A
AHMET AYYILDIZ
Yeni Üye
- 2 Kas 2022
- 2
- 36
Yazılım verildi bildirime bakın
Merhaba Tv'de YouTube a giriyor fakat videoda siyah ekranda kalıyor yazılımını bulamadım yardım lütfen yazılım olan varsa paylaşabilirmi?
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun deniyorum.Yazılım verildi bildirime bakın
Rica ederim.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun deniyorum.
Kapalıyken ok tuşuna basılı tutuyorum TV açılıyor normal kanal ekranına giriyor yazılım menüsü gelmiyorRica ederim.
başka flash bellekle denermisiniz.Kapalıyken ok tuşuna basılı tutuyorum TV açılıyor normal kanal ekranına giriyor yazılım menüsü gelmiyor
Yazılım zipten çıkarılacak
Bu hatayı aldım
Yazılım zipten çıkarılacak
iki adet beyaz dosya usb flash bellek içerisine kopyalanacak
zipli hali ile tv yazılımı görmez
burası önemli sürekli kullanılmadığı için tv nin usb girişi kirli olabilir tv kapalıyken flash belleği tv ye takın tam çıkarmadan 10-15 Defa çek tak yapın bu işlem kir varsa temizler sonra yazılım yükleme işini yapın.
Burda kaldı benim flashtami sorun var acaba
Böyle oldu ama kapanıp açılıyor seg yazıyor renkli renkli SEG yazıyor sonra
Verilen yazılımı bir çok kişi yükledi hiç bir sorun olmadı. Bildirimdeki yazılımı açıklamasını okuyup yükleyin tv eski haline gelecek sonra bir önceki verilen youtube yazılımını tekrar yüklersiniz.
Böyle oldu ama kapanıp açılıyor seg yazıyor renkli renkli SEG yazıyor sonra
Hayattaki şansım fişi çekip taktım şimdide ceyran gelmiyor teşekkür ederim desteğiniz için sanırım kartı yaktıkVerilen yazılımı bir çok kişi yükledi hiç bir sorun olmadı. Bildirimdeki yazılımı açıklamasını okuyup yükleyin tv eski haline gelecek sonra bir önceki verilen youtube yazılımını tekrar yüklersiniz.
Fiş çekip takmayla kart yanmaz prizde elektrik var mı?Hayattaki şansım fişi çekip taktım şimdide ceyran gelmiyor teşekkür ederim desteğiniz için sanırım kartı yaktık
Evet ama cızırtı vardı prizde elektrik gelmiyor simdideFiş çekip takmayla kart yanmaz prizde elektrik var mı?
Şanssızlığın bu kadarı da olmaz.Evet ama cızırtı vardı prizde elektrik gelmiyor simdide
Nasip bı tamirciye götüreyim arkadaşta diyor anakart yanmıştır onda besleme yok bağlı diyorŞanssızlığın bu kadarı da olmaz.