A
AHMET AYYILDIZ
Yeni Üye
- 2 Kas 2022
- 2
- 36
Siz bunu zipli halde mi deniyorsunuz etikete ait fabrika yazılımı verildi arka kapak bu tv ye ait değil mi? Servise de gitse o etikete bu yazılım yüklenecek3 dosya var onu deniycez dogrumudur
Bu kartta gitti açılmıyor hiç
Evet bu TV'ye ait ama anakart 40" tiSiz bunu zipli halde mi deniyorsunuz etikete ait fabrika yazılımı verildi arka kapak bu tv ye ait değil mi? Servise de gitse o etikete bu yazılım yüklenecek
40" Sorun değil yazılım ile etiket bilgilerindeki tv ye dönerEvet bu TV'ye ait ama anakart 40" ti
Anladım bir yerde sorun var ama çözemedim şimdi tamirci diğerini tamir etmeye çalışıyor40" Sorun değil yazılım ile etiket bilgilerindeki tv ye döner
Aynı yazılımı yüklemeye çalışın mb9x ana kartlarda yanıp sönme hemen başlamaz OK tuşunu yaklaşık 30 Saniye boyunca bırakmayın led yanıp sönmeye başlayınca bırakın kurtarma olasılığı varAnladım bir yerde sorun var ama çözemedim şimdi tamirci diğerini tamir etmeye çalışıyor
Allah razı olsun deniycez desteğiniz için teşekkür ederimAynı yazılımı yüklemeye çalışın mb9x ana kartlarda yanıp sönme hemen başlamaz OK tuşunu yaklaşık 30 Saniye boyunca bırakmayın led yanıp sönmeye başlayınca bırakın kurtarma olasılığı var
İmzadaki bilgileri paylaşabilir misiniz?MB96 V.3.7.3İ versiyona sahip vestel tv için güncelleme alabilir miyim
İmzadaki bilgileri paylaşabilir misiniz?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme açıklaması orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükleme sonrası sonucu yazın.https://resim.tavsiyeforumu.com/image/iKK9t
techwood tvde YouTube da video açamıyorum yardim edermisiniz lütfen