A
AHMET AYYILDIZ
Yeni Üye
- 2 Kas 2022
- 2
- 36
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Bu cihazın youtube yazılımını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler kolay gelsin
Bu cihazın youtube yazılımını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler kolay gelsin
MB96 Youtube Carbon V3676y.zip
Evet yazılım doğru yazılımı indirdiğiniz yerdeki talimata göre yükleyin
Tamam denerim sonucu yazarım teşekkür ederim kardeşimEvet yazılım doğru yazılımı indirdiğiniz yerdeki talimata göre yükleyin
Rica ederim.Tamam denerim sonucu yazarım teşekkür ederim kardeşim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor. Yükledikten sonra sonucu yazın.merhaba daha önce bu başlıkla bir çok konunun açıldığını gördüm ancak konulardaki bütün mb96 için olan linkler kaldırılmış ve indiremiyorum bağlantıyı zaten kablosuz yapıyorum o yüzden kablolu bağlantı için sorunum yok arka kapakla menü resmi:
bu televizyona yazılım yüklemem halinde bir sorun olurmu?
daha önce ayak takarken panele zarar gelmişti ve tamir işlemi gördü ancak panel mi değişti ne işlem yapıldı bir bilgim yok.
teşekkür ederim yazılımı 1505 olarak yükledim şuan bir sorun çıkmadı biraz ağır olsada youtube çalışıyor tekrar teşekkürlerYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor. Yükledikten sonra sonucu yazın.
Yükleme talimatını okumamışsınız kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklenecektiteşekkür ederim yazılımı 1505 olarak yükledim şuan bir sorun çıkmadı biraz ağır olsada youtube çalışıyor tekrar teşekkürler
Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Bu televizyona youtube güncellemesi yapabilir miyim?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor.
Bu televizyona youtube güncellemesi yapabilir miyim?
Merhaba bana yazılım dosyayı atar mısınız çünkü bende youtube açılmıyorYazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
YAPMANIZ GEREKENLERMerhaba bana yazılım dosyayı atar mısınız çünkü bende youtube açılmıyor
YAPMANIZ GEREKENLER
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin