VESTEL Z20 KULLANANLAR

sufi48 Çevrimdışı

sufi48 

Aktif Üye
29 Kas 2017
189
Ali bey ürün sorunlarıyla alakalı yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum bende.yazılımsal bir sorun var kabul.ama diğer dediklerinize katılmak mümkün değil.biraz düzgün dille sorunlarımızı aktaralım buraya Adem Helvacı Ado hocamız bu şikayetleri rica ederiz aktarır.biraz olumlu olalım yazılım yapan çocuklar bizim çocuklarımız çinli değil.tabiki sorunları yazalım onlarda görsün çabalasınlar.hemen kötü yorum yapıp gömersek olmaz haksızlık olur.buna inanın yorum düzgün dille izah edersek olumlu olarak bize geri döner.

E Çevrimdışı

emrahkara

Yeni Üye
31 May 2018
6
44
İyide sufi4848 bey 17 gündür nezaman bu yazılım gelecek duzelecek reklamlarda övünmeyle olmuyo bu ısler dunyanın en buyuk bılmem ne ustu dıye problemler bırebır aynı heryerde burda epey.com da madem kendı buyuk goruyosun hemen yap yazılım yolla bızı nıye pısman edıyosun sınır harbıne sokuyosun ben sahsen tuketıcı haklarına verıp paramı gerı alıcam.verdıklerı cevaplara bak koskoca vestelın onu kapat bunu kapat ee duz nokıa gıbı kullan koskoca vestel bu cevabı verırken dıkkat etmıyo utanmıyo bızde çözumu baska ararız.sızce bu verılen cevap dalga gecmek degılmı ınanın bana bu cevabın anlamı aptal nıye aldın vestel bu kadar oaa verıp der gıbı geldı ve gucume gıttı

sufi48 Çevrimdışı

sufi48 

Aktif Üye
29 Kas 2017
189
Arkadaşlar bende sizin gibi kullanıcıyım.vestel çalışanı değilim.sadece çözüm merkezinden aldığım bilgileri paylaştım sadece .tabiki sorunlarımızı olumlu olumsuz paylaşalım ama gereksiz tartışma ve karalama yapmayalım.herkez özgür herkezin fikri kendine.ben olumsuzda olsa yazılım vs destek vermemiz gerektiğini düşünüyorum.ben şahsen elektronik ürünlerde yazılımlarda made in TURKEY yazdığı zaman kendi çapımda gurur duyuyorum.bu sadece vestel için değil beko arçelik vs diğer kendi üretimini yapan TÜRK firmalar içinde böyle.

E Çevrimdışı

emrahkara

Yeni Üye
31 May 2018
6
44
Uslubum kaba olduysa özür dilerim.herkesten inanın bu vestel çağrı merkezi delirtti beni.ürünü aldığımdan beri arıyorum sorun var anlatıyorum mail atıyorum.her aramamda yazılımsal olduğunu bır kaç güne yazılım geleceğini söylediler bu tam 21 gündür sürüyor.en son yazılımın ne zaman geleceği belli değil siz servise yollayın.eee hani yazılımsal dı biliyordunuz ne oldu.beni resmen oyaladılar 14 gün iade hakkım geçsin diye en ben öyle düşündüm.her aradığım bana sizin belirttiğiniz sorunlar bize ulaştı z20 de yazılımsal sorun var.son görüştüğüm ilk defa sizden şikayet aldık siz servise yollayın hadi bakalım gelde delirme.

sufi48 Çevrimdışı

sufi48 

Aktif Üye
29 Kas 2017
189
Arkadaşlar merhaba. Tasarımıyla sükse yapmış bir modelde böyle sorunların yaşandığını görmek beni ve siz tüketicileri üzdü. Umarım sorunlarınız çözülür.

E emrahkara sufi48 sufi4848 A alitengin
Merhaba Umut Barış Umut Barış
Öncelikle teşekkür ederim.z20 de yazılımsal sorun var kabul.ama cihazın işleyişini performansını etkileyen bir sorun yok.arkadaşlar neden bu kadar abarttı anlamadım.v market uyarı veriyor tamam kapatınca sorun kalmıyor.vestel 5570,5580,z10 kullandım bu cihazlar hala elimde inanın vestel bu sefer aştı kendini z20 ile.pil performansı falan süper ,kamera iyi ,takılma donma yok.ısınma yok 1.25 dakikada pil tam doluyor.çok yoğun kullanmadığım için bana 3 gün gidiyor pil.bu güne kadar kullandığım en iyi vestel
Vodafone çağrı kesilmesi 1.12.0 yazılımıyla düzeldi.son yazılımla parmak izi okuyucu biraz ağarlaştı bunada kabul.bu sorunuda vestel kabul etti.yeni yazılım gelicek dendi.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Merhaba Umut Barış Umut Barış
Öncelikle teşekkür ederim.z20 de yazılımsal sorun var kabul.ama cihazın işleyişini performansını etkileyen bir sorun yok.arkadaşlar neden bu kadar abarttı anlamadım.v market uyarı veriyor tamam kapatınca sorun kalmıyor.vestel 5570,5580,z10 kullandım bu cihazlar hala elimde inanın vestel bu sefer aştı kendini z20 ile.pil performansı falan süper ,kamera iyi ,takılma donma yok.ısınma yok 1.25 dakikada pil tam doluyor.çok yoğun kullanmadığım için bana 3 gün gidiyor pil.bu güne kadar kullandığım en iyi vestel
Vodafone çağrı kesilmesi 1.12.0 yazılımıyla düzeldi.son yazılımla parmak izi okuyucu biraz ağarlaştı bunada kabul.bu sorunuda vestel kabul etti.yeni yazılım gelicek dendi.

