Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Yuxin firması ile aslında iş birliğinizin bitmesine sevindim hocam.Şimdi kızıştırmak gibi olmasın firmanın malum forumda yazdıklarından hiç hoşlanmadım.Reklam yapmak , sizi haksız gibi göstermeleri hiç hoş değil.Şuana kadar videolarda isimleri çıkarken hiç mi haberleri yoktu acaba ?
Konu çok uzadı hocam biz biliyoruz haklıyı haksızı artık kapatsak mı acaba konuyu.?Onların seviyelerine çok şükür düşmesekte sürekli atışmak bu foruma yakışmıyor.
Bu konuyu kilitlerim sorun değil sevgili Mert lakin konu kilitlense de konu kapanmaz.
Ne yalan söyleyeyim dün yokluğumda çıkan tartışmalara da üzüldüm.
Kendi misyonumuz ve vizyonumuzdan hareketle, eleştirdiğimiz o mecra gibi olmayıp, burada kendi seviyemizde kalmayı başarabilirdik diye düşünüyorum.
Konunun başlangıç şekli, forum yönetiminin aynı DH mantığında olduğu gibi ''Allaaaaahh kavga çıktı yaşadık hit alacağız'' gibi küçük hesaplarla zaten otoban gibi doldurduğu reklam alanlarına yeni reklam planları yapıp ellerini ovuşturmasına vesile olacak şekilde mevzuları kışkırtması karşısında biz ise tüm tevazumuz ile gelen ustaları karşılayabilirdik.
Elbette ki içerisindeki değerli, yıllarını bu mesleğe harcamış ustaları tenzih ettim her zaman ve halen de aynı şeyleri yazarak diyorum ki ''Hakkını vererek bu işi yapan tüm ustalarımızın önünde saygı ile eğilip onları tenzih ediyorum lakin bizde her zaman için sahtekâr'a ''Sahtekâr'' denir.
Sahtekârlar yüzünden mağdur olan vatandaşı korumak adına kurduğumuz bu platformda HALK İLE el ele vererek her meslek grubundan misyonumuza destek sağlayabilecek herkese kapılarımızı açtık. Her zaman da açık kalacak.
Bu doğrultuda gerek hukuksal, gerekse teknik anlamda tüm içerikleri halka destek olacak şekilde forumumuzda elimizden geldiğince barındırdık ve bundna sonra da barındırmaya devam edeceğiz.
Diğer mecradan gelen bir ustamızın ''Servis formu alın, fiş alın, hukuka gidin diye neden söylemiyorsunuz'' söyleminden hareketle ''Biz bunları zaten yapmıyormuyuz?'' diye düşünmedim desem yalan olur ancak eğer ustamızın dikkatini çekmedi ise, yapmışsak dahi etkili olamamışız diye kendimiz de eleştirdim elbette.
Bu yüzden aklıma gelen bir projeyi daha şu an burada fikirsel anlamda ortaya sürmek istiyorum.
Aylık ödenekleri forum tarafından karşılanmak üzere, Her ne kadar bizler bilgi dağarcığımızda olduğu kadar yardımcı oluyor olsak da, Profesyonel destek olması adına 6502 sayılı tüketiciyi koruma kanunu ve Garanti belge yönetmeliği konularına ciddi derecede hakim olacak şekilde forumumuzda bir avukat görevlendirilebilir.
Bu avukat için özel bir konu başlığı açılarak bu gibi SAHTEKÂRLARA yasal mecrada da dersini vermek adına tavsiyeforumu olarak bu taşın altına elimizi koyabiliriz diye düşünüyorum.
Sevgili @Sota özelden görüşelim bu konuyu seninle.
Yani işin özeti şu sevgili Mert.
Buradan eservisler mecrasına teşekkürlerimi göndermek istiyorum. Doğru yolda olduğumuz konusunda bizi bir kere daha ikna ettiler ve bu seviyesizlikleri ile bizi daha da büyük bir aşk ile HALK ADINA verdiğimiz bu haklı mücadelede bir seviye daha yukarı taşıdılar.
Bundan sonra sadece sözlü ve yazılı olarak değil, Güzel Türkiyemizin her yerinden tarafımıza gelen olumsuz örnekleri tüm yasal sorumlulukları yerine getirilecek şekilde gözler önüne serecek ve bu sahtekar tayfası için (Haksız kazanç elde edenlerden bahsediyorum) yasal mecrada da hak savaşı yürütmeye devam edeceğiz. Projemizi hayata geçirdikten sonra, Forum resmi avukatımızın kendilerine göstereceği yol ile bundan sonra mağdur olan tüm vatandaşlar haklarını rahatlıkla arayabilecekler bu sahtekar tayfası karşısında.
Bir bilgilendirme daha yapmak isterim, Dün eğitim faaliyetlerimizi de elimden geldiğince parça parça kayıt altına aldım. Panel onarım makinesi nasıl kullanılır, Cof nasıl basılır, Esnafın bu girişimimize bakış açısı nedir bunlarla ilgili de birkaç gün içerisinde youtube üzerinde yayını sunarım sizlere. Buna paralel bundan sonra daha da artarak tüm alicengizleri ifşa etmeye devam edeceğim zira eskiden UTANIP yayınlamadığım her şeyi artık saklamanın da anlamı olmadığını anladım.
Son olarak;
YUXİN ile olan kısa süreli çalışma ortamında kendilerinin sunduğu kaliteden hiç bir negatif sorun yaşamadık. Ancak ticaret hayatında bazı durumlar var ki, insanlar firmalarından ekmek yiyen emekçileri de düşünerek adım atmak durumunda kalıyorlar. Bu bağlamda bize aynı seviyede ve mümkünse daha yüksek kalitede ancak ileride yine aynı sorunu yaşamayacağımız, baskı altında kalmayacağını ve baskılara boyun eğmeyeceğini beyan eden (Şu an bu yazıları yazarken aynı anda görüşmelerim de devam ediyor) bir firma ile, Halka destek olmaktan, Son kullanıcı veya esnaf diye ayırt etmeyen ancak perakende piyasasının da hakkını elbette gözeteceğimiz bir firma ile çalışmaya, PİXEL TEKNOLOJİ ve TAVSİYEFORUMU olarak ortak çalışmalara imza atacağımızı, Halk yararına gereken bütün markalar ile görüşmelerimizi sürekli olarak devam ettireceğimize dair hiç kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini belirtmek istiyorum