşliğinde sökeyim, sizler de benimle aynı anda neler olduğunu görün. Ne ile karşılaşacağımı inan şu an bilmiyorum. Bir ses arızasından olay buralara kadar nasıl ilerler sizce?

Panel neden bozuldu? Cofu neden kaldırdınız? panelin kırık olup olmadığını nasıl bilmezsiniz? vs vs

H Çevrimdışı

huseyin_666

Yeni Üye
10 Eyl 2019
5
38
öncelikle herkese iyi günler dilerim adem bey bencede açıklamalarınız biraz sıkıntılı tüm elektronikçi esnafları suçlar gibi yazılarınız size yakışmamış o belirtiğiniz site elektronikçilerin bir biri ile yardımlaşmaları için kurulmuş ve bir çok kişiyede yardımcı olunmuş bir site ben o siteye 2008 yılından beri kullanıyorum ve bende şahsım bir çok kişiye yardımcı oldum bana da bir çok kişi yardımcı oldu fiyat para olayına da gelince o esnafın vicdanına kalmış siz nasıl 400 tl lik işe 800 istiyorsanız o sizin vicdanınız bizde aynı işi 600 tl yapıyoruz yani siz bilirsiniz ama bence o site bana bunu yazdı bu bana bunu dedi demek yerine kendi yaptığınız işlere bakın çalışmalarınız güzel ama o mağlum dediğiniz site gibi olmak için sadece kendi işinize bakmanız gerekiyor bence saygılar

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
öncelikle herkese iyi günler dilerim adem bey bencede açıklamalarınız biraz sıkıntılı tüm elektronikçi esnafları suçlar gibi yazılarınız size yakışmamış o belirtiğiniz site elektronikçilerin bir biri ile yardımlaşmaları için kurulmuş ve bir çok kişiyede yardımcı olunmuş bir site ben o siteye 2008 yılından beri kullanıyorum ve bende şahsım bir çok kişiye yardımcı oldum bana da bir çok kişi yardımcı oldu fiyat para olayına da gelince o esnafın vicdanına kalmış siz nasıl 400 tl lik işe 800 istiyorsanız o sizin vicdanınız bizde aynı işi 600 tl yapıyoruz yani siz bilirsiniz ama bence o site bana bunu yazdı bu bana bunu dedi demek yerine kendi yaptığınız işlere bakın çalışmalarınız güzel ama o mağlum dediğiniz site gibi olmak için sadece kendi işinize bakmanız gerekiyor bence saygılar
Hüseyin bey kardeşim forumunuzda yaptığınız şeyin aynısını yapıyorsunuz bilmem farkındamısınız.
Okumuyorsunuz yani :)

Bakın yukarıda liste yayınladım yine de gelip burada bana başkasının 400e yaptığını siz 800e yapıyorsunuz diyerek algı yaratma peşindesiniz.

O halde şöyle ilerleyelim dilersiniz

1- Siz de panel onarım merkezimisiniz?
2- Panel onarım merkeziyseniz esnafa ve tüketiciye aynı tarifeyi mi uyguluyorsunuz?
3- Esnafsanız paneli onarım için siz 400tl verdiğinizde tüketiciye 400tl ye mi veriyorsunuz yoksa 800 mü alıyorsunuz?
4- Kargo paralarını kim ödüyor
5- Fatura kestiriyor ve fatura kesiyormusunuz?

Bu sorulara madde madde cevap verirseniz çok mutlu olurum yoksa kendi forumunuzda yaptığınız kara propagandayı burada da yapmaya çalışmanızdan öte olarak algılanmayacaktır tarafımdan :ok

Saygı bizden değerli ustacım

H Çevrimdışı

huseyin_666

Yeni Üye
10 Eyl 2019
5
38
öncelikle kendi dükkanım var 1989 yılında babamın açmış olduğu dükkanı 2006 yılından beri ben işletiyorum yani panel onarım merkezinde değilim ve resmi bir iş yerim olduğu için fatura kesiyorum panel onarımı işinde şehir için çalışıyorum ve bir arkadaşımın dükkanında yapıyorum makine onda olduğu için ve esnafa ile son tüketici arasında tabi ki fark var ve son tüketiciyede onarım işini dahil yanında gözü önünde yapıyorum ve uçuk fiyatlarla çalışmıyorum çünkü bu dünyanın öbür dünyasıda var diyerek birde benim şahsi bir formum yok ben o mağlum forumda da bilgi veriyorum ve diğer bir çok forumda da bilgi paylaşıyorum yani benim işim propaganda değil hiç bir zaman sizin forum sitenizide beğendiğim için üye oldum ama bir forum sitesinde başka bir forum sitesi kötüler gibi yazı yazılmasını yanlış bulduğum için yazı yazma gereği duydum ama şahsımı açık sözlülüğümden dolayı forum sitenizde istemezseniz de saygı duyarım

