A
AHMET AYYILDIZ
Yeni Üye
- 2 Kas 2022
- 2
- 36
tekrardan o şekilde yüklesem çökme vb gibi bir durum olurmu?Yükleme talimatını okumamışsınız kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklenecekti
Çökme olacağını sanmıyorum yazılım bizim verdiğimiz yazılım ise tam anlamıyla çalışması için orada yazan talimatları uygulayın.tekrardan o şekilde yüklesem çökme vb gibi bir durum olurmu?
Bana yardımcı olabilir misiniz?
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor talimatı uygulayın. Yükleme sonrası sonucu yazın.Bana yardımcı olabilir misiniz?
2 defa yazan şekilde yaptım ancak ilk kurulum ekranı gelmedi eskisiyle aynı şekilde kaldı belleği takıyorum fişi çekiyorum ok tuşuna basılı tutarken fişi takıyorum ışık yanıp sönmeye başlayınca bırakıyorum 1 2 dakika sonra ışık normale dönüyor televizyonu açıyorum ancak ilk kurulum ekranı gelmiyor neyi yanlış yapıyorum?Çökme olacağını sanmıyorum yazılım bizim verdiğimiz yazılım ise tam anlamıyla çalışması için orada yazan talimatları uygulayın.
Size güncelleme yazılımı verilmişti yükledikten sonra ilk kurulum ekranı gelmez sadece tv güncellenmiş olur.2 defa yazan şekilde yaptım ancak ilk kurulum ekranı gelmedi eskisiyle aynı şekilde kaldı belleği takıyorum fişi çekiyorum ok tuşuna basılı tutarken fişi takıyorum ışık yanıp sönmeye başlayınca bırakıyorum 1 2 dakika sonra ışık normale dönüyor televizyonu açıyorum ancak ilk kurulum ekranı gelmiyor neyi yanlış yapıyorum?
Öncelikle cihazın kapatılması gerekiyor mu?YAPMANIZ GEREKENLER
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
Hayır çalışırken yapılacakÖncelikle cihazın kapatılması gerekiyor mu?
YAPMANIZ GEREKENLERyazılımı indirmek istiyorum mb96
youtbe a giremıyorum
yazılımı indirmek istiyorum mb96
youtbe a giremıyorum
YAPMANIZ GEREKENLER
1= Televizyonu çalıştırın
2= Görüntünün gelmesini bekleyin
3= Görüntü gelince kumanda üzerinden Menü (Home) 4725 Tuşlayın
4= Ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin
Hayır çalışırken yapılacak
Flash belleği tv nin usb portuna taktım ama hiç bişey çekmediHayır çalışırken yapılacak
Flash belleği tv nin usb portuna taktım ama hiç bişey çekmedi
bekleyiyorum
güncelleme yazılımı verildi.