daha detayli dis cekim resim atmak isterdim ama malesef bulundugum ortam buna musait degil.manzara doga resimleri.tam fotoğraf lik ama malesef..
Oo müdürğm nasılsın görüşemiyoruz nezamandır.nmr n değişmiş.ayrıca şu gurme lafına çok güldüm.daha detayli dis cekim resim atmak isterdim ama malesef bulundugum ortam buna musait degil.manzara doga resimleri.tam fotoğraf lik ama malesef..
Selam marco paşa iyilik sizleri sormalı.Bende z20 düşünüyorum.araştırma içindeyim sufi4848 burda ve epeydeki yorumlar korkuttu beni.özellikle çağrı kesilmesi sorunu.yeni yazılımdan bahsetmişiniz geldimi düzeldimi.birde Ado beye soracağım bir kaç soru zaman ayırıpta bilgi verirse çok makbule geçer .vestel z20 ürününe yazılım desteği verecekmi şuan 8.0 .0
Sürüm yükseltemesi yapıcak mı.forum sitelerinde vestelin yazılım desteği vermediğini yazmışlar.
Bende z20 düşünüyorum.araştırma içindeyim sufi4848 burda ve epeydeki yorumlar korkuttu beni.özellikle çağrı kesilmesi sorunu.yeni yazılımdan bahsetmişiniz geldimi düzeldimi.birde Ado beye soracağım bir kaç soru zaman ayırıpta bilgi verirse çok makbule geçer .vestel z20 ürününe yazılım desteği verecekmi şuan 8.0 .0
Sürüm yükseltemesi yapıcak mı.forum sitelerinde vestelin yazılım desteği vermediğini yazmışlar.
H halidetekini hem bak burda ustalarımız var en ufak sorunda anında yardım destek var Ado hocamız var Sota hocamız var .adını sayamadığımız bir çok ustamız var allah dert zeval vermesin onlara anında mudahale yardım var.
Sota Teşekkürler sayın üstadım.H halidetekini, hayirli olsun gulegule kullanmak nasip olur.
sufi4848
Seni dinledim sedef mavisi z20 aldım.kulaklık hediyeli.çok hoşuma gitti.dizaynı falan güzel.kulaklık iş görür.telefonu açtım kurulumu yaptım hemen yazılım geldi.kasma donma olmuyor lakin vestel analiytc service yüklenirken hata oldu mesajı geldi.teli açtım kapadım bir daha gelmedi.bir kaç arama yaptım ilk aramada sunucuya ulaşılamıyor dedi sonrakinde arama sonlandı dedi.şuan normal arada arama sonlandı veriyor gene.şebeke gücne baktım 103 db 37 asu.bunların haricinde telefon güzel.eksi olarak parmak izi geç okuyor.