newrophat
Süper Üye
- 31 Ağu 2018
- 1,036
Abi sana tavsiyemdir, İsmail Saymaz'ın kaleminden Şehvetiye Tarikatı adlı kitabı oku lütfen. Sakın aklıma pis pis şeyler de getirme ama sen mürid dediğinde aklıma o geldi daha geçen hafta bir gecede okudum bitirdim, geberirsin olanları öğrensen.
Ahçı bahçevanı, bahçevan hizmetçisi, uşak hepsini misali
Badeleme diye bir şey icat etmişler ki inanamazsın o derece yani.
Konumuza dönersek, deli tarafını bilmekle birlikte görmek istemiyorum açıkçası. Ortama duyduğun saygı neticesi ne denli mücadele verdiğinin farkında olmakla birlikte saygı duyuyor ve seviyorum seni ?
bilmezmiyim abi o kitabı, biz barış mançonun "gamzedeyim deva bulmam" şarkısıyla efkar dağıtırken millet "badelenip deva bulma" sırasına girmiş
neyse konuyu dağıtmayayım, bizim rengimiz tarafımız duruşumuz görüşümüz belli, hayatta taviz verilemeyecek şeyleri hiçbir paranın satın alınmayacağınıda en iyi biz biliriz, o yüzden birilerinin çarkına çomak girdi diye efendiliğimizi de kolay kolay kaybetmeyiz ama suskunluğumuz hiç kimseye cesaret vermesin, gerçek her daim tektir, yalanın dedikodunun çıkar çatışmalarının ise yeri Tavsiyeforumu.com değil adını bile bilmediğimiz şer yuvalarıdır, biz onlardan uzak olalım onlarda bizden uzak olsun.
bilmukabele üstadım saygılar sevgiler bizden.