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

SAYGILAR....

meto2ca792bc1c08f353.png

800.jpg
selam,
önce oradakı admine selam beni forumdan attığı için teşekkür ederim

Adsizf73ca5feed9dc396.png

ben ise sizden gelen arkadaşa cevabım :)

M Çevrimdışı

mhmt-

Yeni Üye
11 Eyl 2019
14
44
Evet 800tl alıyorum, ama son kullanıcıdan. En önemlisi ise kendisine bunu belirtiyor, ne kadar masraf olacağını ve aslında ne kadar ucuz bir malzeme kulalnıldığını ancak bu teknoloji için yapılan yatırımın bir şekilde karşılanması gerekliliğinden dolayı Panel onarım merkezlerinin oturmuş sistemlerine de zarar vermemek adına onların önceden uyguladığı listeye elimden geldiğince sadık olmaya çalışıyorum.

Burda şu konuya açıklık getirelim, panel işine girdiniz diye günlerimizi harcadığımız geceleri rüyamızda gördüğümüz ( şaka değil ) arıza çözüm yolunu bin bir zorluklarla bulduğumuz ve 7-8 bin tl lik ölçü aletleriyle bulduğumuz arızaları 3-5 liralık kondansatör yahuu diyip küçümsememeniz. Yaw arkadaş ne çabuk unuttun ozamanları bu işin içinde biri olarak emeğin ne kadar önemli olduğunu ne çabuk unuttunuz. Biri çıkmış ordan yok okumuşta yok eğitim almışta yok bilmemneymişte zoruma gidiyor kardeşim. kimse size bilgi paylaşmayın demiyor açmışsınız forumuznuzu burda istediğinizi yazın çizin paylaşın . Her sektörde şerefsiz üçkağıtçı var herkesi aynı kefeye niye koyuyorsunuz. Tabiki alacaksın 800 tl ona laf yok ama %800 kazandığın bir iş yaparken zamanında seninde yaptığın kondansatör değiştirerek aldığın işçilik ve hizmet bilgi ücretlerini inkar mı edeceksin ?
Yatırım sadece parayla olmuyor adem bey, ZAMAN ve BİLGİ yatırımı dünyanın en büyük yatırımıdır. Gerisi sermayeni kullanarak aldığın makineler cihazlardır. Bunlarıda zaman ve bilgini kullanmazsan hiç bir işe yaramaz.

M Çevrimdışı

meto26

Yeni Üye
23 Tem 2019
11
52
sayın Adem bey ama siz o vakit kendi yazdıklarınızla kendi söylem ve konuşmalarınızla tezat oluşturuyorsunuz öyle degilmi..
hani siz vatandaşı tüketiciyi koruyordunuz?????
sizde bildigimiz esnafı yada video larda yazılarda atıp tuttugunuz ustaları koruyup kolluyormuşsunuz...esnafa ustaya 400 vatandaşa 800 olmadı ama..bu arada ben daha 42 inç tv den her ne olursa olsun panel tamiri de dahil hiçbir vakit 800 tl almadım yemin etsem başım agrımaz. utanırım söyleyemem o fiatı..600 hakkıdır.

H Çevrimdışı

huseyin_666

Yeni Üye
10 Eyl 2019
5
38
mhmt bey demek istediklerime tercüman olduğunuz için teşekkür ederim bir insan hakkından fazlasını alıyorsa o onun vicdanıdır ama kimse tüm elektronikçileri üç kağıtçı diyemez birde adem var youtube kanalınızda da benim tavsiyem sadece yetkili servislere götürün diyorsunuz bunun nedeni sizin vestel yetkili servisi mi olmanız mhmt beyin dediği gibi bazen bir arızayı çözmek için saatlerde uğraşıyoruz dükkanlarımızı gece yarısı kapatıp gidiyoruz yani bu işler şaka değil biz bu işleri öğrenene kadar kaç kez elektrik kazası geçiriyoruz onun için herkes kendi forum sitesine baksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt