A
AHMET AYYILDIZ
Yeni Üye
- 2 Kas 2022
- 2
- 36
Önceden cızırtı var yazdınız kablo veya ucundaki fiş tarafı arızalı olabilir tv içerisinden cızırtı geliyorduysa besleme kartı arızalıdır.Nasip bı tamirciye götüreyim arkadaşta diyor anakart yanmıştır onda besleme yok bağlı diyor
Aynen 3 lü prizde vardı cizirtiÖnceden cızırtı var yazdınız kablo veya ucundaki fiş tarafı arızalı olabilir tv içerisinden cızırtı geliyorduysa besleme kartı arızalıdır.
Kablonun fiş tarafında ark nedeniyle cızırtı ve ısınma oluşur kablo fiş ile olan irtibatını keser üçlünün içerisinde bile kararma ile temassızlık sorunu oluşur ısıya ve arızaya sebep olur hatta yangınaAynen 3 lü prizde vardı cizirti
Yeriniz İzmir'de ise sana getireyimVallahi şimdi tamirciye gidiyorum hocam i
zmir'de isen sana getireyim şu an yola çıkıyor
Burası neresi ,egekent miVallahi şimdi tamirciye gidiyorum hocam i
zmir'de isen sana getireyim şu an yola çıkıyor
Yeriniz İzmir'de ise sana getireyim
Tv çalışmıyordu yapıldı mı?Mb96 panel yazılımı lazım elinde olan varmı?
Mb96 kart değişti mevcut TV 49" takılan kart 40" ekran ters geldi yardımcı olabilirseniz sevinirim
Arkada Tel no paylaşımı yapılmış hocamMb96 panel yazılımı lazım elinde olan varmı?
Mb96 kart değişti mevcut TV 49" takılan kart 40" ekran ters geldi yardımcı olabilirseniz sevinirim
Kart degistirmeye çalışıyorum 40" 17mb96 buluTv çalışmıyordu yapıldı mı?
Eski sahibinin o onami takıldınArkada Tel no paylaşımı yapılmış hocam
Birebir mb96 Aynı kart mı takıldı aynısı takıldı ise dün size ikinci verilen yazılım full du onu yükleyin.Kart degistirmeye çalışıyorum 40" 17mb96 bulu
Bunun panel yazılımı lazımmış varmı sizde
Eski sahibinin o onami takıldın
Deniyoruz bakalımBirebir mb96 Aynı kart mı takıldı aynısı takıldı ise dün size ikinci verilen yazılım full du onu yükleyin.
GörmüştümArkada Tel no paylaşımı yapılmış hocam
İlk verilen değilDeniyoruz bakalım
3 dosya var onu deniycez dogrumudurİlk verilen değil
Bu kartta gitti açılmıyor hiçİlk verilen değil