A
AHMET AYYILDIZ
Yeni Üye
- 2 Kas 2022
- 2
- 36
Güncelleme yazılımı verildi.Merhaba Tvision 40TE8000 V.3.7.5x MB96 YouTube için güncelleme paylaşabilirmisiniz.
Güncelleme yazılımı verildi.
60GB Flash bellekle dosya atılmaz. Maksimum 4 ya da 8 gb bellek ile işlemi gerçekleştirin.Dosya sistemi exFAT olarak seçilebiliyor.
Ayırma birimi boyutunu 32 yapıp exFAT seçsem sıkıntı olurmu?
Tv exFAT formatının içeriğini görmez flash bellek yokmuş gibi olur.Dosya sistemi exFAT olarak seçilebiliyor.
Ayırma birimi boyutunu 32 yapıp exFAT seçsem sıkıntı olurmu?
By_Trol Merhaba. Ben yeni üyeyim, buradan öğrendiklerimle MB96 anakarta titanyum yazılım yükledim, ama internet yok hatası veriyor. Televizyon eternet kablosuyla bağlı, güncelleme yapmadan önce internet vardı ama youtube açmıyordu. Yazılım yükleyince smart menüsü çok hızlandı ama internet yok diyor. Çözüm olarak paylaşılan dosyayı indiremiyorum, lütfen bana da gönderir misiniz?Güncelleme yazılımı verildi.
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor dikkatlice okuyun uygulayın sonucu yazın.By_Trol Merhaba. Ben yeni üyeyim, buradan öğrendiklerimle MB96 anakarta titanyum yazılım yükledim, ama internet yok hatası veriyor. Televizyon eternet kablosuyla bağlı, güncelleme yapmadan önce internet vardı ama youtube açmıyordu. Yazılım yükleyince smart menüsü çok hızlandı ama internet yok diyor. Çözüm olarak paylaşılan dosyayı indiremiyorum, lütfen bana da gönderir misiniz?
Güncelleme yazılımı verildi. Bildirim çanından ulaşabilirsin.Merhaba youtube yazılımı alabilirmiyim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı da orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
mb96 yazılım güncelleme talep ediyorum
Tv marka nedir?MB96 youtube giremiyorum