Yeter ki Vestel kullanıcılarını mağdur etmesin. Bu her firma için temennimiz.

E Çevrimdışı

emrahkara

Yeni Üye
31 May 2018
6
44
@sufi 4848 kardeş.abarttığımız birşey yok.yazılım hatasınj dile getirmeye çalışıyoruz.kafadan attığımız bir sorun değil.bak kardeşim ürünü açtım 1.03.0 yazılımı vardı cihaz roket gibiydi en ufak sorun hata yoktu.ardından 1.06.0 yazılımı geldi cihaz tırtladı.v market hata vermeye başladı çağrı kesilmesi başladı.aradım dediler yazılım gelecek hata kalmayacak .geldi 1.12.0 gelmez olaydı.sorunlara ek olarak parmak izi geç okumaya başladı.şimdi sen kalkmışın abartma diyorsun.daha beter yaptılar yazılımla.biz 3 kişi aldık aynı hatalar 3 cihazdada var sen yok diyorsun.vestel bile kabul etti bunu sen abartmadan bahsedıyorsun .gir epey.com a bak bşzim gibi kaç kişi var.aynı hatadan şikayet yazan.ben ürünü markayı kötülemiyorum yazılımla pert ettiler diyorum.anladınmı yazılımla berbat ettiler.amacım kötülemek değil burdan yazıp birleşip sesimizi vestele duyurmak çok acil yeni yazılım yayınlatmak.ANLADINMI

E Çevrimdışı

emrahkara

Yeni Üye
31 May 2018
6
44
Evet sabah THH gittim ordan güvenüssüne gittim z20 için hataları söyledim yazılmla alakalı dedi ankara güvenüssü iade olmaz dediler hatalar çağrı kesilmesi ve market uyarısı resimledim ve video çekmiştim onları gösterdim bir anda değişim yapalım dediler kabul etmedim.iade iatiyorum dedim mırın kırın ettiler THH başvurdum

sufi48 Çevrimdışı

sufi48 

Aktif Üye
29 Kas 2017
189
Evet arkadaşlar fırsatını bulup yükleyebildim.Vestel Z 20 sorunlu hatalı denilen ,ve kötüleyen arkadaşlar sadece resimde gördüğünüz hata için cingar çıkarıyor.tamam aorun olabilir ama bu kadar abartacak bir sorun değil.işin ilginç tarafı bu sorun cihazın çalışmasına en ufak etkisi yok.zaten bu hatanın verdiğini vestel kabul ediyor yazılım üzerinde çalışıldığı bilgisini 1 haftadır söylüyor.ortalığı yakan yıkan hata bu..

sufi48 Çevrimdışı

sufi48 

Aktif Üye
29 Kas 2017
189
JoqE8.png

E Çevrimdışı

emrahkara

Yeni Üye
31 May 2018
6
44
E emrahkara, merakimdan soruyorum
Yazilim downgrade yapilamiyor mu
Ben sorunlar için servise götürdüm yazılım versiyonundan kaynaklandığını yeni yazılım geleceğini söylediler.isterseniz fabrika çıkış yazılımı 1.03.0 yapalım yeni yazılımı almayın dediler sonra değişim yapalım dediler.kabul etmedim değişim yapsakta aynı hata gene oluşacak dediler.bende mecbur kaldım THH .kafamıda çorba ettiler aslında değişime tamam diyecektim.yazılımın sorunlu ise neden sahaya veriyosun anlamış değilim.değişik bir servis anlayışı var vestelde yazılım sorun deniliyor yazılım havada madem çek yazılımı hemen yeni yazılımı ver havaya
sufi48 sufi4848 kardeşim sorun yok diyor ama var resim yüklemiş benim için sırundur bu eğer yeni ürün alıp kutudan çıkardığımda bu uyarı hatası varsa sorundur problemdir.evet ne zaman sorun olmaz bu açarım ürünü kullanırım 3 5 ay yazılım gelir hata verir anlayışla karşılarım sufi4848 kardeşim.kutudan bu şekil çıkarsa o ürün benim için sorunludur..

Geri
Üst Alt