E
- 21 Ağu 2019
- 123
- 23
vay vay vay çok üzücü bir durum hiç hoş değil yazık başka kelime bulamıyorum büyük iskendere kalmadı bu dünya neyin derdindesiniz adamlar mars ta yaşayacaklar yakında bizim uğraştığımız işlere bakın değermiydi.............. okumuş cahillerden korkacaksın insanoğlu çiğ süt emmiştir.. eğitim eğitim eğitim hani nerde söyleyin bana hemen çağırayım heyhat................ gece yattığınızda uyumadan önce biraz düşünün.. foruma gelmişler hoş gelmişler iyide esas sorun onlara cevap verilmesinde dünyaya verseler ne cevap veririm nede forumdan içeri alırım anında banlarım siyahı beyaz diyenden hayır gelmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
10 km yi koş deseler deli gibi koşmam AKILLI ADAM YÜRÜR TAVSİYE FORMU ASİLDİR GURURLUDUR İŞ BAŞA DÜŞTÜ KELETLENME ZAMANIvay vay vay çok üzücü bir durum hiç hoş değil yazık başka kelime bulamıyorum büyük iskendere kalmadı bu dünya neyin derdindesiniz adamlar mars ta yaşayacaklar yakında bizim uğraştığımız işlere bakın değermiydi.............. okumuş cahillerden korkacaksın insanoğlu çiğ süt emmiştir.. eğitim eğitim eğitim hani nerde söyleyin bana hemen çağırayım heyhat................ gece yattığınızda uyumadan önce biraz düşünün.. foruma gelmişler hoş gelmişler iyide esas sorun onlara cevap verilmesinde dünyaya verseler ne cevap veririm nede forumdan içeri alırım anında banlarım siyahı beyaz diyenden hayır gelmez
Son düzenleme: