VESTEL Z20 KULLANANLAR

sufi48 Çevrimdışı

sufi48 

Aktif Üye
29 Kas 2017
189
daha detayli dis cekim resim atmak isterdim ama malesef bulundugum ortam buna musait degil.manzara doga resimleri.tam fotoğraf lik ama malesef..

H Çevrimdışı

halidetekini

Yeni Üye
25 Ocak 2018
37
Bende z20 düşünüyorum.araştırma içindeyim sufi48 sufi4848 burda ve epeydeki yorumlar korkuttu beni.özellikle çağrı kesilmesi sorunu.yeni yazılımdan bahsetmişiniz geldimi düzeldimi.birde Adem Helvacı Ado beye soracağım bir kaç soru zaman ayırıpta bilgi verirse çok makbule geçer .vestel z20 ürününe yazılım desteği verecekmi şuan 8.0 .0
Sürüm yükseltemesi yapıcak mı.forum sitelerinde vestelin yazılım desteği vermediğini yazmışlar.

sufi48 Çevrimdışı

sufi48 

Aktif Üye
29 Kas 2017
189
Bende z20 düşünüyorum.araştırma içindeyim sufi48 sufi4848 burda ve epeydeki yorumlar korkuttu beni.özellikle çağrı kesilmesi sorunu.yeni yazılımdan bahsetmişiniz geldimi düzeldimi.birde Adem Helvacı Ado beye soracağım bir kaç soru zaman ayırıpta bilgi verirse çok makbule geçer .vestel z20 ürününe yazılım desteği verecekmi şuan 8.0 .0
Sürüm yükseltemesi yapıcak mı.forum sitelerinde vestelin yazılım desteği vermediğini yazmışlar.
Selam marco paşa iyilik sizleri sormalı.
Diğer forum sitelerini,boşverr hiç düşünmeden al.vestel z20 ben çok memnunum.çatır çatır yazılım desteği veriyor vestel.kutudan çıkarttım 15 gün içinde 2 yazılım verdi.çağrı kesilmesi içinde yazılım geleceğini söylediler bu sorunda sadece vodafone hatta var paşam.
senki elinde telefon patlamış adamsın vesteli hiç düşünmeden al derim ben .kurcalama fazla paşam nr yapıcan android sürümünü stabil çalışıyor hem daha 5000 binlik markalara 8.0 gelmedi.
Bu aralara çukurcadayım 10 gün yeni aile lokantası açılmış lezzet testi yapıyorum.)))))))))))).

sufi48 Çevrimdışı

sufi48 

Aktif Üye
29 Kas 2017
189
H halidetekini hem bak burda ustalarımız var en ufak sorunda anında yardım destek var Adem Helvacı Ado hocamız var Sota Sota hocamız var .adını sayamadığımız bir çok ustamız var allah dert zeval vermesin onlara anında mudahale yardım var.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Selamlar, Telefon yazılımları konusunda da ben yardımcı olmaya çalışırım ancak telefonlar TV ler gibi değil, Mesela Z10 yazılımı 2GB dolaylarında, benim bu boyutta dosyaları önce indirip sonra sizlerin erişimi için kendi drive alanıma yüklemem ciddi zamanımı alır.

TV konusunda olduğu gibi, Binlerce kere ricama rağmen aslında lazım olmamasına karşın ''Elimde bulunsun'' mantığıyla yazılım talep edilmeyeceğinin garantisi olmadığı için telefon konusuna çok detaylı girmedim bilerek.

Z20 için henüz beklenen yazılım da gelmedi zaten azizim.

Ancak bu gibi istisnai durumlarda ben her zaman sizlere çözüm üretmeye çalışırım elbette, en fazla bir kaç gün beklersiniz benim işlemleri bitirmemi o kadar :ok

H Çevrimdışı

halidetekini

Yeni Üye
25 Ocak 2018
37
sufi48 sufi4848
Seni dinledim sedef mavisi z20 aldım.kulaklık hediyeli.çok hoşuma gitti.dizaynı falan güzel.kulaklık iş görür.telefonu açtım kurulumu yaptım hemen yazılım geldi.kasma donma olmuyor lakin vestel analiytc service yüklenirken hata oldu mesajı geldi.teli açtım kapadım bir daha gelmedi.bir kaç arama yaptım ilk aramada sunucuya ulaşılamıyor dedi sonrakinde arama sonlandı dedi.şuan normal arada arama sonlandı veriyor gene.şebeke gücne baktım 103 db 37 asu.bunların haricinde telefon güzel.eksi olarak parmak izi geç okuyor.

H Çevrimdışı

halidetekini

Yeni Üye
25 Ocak 2018
37
Buda 4.5 G hız testi.

JSC9Y.png

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
sufi48 sufi4848
Seni dinledim sedef mavisi z20 aldım.kulaklık hediyeli.çok hoşuma gitti.dizaynı falan güzel.kulaklık iş görür.telefonu açtım kurulumu yaptım hemen yazılım geldi.kasma donma olmuyor lakin vestel analiytc service yüklenirken hata oldu mesajı geldi.teli açtım kapadım bir daha gelmedi.bir kaç arama yaptım ilk aramada sunucuya ulaşılamıyor dedi sonrakinde arama sonlandı dedi.şuan normal arada arama sonlandı veriyor gene.şebeke gücne baktım 103 db 37 asu.bunların haricinde telefon güzel.eksi olarak parmak izi geç okuyor.

Bu parmak izi geç okuma konusu nedense çabuk çözülmedi, Şu beklenen yazılım gelse de sizlerden bu konuda olumlu geri dönüş alsak artık :ok

EDİT: Güzel günlerde kullanınız azizim :ok

Geri
Üst Alt