VESTEL Z20 KULLANANLAR

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Bu fiyatla girerken piyasadan haberi var mıydı bu modelin merak ediyorum. Gururla yerli tamamda :ciks

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,799
E emrahkara, ekrandaki hata
Telefonun diğer uygulamarini, sistemin
Stabiletesini etkilemiyorsa
Yeni bir guncelleme gelene kadar beklenebilir
Zaten bilgileri olduğunu biliyorsunuz

S7 Edge kullaniyorum 8.0 guncellemesi
Telefonu rezil ettiler
Yazilimi geri cektiler
1 aydir herkes yeni yazilimi bekliyor
Bunlar yasana seyler sorunsuz telefon henüz gormedim :ok

sufi48 Çevrimdışı

sufi48 

Aktif Üye
29 Kas 2017
189
ben sahsen vestel yaziyosa arkasinda onunde alirim benim icin vazgecilmez,urunumde sorun ciktigi zaman bogusmuyorum kavga etmiyorum ne servisle ne cagri merkeziyle.en basit deneyimim yillar once tv aldim son 1 sene sorunla bogustum .ozamanda 6 ay memleketteysem 6 ay baska yerdeydim.en son fethiyeye geldim orda oyle bir guzel insanla ve servis calisanlariyla karsilastim ki tv nin garanti bitmesine 1 gun kala cihaz değişimi yapildi haberim bile olmadi.ogun den beri vestelden hic sasmadim onlarca urun aldim .android tv .tablet 5570 5580 z10 en ufak aorunda cozum şimdi ben sahsen boyle servisi olan urunune sahip cikan firmayi 100 200 lira fazla satiyor diye asla degismem ha sorun cikmiyormu cikiyor 6 kere android tvm değişti 4 kere z10 degisti ama uzmediler beni .

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
ben sahsen vestel yaziyosa arkasinda onunde alirim benim icin vazgecilmez,urunumde sorun ciktigi zaman bogusmuyorum kavga etmiyorum ne servisle ne cagri merkeziyle.en basit deneyimim yillar once tv aldim son 1 sene sorunla bogustum .ozamanda 6 ay memleketteysem 6 ay baska yerdeydim.en son fethiyeye geldim orda oyle bir guzel insanla ve servis calisanlariyla karsilastim ki tv nin garanti bitmesine 1 gun kala cihaz değişimi yapildi haberim bile olmadi.ogun den beri vestelden hic sasmadim onlarca urun aldim .android tv .tablet 5570 5580 z10 en ufak aorunda cozum şimdi ben sahsen boyle servisi olan urunune sahip cikan firmayi 100 200 lira fazla satiyor diye asla degismem ha sorun cikmiyormu cikiyor 6 kere android tvm değişti 4 kere z10 degisti ama uzmediler beni .

Onlarca yıllık telefon üretim tecrübelerine rağmen SAMSUNG gibi bir dev dahi hatalı üretim yaptı, insanların ellerinde bomba gibi patladı telefonlar. Onlarca yıllık deneyimi ile bu sorunları insanlara yaşatan onlarca örnek var ortada ancak bütün bunları görmeyip de, telefon piyasasındaki toplam tecrübesi 3-4 yıl olan bir markanın yazılım hatası için bir bardak suda fırtına kopartan arkadaşlar lütfen ürünü iade ediniz :ok

Biz de eleştiriyoruz burada VESTEL yönetimini, ancak bunun bir sınırı ve bir mantığı olmalı. bana göre bahsi geçen sorun kafaya takacak bir şey değil, yıllarca SAMSUNG telefon kullandım çok şükür hiç üzmedi beni, İlk Çıktığı günden beri VENÜS telefon kullanırım,

VENÜS 4.5
VENÜS 5.0
VENÜS 5.5X

ve en son şu an aldığım

VENÜS V4

Hayatımda VENÜS 4.5 kadar rezil, bunun kadar berbat telefon görmedim ki bunu VESTEL kendisi dahi kabul etti ve sorun yaşayan hangi müşterisi var ise 4.5 aldı ve 5.0 sıfırı ile değiştirdi.

VENÜS 5.0 ı servise yolladım ve internet paylaşınca cihaz donup kalıyor dedim, bana ''Tüketici hatası'' dediler ben de gittim THH ye verdim. Devlet aldı telefonu ve kontrol etti, sonuç olarak bana ''Tüketici hatası'' dedi, Düşmüş bu telefon diyorlar. Doğrudur ben düşmedi diyemem ki.

SAMSUNG galaxy S4 telefonum da defalarca düştü, VENÜZ telefonlarım da defalarca düştü, Demek ki 5.0 olan etkilenmiş bundan.

Yani biz de burada marka kayırmıyrouz, marka övmüyoruz ama böyle basit sebeplerden de marka gömmüyoruz sevgili E emrahkara

Tamam sana göre sorundur ve böyle kabul ediyorsundur saygı duyuyoruz buna, Ancak o zaman başlatın işlemleri iade edin lütfen (Ki başlatmışsınız zaten sizin yazdığınıza göre)

''Hakkınızda hayırlısı olsun'' diyorum bu kararınız ve yeni telefon tercihiniz ile ilgili :ok

sufi48 Çevrimdışı

sufi48 

Aktif Üye
29 Kas 2017
189
JEYO8.jpg
JExiM.jpg
JEaUj.jpg
JETVn.jpg
JE5th.jpg

sufi48 Çevrimdışı

sufi48